/2007 október 2-i cikkünk újra aktuális. Kedves gyengébb képességű radikálisok, vannak nem megbocsátható dolgok. Ha szerintetek nem probléma, illetve nem is tudtok róla, hogy Zsoltika az antimagyar zsidó sajtóban gyűlölködött, hazudott évekig, akkor mi a gondotok Fletó közpénzlenyúlásaival, tolvajprivatizációival és MSZMP-s, KISZ-es múltjával?/
Naná, hogy több pénzért... Honnan kellett megtudni, hogy a Fidesz-alapító főáruló otthagyja a Magyar Nemzetet és a Hír TV-t a Magyar Hírlap és az Echo TV kedvéért?
 
A Zsindextől. A Bayer-barát holokausztos Schmidt Mária felügyelete alatt álló, ultraliberális Nobilis-tulajdonú mocsokból.
 

Kaftán Zsolti ficereg
Elhagyott munkahelyein nem valószínű, hogy túl sok könnyet potyogtatnak érte. Már alig akadt nézője az álsváb kaftán és herebarátja, Csermely Péter dögunalmas, közös pénteki műsorának. A Péntek 8-ból nagyjából csak azt tudhatta meg a néző, hogy a Fidesz milyen kérdéseket szeretne feltenni saját magának, meg azt, hogy Orbán Viktornak miért van igaza, és ha nincs, akkor is miért.
 
Bayer volt már minden, csak szélben himbálódzó, akasztott ember nem. Éveken át dolgozott balbibsi lapoknak, mint a bulvárszemét Kurírnak, a vérlibsi Magyar Narancsnak, a judeobolsevik 168 Órának és a Népszabadságnak, Konrád Györggyel, az SZDSZ-szel chartázott.
 
Zsocikát mindig csak a pénz érdekelte. Mesét persze mindig kerített motívumai köré. Néha olyan hülyét, hogy maga is majd’ leszédült íróasztaláról, amikor leírta.
 
„Diploma után újságot írtam. Előbb az akkor induló Mai Napnál majd az akkor induló Kurírnál dolgoztam (Istenem, de hülye is tud lenni az ember!)”, írta a Tündértemető című könyve hátlapján. Odatojta még ezt a mondatot is: „1993 nyarán hosszas egyeztetéseket követően a Népszabadság munkatársa lettem. Ne kérdezzék miért, ma már én sem tudom. Hirtelen jó ötletnek tűnt.”
 
A Zsolti gyerek már nem tudja. De mi tudjuk. Keresd a zsozsót, ha Bayer mozgását akarod követni! 
 
Bayer tehát a Magyar Hírlaphoz is igazol. Ahhoz a Széles-féle laphoz, amelyik úgy vágta ki a Vasárnapi Újságtól oda menekült Haeffler Andrást, mint a rongyot, miután a fideszes fősunyi, főmocsok rádiós kurátor Szadai Károly – Kövér László volt kabinetfőnöke – besétált a laphoz, amiért Haeffler leírta, hogy Szadai miként segítette be Suchot az MR elnöki székébe.

Sörös László – Kuruc.info

Kapcsolódó cikkek:
Bayer átigazol a Hírlaphoz, a Hír TV-t is hagyja
Bayer szerint jó a mostani alkotmányunk
Bayer és Csermely együtt gajdolt Thürmerrel Kádár kihantolása miatt
Olvasói nyílt levél Bayer Zsoltnak
Gerő és Bayer támadja a Kuruc.info-t – Bayer bedobta a Boross-érvet
Sárközy is keresztény – ahogyan Bayer sváb...
Kit sirat Bayer Zsolt?
Kicsoda Bayer Zsolt?