2019. december 7., szombat, Ambrus napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
20:55 Hosszú Katinka ezúttal is legyőzhetetlennek bizonyult, Szabó Szebasztián ezüstérmet nyert20:41 Autós üldözéses lövöldözésbe fajult a szerelem20:27 Dugókat okozott a teherszállítók Macron-reformellenes tiltakozása a francia utakon20:08 Tíz autót rongált meg egy trélerről leesett rámpa az M0-son19:52 Ezer tüntető nagyon nem örült a "megszálló" Putyinnak Minszkben19:16 Sáskacsempész szírt tartóztattak le18:46 Megbosszulták a szóváltásba keveredést a hirtelen megjelenő rokonok18:20 Országszerte ködre figyelmeztet az OMSZ18:03 Kirúgták az NKE-ről a Botka-fúró "kisgazda" zsidót, mert szexistagyanúsan szólt be a Rácz Zsófia-féléknek17:46 Macron barátját is utolérték a korrupcióellenes vizsgálóbírók17:19 Nem engedi a legfelsőbb bíróság Trumpnak, hogy visszahozza szövetségi szinten a halálbüntetést17:04 Újra egyre többen félnek a sötétedés után az utcára menni, a cigányfertőzött vidékeken a legóvatosabbak16:33 Negyven év után kerültek elő a legnagyobb NDK-s műtárgylopás során meglovasított képek16:18 Disznó-majom kimérákat kotyvasztottak kínai tudósok, de nem éltek sokáig15:59 Megkerült az eltűnt 13 éves kislány - nem szólt a szüleinek arról, hogy két éjszakát a barátainál tölt
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus ::

Újabb buzi államtitkár a Miniszterelnöki Hivatalban: gyereket is szeretne magának az új Szetey

Reklám

Nyíltan vállalja, hogy egy másik férfi farát túrja most nyilvánosságra került vagyonnyilatkozatában a Miniszterelnöki Hivatal szakállamtitkára, Sebián-Petrovszki László. Az állami vezető „párja” egy négy éve ismert köcsög, az énekes Sugár Bertalan, azaz „Bery”. Szép pár, még több ilyent a Miniszterelnöki Hivatalba!


"Kirándulás ősszel Bercivel"

(A kép és aláírása a drága államtitkár úr iwiwes adatlapjáról származik.)

Emlékezetes: nagy visszhangot keltett Szetey Gábor személyügyi államtitkár két évvel ezelőtti „coming out"-ja (tudniillik így nevezik, amikor valaki nagy nyilvánosság előtt vékony hangon bejelenti: „Huh, meleg vagyok!”). A „magyar" állami vezetők közül ő hivalkodott elsőként azzal, hogy ferde hajlamú. Most itt a második: a Miniszterelnöki Hivatal honlapján található vagyonnyilatkozatból ugyanis kiderül, Sebián-Petrovszki László szakállamtitkár is egy másik férfi ülepében leli örömét.
– Fel sem merült, hogy üresen hagyjam a házastársra, élettársra vonatkozó részt. Ha valakivel tartósan együtt élek, megosztva minden örömömet és gondomat, akkor ő bizony az élettársam, akármit is mond a jog erről. Így természetesen beírtam a vagyonnyilatkozatomba a páromat is – mondta a Borsnak a szakállamtitkár, aki hozzátette: Szetey vallomását pozitív eseményként értékelte, de nem volt rá hatással, mivel tizenéves kora óta mindig, minden helyzetben vállalta, hogy „meleg”. Kérdésre elárulta: soha nem érte atrocitás munkája során „mássága" miatt, bár elképzelhetőnek tartja (mi is – a szerk.), hogy munkán kívül érik majd támadások, azonban, mint mondta, nincs választási lehetőség.


A két ratyi

„Párja”, Sugár Bertalan korábban úgy nyilatkozott: az elsők között szeretnének gyereket örökbe fogadni Magyarországon. Ez azonban jelenleg jogilag lehetetlen.
– Reméljük, hogy öt éven belül a magyar törvények is lehetővé teszik ezt. Úgy érezzük, családja lehetnénk egy olyan gyereknek, akit eldobtak a szülei – magyarázta „Bery", aki azt is elmondta: hamarosan hivatalosan is élettársi kapcsolatra lépnek, de csak a szeptemberben megjelenő lemeze után intézik majd a papírmunkát.
(Bors nyomán)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready