Bezár!
2020. augusztus 9., vasárnap, Emőd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:11 Megnyíltak a szavazóhelyiségek Fehéroroszországban07:58 Átlépte a százezret a covidos halottak száma Brazíliában07:41 Nincs már sok idejük hátra a Huawei Kirin-csipjeinek07:25 Trump nem jutott dűlőre a demokratákkal, rendeletben próbál munkanélküli segélyt adni06:56 Összetört a gigászi Milne23:01 Fehéroroszország: a választásra jogosultak harmada már előzetesen voksolt, "véletlenül" őrizetbe vettek két ellenzéki kampánystábtagot22:48 Napi devianciapropaganda: Józsefváros a legújabb Zugló22:33 "Akasszátok fel őket!" - ez a tüntető tömeg kedvenc jelszava az "ítélet napján" Bejrútban22:19 Jeruzsálemben tömegtüntetésen követelik Binjámin Netanjáhu és kormánya távozását21:57 Momentum-DK-viszály: manipulált hangfelvétellel, fizetett hirdetésben sározással folytatódott a gödi történet21:25 Ronaldinhóék újabb 200 ezer dollár kifizetése után szabadulhattak a paraguayi luxushotelből21:01 Tizenegyen meghaltak egy lakástűzben a csehországi Bohumínban - állítólag egy lakó felgyújtotta a saját ajtaját20:46 A magyarországi négerek is rájöttek, milyen nehéz a sorsuk20:10 MACS-vezető: a vértranszfúzió a legnagyobb doppingmumus19:33 Megnőtt az illegálisan Csehországban tartózkodók száma - ukránok, moldovaiak, vietnámiak
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus ::

Újabb buzi államtitkár a Miniszterelnöki Hivatalban: gyereket is szeretne magának az új Szetey

Reklám

Nyíltan vállalja, hogy egy másik férfi farát túrja most nyilvánosságra került vagyonnyilatkozatában a Miniszterelnöki Hivatal szakállamtitkára, Sebián-Petrovszki László. Az állami vezető „párja” egy négy éve ismert köcsög, az énekes Sugár Bertalan, azaz „Bery”. Szép pár, még több ilyent a Miniszterelnöki Hivatalba!


"Kirándulás ősszel Bercivel"

(A kép és aláírása a drága államtitkár úr iwiwes adatlapjáról származik.)

Emlékezetes: nagy visszhangot keltett Szetey Gábor személyügyi államtitkár két évvel ezelőtti „coming out"-ja (tudniillik így nevezik, amikor valaki nagy nyilvánosság előtt vékony hangon bejelenti: „Huh, meleg vagyok!”). A „magyar" állami vezetők közül ő hivalkodott elsőként azzal, hogy ferde hajlamú. Most itt a második: a Miniszterelnöki Hivatal honlapján található vagyonnyilatkozatból ugyanis kiderül, Sebián-Petrovszki László szakállamtitkár is egy másik férfi ülepében leli örömét.
– Fel sem merült, hogy üresen hagyjam a házastársra, élettársra vonatkozó részt. Ha valakivel tartósan együtt élek, megosztva minden örömömet és gondomat, akkor ő bizony az élettársam, akármit is mond a jog erről. Így természetesen beírtam a vagyonnyilatkozatomba a páromat is – mondta a Borsnak a szakállamtitkár, aki hozzátette: Szetey vallomását pozitív eseményként értékelte, de nem volt rá hatással, mivel tizenéves kora óta mindig, minden helyzetben vállalta, hogy „meleg”. Kérdésre elárulta: soha nem érte atrocitás munkája során „mássága" miatt, bár elképzelhetőnek tartja (mi is – a szerk.), hogy munkán kívül érik majd támadások, azonban, mint mondta, nincs választási lehetőség.


A két ratyi

„Párja”, Sugár Bertalan korábban úgy nyilatkozott: az elsők között szeretnének gyereket örökbe fogadni Magyarországon. Ez azonban jelenleg jogilag lehetetlen.
– Reméljük, hogy öt éven belül a magyar törvények is lehetővé teszik ezt. Úgy érezzük, családja lehetnénk egy olyan gyereknek, akit eldobtak a szülei – magyarázta „Bery", aki azt is elmondta: hamarosan hivatalosan is élettársi kapcsolatra lépnek, de csak a szeptemberben megjelenő lemeze után intézik majd a papírmunkát.
(Bors nyomán)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready