"Másként gondolkodók"
Buta vagy, szörny és rasszista szemét, meg kell változnod, addig senki nem kíváncsi a véleményedre - üzenik szelíd embertársaink, akik ugyanolyanok, mint mi, csak hát ugye mások a szexuális szokásaik.... A tolerancia jegyében pedig - amit tőlünk követelnek - análisan erőszakoltatnának meg mindenkit, aki nem imádja őket. Hát lehet nem szeretni e kedves társaságot?!
Korábbi cikkünk újra aktuális, hisz ma van a homárparádé Budapesten.
A liberálisok lépten-nyomon a vélemény szabadságát, az elfogadást és a szeretetet hangoztatják - ehelyett minket zsigerből gyűlölnek. Lily Allen Fuck You Very Much című száma a "homofóboknak" szól, már több országban népszerűsítették a dalt - hazánk is sorra került. A videón "magyar" (bibsi és cionistabérenc, antimagyar) színészek és "hírességek" gyűlölködnek ellenünk és habzó szájjal rasszistáznak. A judapesti sztárkultúra egy kis szelete.
A szánalmas és meglehetősen hónaljszagú klip a libsi Index olvasói között is elutasításra talált: nem értik az emberek, hogy ha magánügy, akkor miért kell a másik arcába tolni és hirdetni a fartúrás "örömeit". Eljön még annak az ideje is, hogy ciki lesz heterónak lenni.
Sokakban felmerül(het) a kérdés: miért nem szabad hagyni a buzifelvonulást? Gyerekeink védelme érdekében, mert bizonyított tény, hogy a nemi identitást nagyban befolyásolja a környezet, a látott példa - ha azt mutogatják úton-útfélen, hogy menő dolog a két férfi közötti szexuális kapcsolat, akkor bizony több gyerek fog megzavarodni. Olyan ez, mint az örökbefogadás: akinek két apja van, abból nemigen lesz normális ember, Péter csak Bélával tudja majd elképzelni a boldog életet.
Ha megkapnak valamit, utána mindig többet akarnak. Ma még csak a házasság, holnap az örökbefogadás, aztán a pedofília (Nem vicc, a romlott, talmudista EU bürokrácia is támogatja a gyermekmegrontás szabadságát hirdető férgek egyesületeit, Hollandiában pedig a Pedofil Büszkeség Napját akarták nemrég megszervezni), ami a felhőtlen szeretetről szól, mint tudjuk... Aki kíváncsi, nézze meg a kapcsolódó cikket, de kizárólag evés előtt. Ez készül hazánkban is - már ha hagyjuk.
 
 
 Magyari Gábor - Kuruc.info