Ork
Villámgyorsan megszüntették a nyomozást az elpusztított sajóládi erdő ügyében. A természetvédők panasszal éltek, mert a magyar természet elleni eddigi legsúlyosabb bűncselekmény történt meg, minden jogkövetkezmény nélkül. A rendőrség a "nyomozás" ideje alatt most sem alkalmazott DNS-vizsgálatot vagy titkosszolgálati eszközöket, mert nem érnek rá. Ilyet csak hazafiak, pl. a bűnözők (pl. Csintalan) megleckéztetőinek megtalálásához használnak (sőt, Csintalan elvtársat az NBH is védi és nyomoz érdekében). A hatósági bűnpártolás gyanúja eleve felmerül, hiszen az orruk előtt folyt a cigány bűncselekmény-sorozat, éveken keresztül. Az ÁVH ugyanakkor szorgosan dolgozik a 10 hónapja lakhelyelhagyási tilalom alatt álló Budaházy és Tomcat koncepciós pereinek előkészítésén, miközben a szombathelyi egyetemistát életveszélyesen megkéselő rézművest a cionista bírósággal együttműködve szabadlábra helyezték, akárcsak azt, amelyik Jánosházán buzogánnyal(!) vert fejbe életveszélyesen egy magyar asszonyt, és azt a mocsadékot is, aki szabadon engedését követően már sikerrel gyilkolt Békésben. Mi több, a boldogkőváraljai plébános cigány gyilkosai szabadlábon védekezhetnek, akárcsak az a rebiszes, aki fegyverrel rabolt!

Az agyonvert, majd disznóival feletetett férfi ügye is jelentéktelen a rezsim számára, gyorsan lezárták a nyomozást, nemhogy különleges rendőri-titkosszolgálati csoport alakulna és 5 milliós vérdíjat tűznének ki, elvégre csak "koszos" magyarokról van szó. Ha már falopás, akkor ide kívánkozik: zsidó- és cigányrasszista őrjöngés kezdődött azon derék természetvédelmi őr ellen, aki az ősszel agyonlőtt egy fejszével rá támadó ork fatolvajt.


Az erdő helye: az ÁVH "nem vette észre"


Ezt a mindennapos jelenetet sem


A Gyűrűk Urában a fapusztító orkokatvégül megsemmisítették

A zsaruk is részesedtek?

A Borsod-Abaúj-Zemplén  Megyei Rendőr-főkapítányság a nyomozás megszüntetéséről hozott határozatot a Natura 2000 hálózatába tartozó, kiemelt jelentőségű természetmegőrzési terület részét képező 180 hektár nagyságú sajóládi erdő 98 százalékának kivágása ügyében indult büntetőeljárásban – tudatta a Tiszántúli Természetvédők Társulata. A sajóládi erdő állat és növényritkaságok otthona volt.

A főként cigány sáskák csak a fatolvajlással évi 4 milliárd forint körüli kárt okoznak. És akkor még nem beszéltünk a minimum évi százmilliárdokban mérhető, a magyaroktól kisajtolt befizetésekből finanszírozott segélyeikről, az újabb százmilliárdos károkat okozó egyéb bűncselekményeikről, végül, de nem utolsósorban heti gyakoriságúvá vált, zömmel magyar életek kioltásáról a mocskok által.

A sajóládi erdő ügyében a debreceni székhelyű Tiszántúli Természetvédők Társulata tett büntető feljelentést 2007. november közepén ismeretlen tettesek ellen jelentős mértékű károsodást okozó természetkárosítás, illetve hűtlen kezelés bűntettének gyanúja miatt. A nyomozást megszüntető határozatban a nyomozó hatóság megállapította, hogy a Délbükki Erdészeti Igazgatóság biztonsági intézkedései ellenére az erdő ritkulásához jelentősen hozzájárult a területen tapasztalható nagymértékű falopás. A sajóládi erdő területén az illetékes rendőrhatóság 2006-2007-ben összesen 142 személlyel szemben kezdeményezett eljárást, azonban a tettenért elkövetők által okozott kár sok esetben a szabálysértési értékhatárt sem haladta meg (5-10 ezer Ft.). Annak a megállapítása, hogy a lombozat

A szombathelyi srác: késelője szabad
ritkulás mikor következett be, illetve tettenérés esetén a faanyag mely területről származott nem volt megállapítható (Elképesztő hazugság, mi biztosak vagyunk benne, hogy megkent rendőrökkel és erdészekkel együttműködve pusztíthatták csak ki a cigósáskák az erdőt - a szerk.). Mivel az erdő faállománya a falopások miatt 60 százaléka alá csökkent, ezért az erdőtörvény alapján került véghasználatra az erdő megmaradt faállománya a nyomozás szerint.

A Tiszántúli Természetvédők Társulata panaszt nyújtott be a nyomozást megszüntető határozat ellen arra való hivatkozással, miszerint a Natura 2000 erdőterületek a közösségi jog védi, amely elsőbbséget élvez a nemzeti joggal szemben, így jogsértő volt a magyar erdőtörvény alapján, az illetékes természetvédelmi szakhatóság hozzájárulása nélkül kiadott vágási engedély. A természetvédők szerint a sajóládi erdő kivágásával, az erdei életközösségek élőhelyeinek visszafordíthatatlan károsodásával, a védett, fokozottan védett, illetve közösségi jelentőségű növény- és állatfajok eltűnésével és kipusztulásával a magyar természetvédelem egyik legsúlyosabb természetkárosítása következett be. Ráadásul mindezidáig minden jogkövetkezmény és felelősségre vonás nélkül.

A Gyűrűk Urában a piszkos, zagyva beszédű, tolvaj, rabló és tömeggyilkos orkok a természetet is kíméletlenül pusztították. Végül azonban az emberek, tündék, törpök és entek szövetsége pusztítja el az orkokat, az őket tenyésztő sötét gazdájukkal egyetemben. Lehet találgatni, hogy a mi mai orkjainkat szaporító és nyakunkba zúdító gazdák jellemzően mely népcsoporthoz tartoznak. Tudják, azok a "kirekesztett", banki, politikai és médiapozíciókban tengődő emberek. Igen, a grönlandi eszkimókról van szó.

(MNO nyomán Kuruc.info)