Jó lenne, ha belátnák egy kis gondolkodás után, hogy nem érdemes a Jobbikra szavazni - jelentette ki a Fidesz békési kampányrendezvényén Bayer Zsolt, a 168 óra, a Magyar Narancs és a Népszabadság egykori munkatársa. Jó lenne, ha belátnák egy kis gondolkodás után, hogy nem érdemes a csintalansándoros Fideszre szavazni és a lózungjait pár évente váltogató György Péter-tanítvány egyetlen szavát is komolyan venni - tesszük hozzá mi.
A nagyszájú publicistának mindig a legmagasabb zsideszes pódiumról engedik kiabálni némi késéssel azt, amit éppen mindenki mond és gondol. Mondjuk a cigánybűnözésről, évekkel azután, hogy a nemzeti radikálisok már kimondták. Gyurcsány volt párttársa, az MSZMP-s Kövér elvtárs, és Zsolti különösen kampányidőszakban tekerik fel hangerejüket, hátha begyűjtenek pártjuknak néhány eltévedt  radi szavazatot, miközben a Fidesz 20 éve következetesen a gyarmatosítókat szolgálja és továbbra is tagadja a  cigány- és zsidóbűnözést.
A Kuruc.info memóriája nem hat hónapos, ám sajnos egyes, magukat következetes nemzeti radikálisnak hirdető korlátolt szerkesztőcskék és naiv magyarok azonnal az ellenség karjaiba omlanak, amint szórványosan ott is elhangzik, hogy kétszer kettő nem három, sőt, talán, olykor, négy. Hogy a Fidesz az SZDSZ-szel bármikor tárgyal és szalonképesnek tartja a zsidórasszistákat, miközben a radikális jobboldal ellen uszít és rágalmaz, fenyeget, azt már észre sem veszik.
Ezek az emberek nincsenek tisztában Bayer (és bandája) SZDSZ-szövetséges, chartás, néphazugságos múltjával, mai napig élő SZDSZ-es, szocionista kapcsolatrendszerével. Ugyanez  áll azon gyengébb képességűekre, akik a radikális oldalon úgy vélték, hogy nem csupán Zsoca, de az Echo TV vagy a Magyar Hírlap is "velünk van". Mi egy pillanatig sem gondoltunk és gondolunk efféle hajmeresztő ostobaságot, lásd alább bayeres cikkgyűjteményünket.
Bayer - akiről korábban írtuk, hogy úgy sváb, ahogy Sarkozy keresztény - bőszen hirdeti: a cionista, Gyurcsánnyal közösen tüntető drogos Deutsch Tompira, a zsideszcigányokra és Szájerre kell szavazni, mert mindig a radikális jobboldal miatt vesztette el a Fidesz a választásokat. Viktor-Viktor, az izraeli Likud szövetségese, a csintalansándorokkal, MSZMP-sekkel, volt besúgókkal és zsidókkal tűzdelt, a csonkaországi és elcsatolt magyarságot eláruló pártja természetesen nem hibás soha semmiért. A Fidesz győzelme öncél, a zsidó és kommunista lapokban éveken át a magyarság ellen uszító kétszínű nem teszi fel a kérdést, mi haszna a nemzetnek a Surányi György és Fletó lecsukását megakadályozó cionista parlamenti álellenzék esetleges győzelméből.
Tehát, aki más pártra szavaz, gyurcsányista - vonhatjuk le a következtetést Bayer öklendezéséből. Ezen rég megbukott zsideszes logika alapján aki a szadeszra szavaz, az orbánista, ugye, Zsoltika?
Mellékesen kívánjuk, hogy a Likud testvérpártjának házipatkánya szavai valóra váljanak: az MSZP-SZDSZ-szel lényeges kérdésekben összeszavazgató, a kaftános gyarmatosítást velük közösen kiszolgáló Zsidesz bukjon együtt az összes rothadt, korrupt, egyívású parlamenti párttal.
Ide kattintva érhető el a videó, mi pedig megköszönjük a kivételesen őszinte szavakat. (A bennünket érdeklő rész a 9. perc körül kezdődik.)
Kuruc.info
Kapcsolódó: