2020. április 8., szerda, Zsejke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
19:44 Itt a jó példa: saját fizetésüket ajánlják fel az egészségügynek a bolgár képviselők és kormánytagok19:37 Vesztegzár alá helyeztek két migránstábort Görögországban19:29 Szegény Index: le kellett írniuk, hogy azért is hullanak nagyobb arányban a négerek, mert sokan vannak börtönben19:11 Először feketelistáztak a kínai nagy fal megrongálásáért18:55 Banki alkalmazott sikkasztott a bankjegykiadó automatákból Zalában18:47 Iránban a hét végétől három szakaszban oldják fel a járvány miatt hozott korlátozóintézkedéseket18:38 Indiában nem oldják fel a kijárási tilalmat18:28 Sanders kiszáll, Biden lesz Trump nem túl veszélyes ellenfele17:42 Downing Street: Johnson stabil állapotban van, reagál a kezelésre17:21 Mintegy negyven feltételezett fertőzött van a Charles De Gaulle fedélzetén17:05 ORFK: a veszélyhelyzetben érvényesek a lejárt okmányok16:57 Csütörtökön dönt a kormány a vírus elleni védekezés további lépéseiről16:44 Antiszemita a koronavírus - csak nem egy újabb náci összeesküvésről van szó?16:33 Olaszország az "egyes számú beteg" gyerekének születését ünnepeli16:22 Arcon köhögtek és koronavírussal fenyegettek várakozókat Szombathelyen
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés, Videók ::

Újabb videó a zalai cigányterrorról; hazafiak figyelmeztették az időközben "kifehéredett" retkeket

Reklám


Szövecsek Gino Attila barátjával
Újabb felvételre hívták fel a figyelmünket olvasóink, melynek - mit ad Isten - szintén Kámán Attila és "Gino", azaz Szövecsek András a főszereplői. A videomegosztón szereplő kísérőszöveg szerint a zalaegerszegi Széchenyi iskolában vernek meg egy magyar gyereket, a videót a jelek szerint az áldozat édesapja töltötte fel. Időközben hazafiak megfenyegették a zalalövői retkeseket, hogy nem lesz jó vége, ha folytatják a magyarellenes dühöngéssorozatot, erre rögtön kiderült, hogy ők "nem is cigányok".
Egyvalamiben azonban, úgy tűnik, sajnos tévedhettünk: a rendőrség szerint nem Vajda Cintia vette fel az előző magyarverést. (Arról viszont nem beszélnek, hogy kicsoda, tehát folyik a ködösítés, és nem kizárt, hogy újabb cigánybűnöző-mosdatással állunk szemben. Amennyiben bebizonyosodik, hogy mégis tévedtünk, az érintett elnézését kérjük. A legújabb információink szerint nem Cintia, hanem feltehetően egy bizonyos Szanyi Beatrix (19) utasította cipőnyalogatásra a diákot. Továbbra is várjuk az adataikat, (hogy barátságosan elbeszélgethessenek vele egy finom koktél mellett a derék hazafiak, netán szülinapi buliba hívhassák) érdemes Myvip-en is nézelődni, ám kérjük olvasóinkat, hogy minden esetben csatoljanak képernyőfényképet az adatlapról, képekről. Bővebben később.)
Részletek alább, íme a videó: 
 
Tegnap délutáni hír: Zaklatás miatt tett feljelentést egy fiatalkorú, akit összefüggésbe hoztak a zalai diákot ért megalázással - adta hírül a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.
A rendőrség közleményében cáfolta az "egyes sajtóorgánumokban megjelent információkat", hogy a "V. C. monogramú, Zala megyei lakhelyű, fiatalkorú személy" gyanúsítottja lenne egy zalai középiskolást ért megalázás kapcsán indított büntetőeljárásnak. A fiatal feljelentése alapján ezért ismeretlen tettes ellen nyomozást rendeltek el kedden zaklatás miatt.
A zalai rendőrök hétfőn közölték, hogy csoportos garázdaság, valamint könnyű testi sértés miatt indítottak a hétvégén büntetőeljárást két fiatalkorú és egy felnőtt ellen (információink szerint Szanyi Beatrix lehet - a szerk.), akik még januárban többször megütöttek, megrúgtak és megaláztak egy hasonló korú diákot, és mindezt telefonjukkal rögzítették.
Az interneten elérhető, közel öt perc hosszúságú videofelvételt valószínűleg az a fiatal nő készítette, akinek csak a hangját és az utasításait hallani, de mindvégig látható két, feltehetően középiskolás korú fiú és az áldozatuk.
Az MTI információja szerint "egy szélsőséges portál" (értsd: Kuruc.info) azonosítani vélte a megalázást elkövető fiatalokat, akiknek a közösségi oldalakról összegyűjtött adatait és a velük kapcsolatos uszító véleményeket nyilvánosságra hozták. A honlap szerkesztői nevezték meg a rendőrség által V. C. monogrammal jelölt 17 éves lányt, aki azonban születési ideje szerint sem lehetne gyanúsítottja az ügynek, miután a hatóságok felnőtt korú nő ellen indítottak eljárást.


