Egy másik plakátról - ma már ez is bűn?
Nem rettegnek a jobbikostól meg a gárdistától a cigók, ha segély van nála - derül ki az alább látható zsidó koprodukcióból (Zsindex + TASZ). Ők persze
büntetlenül részesíthetik előnyben a saját fajtájukat, de ha ez esetleg fordítva történne, borzasztóan fel vannak háborodva. Az a nyilvánvaló megkülönböztetés viszont valamiért nem zavarja őket, hogy akik dolgoznak, azok szinte mind magyarok, azok között pedig, akik az előbbiek munkája gyümölcsének egy részét segély formájában felélik, enyhén szólva felülreprezentált Kolompár népsége...
Lassan oda jutunk, hogy magyar magyarnak nem adhat ajándékot sem, mert megjelenik a cigány és megvámolja. S persze az is érdekes, hogy TASZ-os tetűhintásokat pedig nem zavarja a magyarságot évtizedek óta hátrányosan megkülönböztető zsidó vagy zsidó irányítású politikai hatalom, az MSZP-SZDSZ ámokfutása alatt sem volt gond, hogy az uralkodó klikk hátrányos megkülönböztetésben részesítette az ország 95%-át... De a magyar szolidaritást mindenképpen irtani kell tűzzel-vassal.
 
 
(A videóban látható Juhász Péter nem mellesleg a Kendermag Egyesület vezetője, fő marihuána-legalizáló. A drogfogyasztás persze rendben van, hiszen liberalizálódunk, csak egy dolgot kell biztosan büntetni: ha a magyar a magyaron segíteni akar. A csak cigányoknak szóló segély - az persze más.)
Mirkóczki: "Egyéni belátás szerint"
A Jobbik az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz:
A Jobbik nem hozott központi döntést az árvízkárosultak javára gyűjtött adományok szétosztásának módjáról, mint ahogyan azt sugallja a „Jobbik csak a magyaroknak gyűjtött adományt” című, az Index.hu-n megjelent írás.

A párt azon helyi szervezetei és aktivistái, akik részt vettek a karitatív akciókban, egyéni belátásuk szerint döntöttek a segítségnyújtás módjáról. Ugyanúgy, ahogyan minden állampolgár saját maga határozza meg, kikhez juttatja el adományait.

Sajnálatos ugyanakkor, hogy sem a TASZ, sem a „hírt” elsőként közlő Index.hu, diszkriminatív módon nem tartotta fontosnak megemlíteni egyszer sem azt a heteken át zajló akciót, amely keretében a Jobbik tagjai, szimpatizánsai és a gárdisták pénzt, időt és energiát nem sajnálva – a többi párthoz képest toronymagasan a legtöbbet – segítették az árvízkárosultakat a védekezési munkában és az adományozásban.

A Jobbik viszont kíváncsian várja, vajon a TASZ munkatársai mennyi munkaórát áldoztak az árvíz elleni védekezésre és mekkora adományt gyűjtöttek a rászorulóknak. A Jobbik aktivistái nem minősülnek jogi személynek, így az egyenlő bánásmódról szóló törvény hatálya nem vonatkozik rájuk.

Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője
Egyed Zsolt: "Nem válogatnak"
Sem etnikai alapon, sem kor alapján nem válogatnak a Jobbik aktivistái az árvíz sújtotta települések lakói között, hogy kik kaphatnak az összegyűjtött adományokból - közölte a párt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke - adja hírül az MTI.
Egyenes beszéd végre: "Nem osztunk adományokat cigányoknak"
Kisgergely András, aki a Magyar Nemzeti Gárda ózdi tagjaként részt vett az adományok kiosztásában, pontosít a Stopnak, mondván, nem 17, hanem jóval több károsult család van Szalonnán. Az viszont megfelel a valóságnak, hogy az adományokat az egyik Jobbik-alapszervezet gyűjtötte össze, ám a segélycsomagok kiosztását már a Magyar Nemzeti Gárda mozgalom végezte.
Mint az ózdi gárdatag elmondta, egy helyi emberük írta össze azokat a családokat, akik támogatásra szorulnak, a csomagok szétosztása e lista alapján történt, kizárólag helyi magyar (értsd: nem cigány) családok részére. Kisgergely szerint nem kell csodálkozni azon, hogy a gárda nem oszt adományokat cigányoknak. "Ezt vállaljuk minden lehetséges következménnyel együtt" - teszi hozzá.
Az adományosztó Kisgergely András nem tudja, hogy egy mozgalom az Egyenlő Bánásmód Hatóság által előírtak hatálya alá tartozik-e. Mint ismétli, nem a Jobbik, hanem a Magyar Nemzeti Gárda osztotta az adományokat, ami egy mozgalom. "Akkor az is törvénytelen, ha egy cigányszervezet kizárólag cigányokat támogat" - teszi hozzá.
Igaza alátámasztásául még hozzáteszi: amikor korábban a polgármester osztotta az önkormányzathoz érkezett adományokat, azokból szinte kizárólag roma családok részesültek, ezért is vették fel a szalonnaiak a kapcsolatot a gárdistákkal - írja a Stop.
(Kuruc.info)