Lívia és Laura: őket bátran verte az ávó, a késelőkiscigányt védik
26 részes videósorozat a YouTube-on a Civil Jogászbizottság által meghallgatott áldozatokról. Kilőtt szemek, szilánkosra vert végtagok, fogolykínzás, térdepeltetés veréssel a Héber(álnevén: magyar) Rádió udvarán, eljárások - nem az ávóscsürhe, hanem a megnyomorított, hetekig, hónapokig előzetesben tartott sértettek ellen. 2006 szeptember - október.
Közben papgyilkosok, cigány késelők szabadlábon, akárcsak a sortüzet vezénylő, a magyarellenes rezsimet irányító Gyurcsány, Petrétei, Görényi, Bene és a többi, likvidálandó szocionista féreg. A gyáva, korrupt vagy kifejezetten bűnöző rendőrök szívesen kegyetlenkednek tisztességes hazafiakkal, de soha nem bántják az emberölő, tolvaj, rabló cigánycsürhét, sőt, azokat védik, ha szükséges, a törvénytisztelőktől.
A 2006-ban 19 éves Líviát, Laurát és Milánt sokakkal egyetemben véresre verte (a lányok fejét is kegyetlenül ütötték, míg a Maugli és Józsika félékkel hímes tojsklnt bánnak), a Rádió udvarán gyötörte és ki is fosztotta a Gergényi-horda, majd a hosszú, 1 hónapos előzetesben is megalázták, kínozták őket. Miért? Mert az utcán mertek tartózkodni 2006 szeptemberében. Úgy festett, évekre is rács mögé kerülhetnek "csoportosan, felfegyverkezve" elkövetett "garázdaság" vádjával, de végül, mivel a velejéig hazug csicskák hamis vallomásain kívül egyéb nem állt a hatalom rendelkezésére, bűncselekmény hiányában elengedték őket. Már az előzetesük is törvénytelen volt, hiszen 12 óra helyett 24 órán belül hozták a végzést. Az ellenük folyó eljárást az antimagyar rezsim csupán 2007 tavaszán ejtette, addig Damoklész kardjaként lebegett felettük a börtön és életük tönkretétele. Védelmüket a Nemzeti Jogvédő Alapítvány látta el, most kártérítésre perelik a juntát.
A 9. részt emeltük ki, de mindegyik sokkoló. A CJB-dokumentumfilm összes epizódja itt érhető el.
Rákay - Kuruc.info