Életveszélyesen megfenyegették a zalalövői cigány önkormányzat elnökét és a kisváros roma lakosságát kedden "egy romáknak tulajdonított esetért" - szól a másik hír.
Mint tudjuk, a zsidók csak akkor zsidók, mikor kárpótlás kell, de amikor rajtakapják őket valamin, egyből magyarokká vagy a többi többségi nemzet tagjává válnak - hasonló a helyzet a cigókkal is. Szegény kátrányos helyzetűeket ismét ártatlanul hurcolják meg, holott ők a légynek sem ártanak - lásd a fenti felvételt is.
A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn közölte az MTI-vel, hogy csoportos garázdaság, valamint könnyű testi sértés miatt indult büntetőeljárás három fiatal ellen, mert januárban felnőtt társuk megbízása alapján "tettleg bántalmazott egy fiatalkorú személyt, akit többször megütöttek, megrúgtak és megaláztak". Felnőtt társuk a bántalmazást és megalázást valószínűleg mobiltelefonjával rögzítette.
Az internetes fájlmegosztó oldalakon látható, zárt térben rögzített, közel 5 perc hosszúságú felvételt vélhetően az a fiatal nő készítette, akinek csak a hangját és az utasításait hallani, de mindvégig látható két, valószínűleg középiskolás korú fiú és az áldozatuk. A felvétel szerint a fiatalok többször megütik, fejbe rúgják és leköpik, de más módon is megalázzák a mindezt szinte mozdulatlanul tűrő, védekezésre lehetőséget sem kapó fiút.
A kommentáló bejegyzések arról szóltak, hogy a garázda fiatalok roma származásúak, és magyarverést, cigányterrort emlegettek - írja elképedve a magyarbarát MTI.
Kövesi Vilmos, a zalalövői cigány önkormányzat elnöke az MTI-nek kedd este azt mondta: radikális szervezetek tagjai a hétvégére bosszút hirdettek a bántalmazás miatt, és telefonon, illetve SMS-üzenetben életveszélyesen többször megfenyegették. Szintén megfenyegették a kisebbségi érdekképviselet tagjait, valamint a település lakosságát azzal, hogy több száz hazafi fog bosszút állni a cigányterrorért.

Kámán Attila nem cigány,
bizonyára norvég
A helyi roma vezető, aki az előző ciklusban az Országos Cigány Önkormányzat elnökhelyettese is volt, kijelentette: a bűncselekmény elkövetésével meggyanúsított fiatalok zalalövőiek ugyan, de nem romák, semmi közük a cigánysághoz. És, mint tudjuk, az OCÖ képviselői mindig igazat mondanak.
Egyébként mi sem voltunk biztosak abban, hogy Szövecsek András, a másik elkövető valóban cigány, arra gyanakodtunk, hogy inkább az elcigányosodás szomorú, ám gyakori példájával állunk szemben, főleg, hogy az apja is írt, azt állítva, nem cigányok. Nos, az adatlapján található képek alapján döntse el mindenki.Kövesi Vilmos szerint persze ismét alaptalanul vádolták meg a település mintegy 400 fős cigányságát, és most "a családok félnek, hogy a felpaprikázott hangulatban tudatosan félrevezetett emberek éjszaka megtámadhatják otthonaikat, ezért rendőri védelmet kérnek a megyei főkapitánytól".
„Békében élünk, Zalalövőn soha nem volt probléma a cigányok és a többségi társadalom tagjai között, és nem akarjuk, hogy radikálisok, szélsőjobboldali emberek minket használjanak fel a cigányság elleni támadássorozatok elindításához, amely akár az országon is végigsöpörhet - sajnáltatta a törvénytisztelő életmódot élő romákat a település kisebbségi önkormányzatának vezetője.
(Kuruc.info - MTI nyomán)
Kapcsolódó:
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready