Bezár!
2021. április 23., péntek, Béla, Egyed napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
07:33 Ismét riasztást adtak ki zsaroló levelek miatt07:15 Védetté nyilvánították a farkast Felvidéken06:54 India is felkerült a brit kormány beutazási tilalmi listájára a legújabb mutáns miatt06:36 Amerikai tábornok: össze fog omlani az afgán hadsereg, még a repülőgépeiket sem tudják karbantartani21:55 A brit légierő négy vadászgépe érkezett járőrszolgálatra Romániába21:37 Balázs Klári elismerte a 40 éven át gyümölcsöző lopást, az izraeli zeneszerző 200 ezer dollárt követel21:11 Csehszlovák szolidaritás: a felvidéki kormány is kiutasít három orosz diplomatát20:57 A Gyurcsány-terv20:35 Brit tudósok: a kevés alvás növeli a demencia kockázatát20:14 A WHO és az EMA május 10-től vizsgálja a Szputnyik V gyártási eljárását19:46 Már nem a Covid-19 számlájára írják a vezető halálozási okot Angliában19:24 Szénfelhasználása csökkentésébe kezd 2026 és 2030 között - ígéri Kína19:03 Autókölcsönzés cigány módra - még a katalizátor is megmarad18:51 Kivizsgálták Navalnijt, és felszólították, hogy fejezze be az éhségsztrájkot18:23 Palesztin kormányfő: az izraeli kormány minden létező eszközt felhasznál, hogy beavatkozzon a választásokba
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus, Videók ::

Kijózanító butácska radikálisoknak: Bayer a cionistákra való voksolásra szólít


Jó lenne, ha belátnák egy kis gondolkodás után, hogy nem érdemes a Jobbikra szavazni - jelentette ki a Fidesz békési kampányrendezvényén Bayer Zsolt, a 168 óra, a Magyar Narancs és a Népszabadság egykori munkatársa. Jó lenne, ha belátnák egy kis gondolkodás után, hogy nem érdemes a csintalansándoros Fideszre szavazni és a lózungjait pár évente váltogató György Péter-tanítvány egyetlen szavát is komolyan venni - tesszük hozzá mi.
A nagyszájú publicistának mindig a legmagasabb zsideszes pódiumról engedik kiabálni némi késéssel azt, amit éppen mindenki mond és gondol. Mondjuk a cigánybűnözésről, évekkel azután, hogy a nemzeti radikálisok már kimondták. Gyurcsány volt párttársa, az MSZMP-s Kövér elvtárs, és Zsolti különösen kampányidőszakban tekerik fel hangerejüket, hátha begyűjtenek pártjuknak néhány eltévedt  radi szavazatot, miközben a Fidesz 20 éve következetesen a gyarmatosítókat szolgálja és továbbra is tagadja a  cigány- és zsidóbűnözést.
A Kuruc.info memóriája nem hat hónapos, ám sajnos egyes, magukat következetes nemzeti radikálisnak hirdető korlátolt szerkesztőcskék és naiv magyarok azonnal az ellenség karjaiba omlanak, amint szórványosan ott is elhangzik, hogy kétszer kettő nem három, sőt, talán, olykor, négy. Hogy a Fidesz az SZDSZ-szel bármikor tárgyal és szalonképesnek tartja a zsidórasszistákat, miközben a radikális jobboldal ellen uszít és rágalmaz, fenyeget, azt már észre sem veszik.
Ezek az emberek nincsenek tisztában Bayer (és bandája) SZDSZ-szövetséges, chartás, néphazugságos múltjával, mai napig élő SZDSZ-es, szocionista kapcsolatrendszerével. Ugyanez  áll azon gyengébb képességűekre, akik a radikális oldalon úgy vélték, hogy nem csupán Zsoca, de az Echo TV vagy a Magyar Hírlap is "velünk van". Mi egy pillanatig sem gondoltunk és gondolunk efféle hajmeresztő ostobaságot, lásd alább bayeres cikkgyűjteményünket.
Bayer - akiről korábban írtuk, hogy úgy sváb, ahogy Sarkozy keresztény - bőszen hirdeti: a cionista, Gyurcsánnyal közösen tüntető drogos Deutsch Tompira, a zsideszcigányokra és Szájerre kell szavazni, mert mindig a radikális jobboldal miatt vesztette el a Fidesz a választásokat. Viktor-Viktor, az izraeli Likud szövetségese, a csintalansándorokkal, MSZMP-sekkel, volt besúgókkal és zsidókkal tűzdelt, a csonkaországi és elcsatolt magyarságot eláruló pártja természetesen nem hibás soha semmiért. A Fidesz győzelme öncél, a zsidó és kommunista lapokban éveken át a magyarság ellen uszító kétszínű nem teszi fel a kérdést, mi haszna a nemzetnek a Surányi György és Fletó lecsukását megakadályozó cionista parlamenti álellenzék esetleges győzelméből.
Tehát, aki más pártra szavaz, gyurcsányista - vonhatjuk le a következtetést Bayer öklendezéséből. Ezen rég megbukott zsideszes logika alapján aki a szadeszra szavaz, az orbánista, ugye, Zsoltika?
Mellékesen kívánjuk, hogy a Likud testvérpártjának házipatkánya szavai valóra váljanak: az MSZP-SZDSZ-szel lényeges kérdésekben összeszavazgató, a kaftános gyarmatosítást velük közösen kiszolgáló Zsidesz bukjon együtt az összes rothadt, korrupt, egyívású parlamenti párttal.
Ide kattintva érhető el a videó, mi pedig megköszönjük a kivételesen őszinte szavakat. (A bennünket érdeklő rész a 9. perc körül kezdődik.)
Kuruc.info
Kapcsolódó:

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready