Kámán Attila, a szadista cigány
Nyald meg a cipőm talpát, me' fejbe rúglak! - parancsolja a cigány "domina" a két fajtársa által előzőleg percekig pofozott, többször fejberúgott, leköpködött magyar kisfiúnak. A zalaegerszegi vasútállomáson videóra vett cigányterror csak egy kiragadott eset a magyar mindennapokból, hiszen ez zajlik a legtöbb cigányfertőzött település iskolájában és utcáin. Íme a tetves terroristák képei és adatai.
A videót időközben cenzúrázták Youtuberól - de alább ismét megtekinthető. (Ha nem indulna, itt is megvan.)

Kámán Attila (ő díszeleg a címlapfotón) az egyik retek neve. Ugyanabban a csíkos kapucnisban feszít zsiwiwes képein, amelyikben a magyar gyereket alázta. (Nyilván azóta nem sikerült újat lopnia.) Alább az adatlapja, majd néhány kép róla, hogy könnyebben felismerhető legyen, ha netán a helybéli magyar fiúk szülinapi buliba akarnák hívni.


Képaláírás: Lyukas órán


Ők ketten verték szerencsétlen fiút a videón, a lány meg vette az egészet
Képeihez sok hozzászólás érkezett már iwiwen:


Iwiwes üzenetei alapján sem túl népszerű


A történet másik szereplője, úgy tűnik, fajilag nem vagy nem teljesen cigány, de nem nehéz észrevenni, hogy az "asszimiláció" sikeresen végbement nála. Gino a beceneve, s adatlapja szerint (melyet azóta törölt) szép jövő áll előtte (hacsak derékba nem törik - mármint a jövőjét), hiszen a következő szakmák érdeklik, azt híreszteli, hogy máris ezzel foglalkozik: "tervelek, futtatok, kocsit lopok, adót csalok, drogot & szeszt csempészek, gyilkolok, rabolok, casinot és klubbokat igazgatok, valamint gyógyszertárakat és benzinkutakat tartok a kezem alatt".

Barátjával



Elcigányosodott proli



Vélhetően téves információ volt, hogy Vajda Cintia vette volna fel a magyarverést, az ő ötlete lett volna a cipőcsókoltatás. A rendőrség ködösít, nem nevezi nevén a gyanúsítottat, így nem könnyű a dolgunk: a legújabb információmorzsák szerint Szanyi Beatrix (19) vehette fel mobiltelefonnal a gyalázatos tettet. Amennyiben ez bebizonyosodik, úgy Cintia elnézését kérjük, bővebben később.
Nos, íme az emberek, pontosabban a cigányok. Várjuk az esetleges fejleményeket helybéli olvasóinktól.

Korábban írtuk: Szánalmas, hogy hova jutottunk.
Az alábbi videófelvételen egy jól öltözött, s láthatóan jól nevelt, jó tanuló kissrácot bántalmaz két állat. Ezen még nincs is semmi meglepő, hisz naponta történnek ilyen esetek szebb időket is látott hazánkban. Közös vonásuk e történeteknek, hogy mindig fehér a szenvedő alany, cigány az elkövető.
Ez azonban kicsit más. Egy kicsit rosszabb, undorítóbb, felháborítóbb, mint a többi. Nincs benne vér, késelés, halál, mégis hűen tükrözi korunk állapotát. Két diák nemcsak üti, pofozza, leköpi, megrúgja egy diáktársát, hanem a végletekig megalázza. Szerencsétlen kissrácot letérdeltetik, a támadók cipőjét kell csókolnia, nyalogatnia. Egyébként kis híján meztelenül kellett elmenjen, hisz a két bunkónak ilyen ötlete támadt. A felvételt rögzítő némbert – mert nem nevezhetjük sem nőnek, sem kislánynak, csak egy kornyikáló szukának – nem láthatjuk a képsorokon, viszont élvezkedő hanglejtése elárulja. Igencsak ínyére van e cigány szokás, a fehér gyereknek ilyen szintű lealázása. Kétségtelen, nincs benne semmi lányos, nőies.

Nem vagyunk benne biztosak, hogy az elkövetők genetikailag a kolompársöpredékek közül valók. Ám ha nem is azok, hanem elcigányosodott magyarok, akkor is jó lenne, ha néhány szociológus végre el kezdené kutatni, milyen összefüggés van a liberalizmus segítségével egyre nagyobb teret hódító kancigánykép elterjedésének a fiatalkorúak között. Nem lehet azt mondani, hogy nincs kapcsolat a gyilkosságokat, verekedését, erőszakos bűncselekményeket rendre megúszó cigányok és a fiatalkorúak degenerálódása között. Hisz mit látnak ifjaink? Aki verekedik, züllik, csúnyán beszél, nem dolgozik, lop, öl, csal, erőszakol, az Audikkal jár, kövér aranyláncokkal a nyakában, és mindig van körülötte egy pár dögös nő. A liberális elmeferdítő média, a Hi5 és egyéb közösségi oldalakon villogó, májerkodó bűnözők fotói, csak ezt a képzetet erősítik. Az alább látható esetet, az elkövetők származásától függetlenül, azonnal ki kell vizsgálni, az aljadékokkal pedig nem írom le, hogy én személy szerint mit tennék, mert az még portálunk radikális olvasóinál is kiverheti a biztosítékot. Az iskola tanulói közül biztosan sokan felismerik a tetteseket, és talán akad olyan is, aki olvas minket. Azt kérném tőlük, minden használható információt róluk, lakcím, telefonszám, iwiwes adatlap elérhetősége, küldjék be nekünk. Persze csak azért, hogy segítsük a hatóságok munkáját! Személy szerint az eseményt lefilmező lány adataira volnék kíváncsi.

(Geyer)