A neokommunista rablókormány elfogadott egy rendeletet, amelynek értelmében a jövőben önmagában az is szankcionálható, ha valaki betiltott (?) társadalmi szervezet tevékenységében részt vesz, hangzott el a sajóbábonyi cigány–Jobbik-konfliktus után összehívott nemzetbiztonsági kabinet szerdai ülésén.
Juhász Gábor, a polgári nemzetbiztonsági szolgálatokat irányító tárca és diploma nélküli miniszter elmondta: a gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a rendőr akkor is intézkedhet, ha valaki a gárda egyenruhájában jelenik meg közterületen. A rezsim őrjöng és tragikomédiába hajló intézkedésekkel igyekszik fenntartani hatalmát. Nem beszélve arról, hogy a bíróság egy egyesületet oszlatott fel – jogellenesen –, nem a Magyar Gárda Mozgalmat, ami jogilag nem létező szervezet. Azaz, ami nincs, azt nem lehet feloszlatni – kivéve Magyarországon. A bíróság pedig már egyszer nyilatkozott ez ügyben: a gárdista ruha viselete nem büntethető, mondták akkor.
A cionista sajtó természetesen ujjong, a demokráciáért egyéb esetekben aggódó, azt megóvni kívánó politikai erőknek és civil szervezeteknek most egy árva aggódó hang sem jön ki a torkán mondván, hogy micsoda kaffkai világ ez, ahol bíróság szabja meg, hogy a polgár milyen ruhát viselhet. A kettős mérce persze továbbra is fent marad, a vörös csillagos, cségévárás pólók szabadon viselhetők, árusíthatók. Persze amíg nem változik a hatalmi felállás, ugyanis ezen magyarellenes intézkedések sorát mi is megjegyezzük, és fordított irányban fogjuk alkalmazni őket. Ilyen értelemben köszönjük a rablóelitnek, hogy megteremti nekünk a precedenst. A sajtóra visszatérve: az már csak hab a tortán, hogy rendszeresen azt hazudják, hogy a Gárdát betiltotta a bíróság, ami – mint azt fentebb mondtuk – nem igaz.
A mostani kormányrendelet egy hét múlva lép hatályba, azaz sietnek az elvtársak.
A sajóbábonyi eseményekről szólva elmondták: a kormány szerint a szélsőjobboldal provokációja a felelős, de elítélték az önbíráskodókat is. Mindenkit a nyugalom és a törvények betartására szólítottak fel. Megvizsgálták azt is, hogy Sajóbábonyban az elmúlt egy évben összesen 42 bűncselekmény történt, ebből három betörés, tehát a térség bűnügyileg nem fertőzöttebb az átlagnál. Azaz összemossák a támadót a védekezővel, majd valami hülye statisztikákra hivatkozva értelmezik a problémát: tulajdonképp nincs olyan nagy baj. Persze, hogy nincs, elvégre csak majdnem megöltek egy pár magyart. Mi az a judeobolsevik rezsimnek?
A budapesti kényelmes bársonyszékekből nyilatkozó politikusokkal szemben, a nemzeti erő vezetője, Vona Gábor személyesen utazott a helyszínre, hogy tájékozódjon a sajóbábonyi helyzetről. Miközben ő megcselekedte azt, ami parlamenti politikusoknak kutyakötelességük lenne, addig a magyar polgár tanúja lehetett egy új, szépen induló szerelmi románcnak, amely celebarcú Lendvai Ildikó és a Likud-tesó Viktorka között készül kibontakozni.
A szélsőségesen magyarellenes politikus, miután pártja igazmondó politikusát megfosztotta a képviselővé válás lehetőségétől (Molnár Oszkárra, Edelény polgármesterére gondolok, lásd itt), valami olyasmit nyögött be a kamerákba, hogy megengedhetetlen, hogy Magyarországon félkatonai szervezetek vegyék át az állami feladatokat. Vagy valami ehhez hasonló. Viktorkáról már csak a nagyon hülye hiszi el azt, hogy a magyar nemzetért cselekszik, aminthogy azt is, hogy intelligens lenne. Most azonban azt is megtudtuk: gyáva! Egyszerűen megijedt a számára már kezelhetetlen és értelmezhetetlen helyzettől, ilyesmivel még nem találkozott a Rózsadombon, Felcsúton pedig a cigányok maguk közül valónak tekintik. Ez viszont nem gátolta meg Lendvai Ildikót, a pártállam régi-új cenzorasszonyát, hogy a nagy nyilvánosság előtt kifejezze: annyira, de annyira egyetért Viktorral… Mondom: egy igaz szerelem van kibontakozóban, valószínűleg Viktorka is megértette, hogy Botoxné ráhajtott, igaz, most nem mondta lassan, hogy megértse…
A mélyben a nép pedig hallgat és reménykedik: hamarosan jön a Jobbik és rendet tesz.
Jövünk, és már nem tudnak megállítani!
(MTI, Zsindex nyomán, Geyer)