A teljes képernyőkép, melyen látszik a már eltávolított cikk hivatkozása is, itt érhető el, alább pedig az esetre a figyelmünket felhívó olvasónk levele olvasható.
Tisztelt Kuruc.info!

Végső elkeseredésemben írok, mert megint meggyalázták a keresztények egyik legnagyobb ünnepét, a húsvétot. Éppen megnéztem az aktuális cikkeket a (Zs)origón, amikor látom, hogy egy Krisztus meggyalázásán kéjelgő cikk bukkant elő az alábbi felvezetéssel:
"Pisiben úszó Krisztusok, férfiszájban élvezkedő Jézus és leszbikus Szűz Mária. A művészek azt mondják, nem a hitet gúnyolják, hanem a konzervatív ideológiát, de a hívők ritkán vevők a társadalomkritikára. Hol a művészi szintje az istenkáromlásnak? A 13 legizgalmasabb műalkotás."
A húsvéti áhítat öröme és meghittsége egy másodperc alatt elszállt belőlem, és szerettem volna tudni, hogy melyik zsorigós zsidrák újságíró vetemedik ilyen cikk írására húsvétkor. Ha magyarországi művekről lett volna szó, akkor csoportos "túrát" is szerettem volna szervezni a Kuruc.infón keresztül a magunkfajták kritikájának őszinte és egyenes kifejezése céljából, de a cikk már nem volt elérhető.
Hogyan juthattunk ilyen mélyre? Még vége sincs a húsvétnak, és arról akar a Zsorigó hírt közzé tenni, hogy én hívőként nem vagyok elég nyitott, mert nem vagyok vevő az ilyen jellegű "társadalomkritikára"? "A 13 legizgalmasabb műalkotás"? Hogy engedhetik meg maguknak, hogy a legszentebb keresztény ünnepünket ilyen aljas módon gyalázzák meg? És ezek a hitvány, magukat erkölcsösnek gondoló "újságírók" azt akarják lenyomni a torkomon, hogy még én szégyelljem magam, mert a gyöngyöspatai cigányoknak a hétvégét Csillebércen "kellett" tölteni? Én vagyok erkölcstelen és kirekeszteni való szélsőséges, mert nem a holokausztvallásnak hódolok, hanem az egy igaz Istenhez imádkozom? Hát ezt nagyon elszámították...
Üdvözlettel:
Egy olvasó
Kapcsolódó: