2020. június 2., kedd, Kármen, Anita, Csilla napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:16 Vajon csak a Mi Hazánk megemlékezésétől rendült meg az ORÖ, vagy Rácz László szexuális szokásai is megérintették őket?16:03 "Semlegesítik" Hitler szülőházát a szellemiségétől ma is rettegő demokraták15:46 Egy kis nosztalgia az őszödi beszéd évfordulójának árnyékában: az MSZP frakcióvezetője azt szerette volna, ha újra oszlatják a rendőrök a "rasszistákat"15:31 Találós kérdés: honnan lesz Nike-cipője a niggernek?15:22 Felmérés: nincs olyan magyar, aki ne úgy gondolná, hogy a trianoni diktátum igazságtalan és túlzó volt15:08 Salvini: számunkra Magyarország példakép14:35 Ha nem cigány témáról van szó, még Balognak is vannak értelmes gondolatai14:29 Ausztráliában is beindította a tüntetéshullámot az amerikai néger halála14:13 Száz néptáncos közös előadása emlékeztet a diktátumra a Hősök terén13:54 Rablóink rokonszenve: legkevésbé az oláhok és a rácok kedvelnek minket - az érzés kölcsönös13:34 Lesz Himnusz június 4-én a zsidó/ballib tévékben és rádiókban? Hamarosan kiderül13:22 Országos tisztifőorvos: a járvány egyértelműen lecsengőben van12:45 15 évesen már el volt tiltva a vezetéstől, de hajtotta a vére a "fiút"...12:18 "Gyorsan megoldom a problémákat" - Trump a katonaságot is bevetné az őrjöngő-fosztogató négerek ellen11:47 Oltóanyag tesztelésébe kezd az orosz hadsereg
24 óra legolvasottabbjai

Videók, Humor :: :: Hozzászólások

Medgyessy "Útelágazódás" Pétert megszégyenítve sült bele a volt jobbikos polgármester az új kezdetbe

Reklám

A Jobbik még nem elég demokratikus az LMP-nek, de ahogy azt korábban megírtuk, a Gémesi György fémjelezte Új Kezdeten keresztül mégis sikerült szert tenniük egy volt jobbikos képviselőjelöltre Bosnyák András személyében.
A faluját a Fidesz-kormány - tábor formájában - kötelezőnek szánt migránsbetelepítésétől védelmező polgármester jól mutathat a vidék déli végein a liberális belpestiek politikai portfóliájában, és még a kormánymédia sem ásott elő róla többéves, nácigyanús megjegyzést. Az alábbi videó a szórakoztatófaktora mellett azt sejteti, hogy nem a kiemelkedő szónoki képességei miatt emelnék fel Bosnyákot az országos politikába.
Az új jelölt a korszakkezdésnek enyhén kínos nyökögése során az - egyik - új, külső segítséget igénylő nehéz szónak a hatékonysági bizonyult. Megvan tehát, hogy az "útelágazódás" után mivel érdemes felmérni a tükör és ismerőseink előtt, hogy pallérozottabbak vagyunk-e, mint egy miniszterelnök, illetve képviselő-jelölt, vagy mi is zavarba hoznánk szegény Szél Bernadettet. A lámpalázas Bosnyák a "beszéde" végén azt még megígérte, hogy az emberek kérdéseire majd tud később válaszolni, de ennek sikeressége sajnos már nem derül ki a felvételből.
Jó hír lehet a polgármester számára, hogy az LMP Vidám Vasárnapot idéző szeánszain vendégeskedve úgysem kell megerőltetnie magát.
(Kuruc.info)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready