2021. szeptember 20., hétfő, Friderika napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:17 Szijjártó az új izraeli kormánynak is letette a hűségesküt16:13 Orbán: Jakab a világ egyetlen bohóca, akinek testőre is van16:08 Orbán: a gyereket nevelők február végéig visszakapják az idén befizetett szja-t, de lesz felső határ16:03 A koszovói hatóságok leszedetik a szerb rendszámtáblákat15:37 Gyermekbénulás elleni oltócsoportot védő rendőrt gyilkoltak meg Pakisztánban15:13 "Nagyon csendes fiú" lőtt agyon nyolc embert a permi egyetemen14:52 Felmérés: a teljes népességnél a moslék, a biztos szavazóknál a Fidesz vezet14:37 "Újra gyilkolt a gettókultúra Borsodban"13:57 Újabb politikust csábított el az MSZP-től a DK13:41 Pegasus-ügy: leszavazták a ténymegállapító vizsgálatot, 2050-ig titkosítottak az elhangzottakat13:01 Dodzsemezés után vízibiciklizés RPG-vel - a tálib cukiságkampány újabb fejezete12:22 Netajáhu hirtelen előrebukó fejjel figurázta ki a gyakran elbóbiskoló Bident12:14 Nagyszabású hadgyakorlatba kezdtek orosz hadihajók a Fekete-tengeren11:58 Borzalom: már Bidenék is migránsokat deportálnak11:06 Cigányok, zsidók, négerek és a Momentum-tagság - kellően színesre sikeredett a pécsi buzifelvonulás
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus, Videók ::

Ami valóban szívás: a magyarellenes rasszizmus lelepleződése négy videóban

"A rasszizmus szívás" jelmondattal készített kampányvideókat néhány cigány és liberális. A céljuk az volt, hogy bemutassák, milyenek a "rasszista" (azaz a cigányokat nem kedvelő) magyarok, a "projekt" viszont fordítva sült el: azt sikerült ugyanis eljátszaniuk, hogyan látják ők - cigányok, zsidók, nemzetellenes liberálisok - a magyarságot, és hogyan szeretnének viselkedni velünk. Nemzeti jelképeink gyalázása "természetesen" alap ezekben az "alkotásokban".

I. A nemzeti érzelmű magyarokról megtudjuk, hogy a férfiak focimeccset néznek a közös évfordulókon, majd részegen vezetnek, és trágárul beszélnek a barátnőjükkel/feleségükkel (akik - azaz a nemzeti radikális magyar nők - kb. úgy néznek ki, mint Lady Gaga, és azonnal szétteszik a lábukat az első gazdag férfinak). Nem mellesleg szegények, és olcsó autókkal járnak, ellentétben a cigánnyal, akinek drága autója és elegáns öltönye van, s kiválóan ért a borokhoz.
És örömmel jelenti fel a magyart, amiért nem lehet az övé a nője (közben meg a legkevésbé sem zavarja, hogy ő is italozás után fog vezetni).
 
II. A nő, aki tisztában van azzal, milyen pusztítást végeznek az általuk bérelt lakásokban a cigányok, s mivel jár az, ha valakinek cigány szomszédja van, hazug szipirtyó, cigányunk pedig értelmiségi család egyedüli fia - teljesen átlagos eset, naponta látunk ilyet... De, ha épp ilyet nem is, azt a tekintetet, amelyből süt a gyűlölet, egészen biztosan. A "rasszista" magyar nő számla nélkül akarja kiadni a lakását - miközben a jó romák a törvénytisztelő életmódjukról híresek.
Ez a cigány nem jelent fel, mint az előző videóban szereplő fajtársa, "csak" ezzel zsarol és fenyeget, hogy beférkőzhessen egy rá igényt nem tartó környezetbe.
 
III. Ebből a videóból is az derül ki, hogy a magyar nők kurvák, és annyira rasszisták, hogy amikor eltűnik a pénztárcájuk, a cigányra gyanakszanak. Pedig köztudott, hogy cigány még soha semmit nem lopott el, így teljességgel alaptalan ez az előítélet.
Ez a jelenet sem úgy végződik, hogy cigányunk bebizonyítja az általuk hangoztatott állítást, hogy nem utó-, hanem előítéletekről van szó, melyek alaptalanok... Nem bizony, itt is zsarolással oldják meg a helyzetet.
 
IV. Ezek a lányok - talán - nem kurvák, viszont kiderül, hogy azok a magyarok, akiknek esetleg megfordul a fejükben, hogy egy melléjük leülő kancigány kirabolhatja őket, mindig jegy nélkül utaznak. Bizony, ilyenek vagyunk mi...
Nem úgy a derék roma, aki a törvényesség őre (ráadásul többet tanult és dolgozott, mint a magyarok) - és boldogan áll ismét bosszút, örvendezve, hogy ebben a helyzetben a magyarok fölé kerekedhetett.
Köszönjük ezeket az őszinte videókat, százmilliós kutatások sem tudnák ilyen sebészi pontossággal bemutatni, hogyan látnak, pontosabban hogyan gyűlölnek ők bennünket, és hogy szeretnének viselkedni velünk csak azért, mert nem vagyunk hajlandók elfogadni az életmódjukat és a bűnöket, melyeket nap mint nap elkövetnek ellenünk...
Annak a kibeszélhetetlen, de nagyon is létező jelenségnek lehetünk tanúi e videókban, hogyan gyűlöli az élősködő, a rabló, a gyilkos az áldozatát, amiért nem hajlandó behódolni neki, s ezt az érzést és betörési kísérletet nevezik antifasizmusnak és antirasszizmusnak. Reméljük, lesz folytatásuk e szemnyitogató videóknak, igen fontos jelenség felismerésében segítenek.
(Kuruc.info)
Kapcsolódó: 

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready