Gyurcsány és Bajnai volt párttársa, az MSZMP KB Társadalomtudományi Intézetének ex-kádere, Kövér László emberére akadt ás alaposan beégett egy vidéki kampányrendezvényen. Az álmagyar hulladék minden hazugságát és rágalmát ilyen határozottan, férfiasan kell cáfolni és rámutatni arra, hogy Csintalan Sándor és számos más köztörvényes komcsi, vagy volt besúgó, mint Martonyi János, az izraeli gyermekgyilkosok és gyarmatosítók támogatója, mint Deutsch Tamás, Pokorni Zoltán és maga a mokkabűnözést letagadó Viktor, büntetett előéletű cigánybűnöző, mint Farkas Flórián, a Fideszben foglal helyet, nem a Jobbikban vagy a Magyar Gárdában.  Kövér, Orbán és a többi "ellenzéki" hazaáruló szavazott össze számos nemzetellenes döntés során az MSZP-SZDSZ-szel, és nem Vona Gábor például. Alább a Barikád beszámolója, javítva.
* * * * * *
Kövér László, a Fidesz országos választmányának az elnöke, csütörtöki orosházi fórumán is hozta szokásos formáját. Rögtön a tárgyra tért, hogy miért nem szabad a Jobbikra szavazni. Szerinte azért veszítette el a Fidesz a 2002-es és 2006-os választásokat, mert míg a Fidesz 2002-ben több mint 41%-ot kapott, az MSZP alig 42 százalékot. A MIÉP elvitt több mint 4%-ot. 2006-ban is hasonló volt a helyzet. Az MSZP alig 43%-ot kapott, a Fidesz KDNP közös lista pedig, több mint 42%-ot. A Harmadik Út elvitt tőlük több mint 2%-ot, tehát, ha ezeket összeadjuk, vígan megnyerték volna a választásokat.
A hozzászólásoknál Patakfalvi János, az orosházi Jobbik elnöke kért szót és elmondta, ha számokat közöl Kövér Úr, akkor ragaszkodjunk a tényekhez, és felsorolta az alábbiakat: 2002-ben az MSZP 42,05%-ot kapott, az SZDSZ 5,57 %-ot. Ez együtt 47,62 %.
Kapcsolódó:
A Fidesz –MDF közös listában 41,07 %-ot, a MIÉP pedig 4,37 %-ot kapott. Ha a MIÉP-re adott szavazatok is a közös listára mennek, akkor 45,44 százalékon végzett volna a jobboldal. Ez még a Kisgazdapárt 2002-es 0, 75 százalékával kiegészítve sem éri el a 47,62-ot.
2006-ban is hasonló volt a helyzet. Az MSZP 43,21 %-ot kapott, az SZDSZ 6,5%-ot. Ez együtt 49,71 százalék. A Fidesz KDNP közös lista 42, 03%- ot kapott, s a Harmadik Út 2,2 százalékával is csak 44,23 százalék lett volna, vagyis 2006-ban sem ezen múlt a kormányalakítás. Patakfalvi János emlékeztetett arra, hogy 1990-ben is és 1998-ban is, több jobboldali párt tudott csak közösen kormányt alakítani. Megemlítette még a bizonyos Trianon-megemlékezésről való, a szocionistákkal és szadeszosokkal közös kivonulásukat és a kisgazdapárt szétverését is.
Kövér László válaszában ironikus megjegyzést tett fiatal korára, hogy miszerint „egyes radikális fiatalok” koruk alapján csak történelemkönyvekből és hallomásokból ismerhetik az elmúlt eseményeket és bizonyítékokat követelt, a kisgazdapárt szétverésére tett megjegyzésre.
Majd, azzal folytatta, hogy a MIÉP legalább megbízható ellenzék volt, akinek tudását lehetett tisztelni.
Végül szerinte az MSZP legnagyobb dobása a Jobbik és a Magyar Gárda létrehozása. Bizonyítékként említve, Vona Gábornak azt a kiragadott mondatát, hogy ellenzéki szerepre készül a Jobbik. Ebből egyenesen következik szerinte, hogy kit is támogat a Jobbik?!
Patakfalvi János újbóli reagálására, mielőtt szót kapott volna, Dancsó József Fideszes képviselőtől azt a „vicces” megjegyzést kapta, hogy megadják a szót, bár ez nem jobbikos gyűlés.
Patakfalvi János megköszönte, hogy ennek ellenére szót kapott és Kövér Lászlónak is, hogy ilyen fiatalnak nézte, hiszen betöltötte a 38. évét.
Majd érdekesnek találta, hogy miért csak most dicsérik a MIÉP-et, mikor már nem mérhető - felidézve Pokorni Zoltán szavait, - aki 2002-ben azt mondta: hogy igaz, hogy elvesztettük a választásokat, de sikerült kiszorítanunk a MIÉP-et a parlamentből, hurrá.
Majd, ő is tényeket kért bizonyítékként, hogy az MSZP kreálta a Jobbikot és Magyar Gárdát, megemlítve, hogy a Gárda - alapítók egyike Bencsik András volt, aki a Fidesz legnagyobb szócsövének a Magyar Demokratának főszerkesztője (Ez mondjuk a Gárda szégyene volt, de végül kirúgták a hazug, csaló Bandit, kiköszörülve a csorbát - a szerk.). Végül megkérte Pokorni Zoltánt, hogy legközelebb tovább is olvassa el, mit mond Vona Gábor, mivel ő azt mondta, hogy ellenzéki szerepben mindenben támogatjuk a Fideszt, HA Magyarország érdekeit szolgáló törvényeket alkot, azt mindig meg fogjuk szavazni, de ha nem, azt nem támogatjuk. Ezekre a szavakra Kövér László már reagálni sem tudott.
(Kuruc.info - Barikád)