2020. június 2., kedd, Kármen, Anita, Csilla napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:02 Mirkóczki "amit 2010 előtt mondtunk, nem volt igaz" Ádám is elhagyja a süllyedő hajót - de nem azért...16:47 Most épp az ún. Szlovákiával dúl a szerelem, még az is kiderült, hogy Pozsonynak szívügye a felvidéki magyarság16:16 Vajon csak a Mi Hazánk megemlékezésétől rendült meg az ORÖ, vagy Rácz László szexuális szokásai is megérintették őket?16:03 "Semlegesítik" Hitler szülőházát a szellemiségétől ma is rettegő demokraták15:46 Egy kis nosztalgia az őszödi beszéd évfordulójának árnyékában: az MSZP frakcióvezetője azt szerette volna, ha újra oszlatják a rendőrök a "rasszistákat"15:31 Találós kérdés: honnan lesz Nike-cipője a niggernek?15:22 Felmérés: nincs olyan magyar, aki ne úgy gondolná, hogy a trianoni diktátum igazságtalan és túlzó volt15:08 Salvini: számunkra Magyarország példakép14:35 Ha nem cigány témáról van szó, még Balognak is vannak értelmes gondolatai14:29 Ausztráliában is beindította a tüntetéshullámot az amerikai néger halála14:13 Száz néptáncos közös előadása emlékeztet a diktátumra a Hősök terén13:54 Rablóink rokonszenve: legkevésbé az oláhok és a rácok kedvelnek minket - az érzés kölcsönös13:34 Lesz Himnusz június 4-én a zsidó/ballib tévékben és rádiókban? Hamarosan kiderül13:22 Országos tisztifőorvos: a járvány egyértelműen lecsengőben van12:45 15 évesen már el volt tiltva a vezetéstől, de hajtotta a vére a "fiút"...
24 óra legolvasottabbjai

Videók, Zsidóbűnözés ::

Nem is volt az igazi erőszak - mondja a Polanski-ügyről egy Whoopi Goldberg nevű buzibarát majom (+ újabb részletek)

Reklám

Először is álljon itt az esetnek egy, az előbbi cikkünkben szereplőnél is részletesebb leírása:
Tiltakozása ellenére análisan, vaginálisan és orálisan is közösült 13 éves áldozatával Roman Polanski, aki italt és drogot adott a kislánynak a bűncselekmény elkövetése előtt. Az ABC News megszerezte a 32 évvel ezelőtt megerőszakolt lány vallomásának másolatát, melyből további megdöbbentő részleteket is megtudhatunk az esetről.
A vallomás szerint Samantha először saját otthonában találkozott az akkor 43 éves rendezővel, aki ekkor megkérdezte az édesanyjától, hogy lefotózhatná-e a francia Vogue számára. A nő igent mondott, Polanski pedig egy hét múlva megjelent, és elvitte a lányt egy közeli domb tetejére, ahol megkérte, hogy cserélje át a pólóját, amit a lány meg is tett. Ezután arra kérte, hogy pózoljon félmeztelenül a kamerának. Samantha erre se mondott nemet, annak ellenére, hogy meglehetősen kellemetlenül érezte magát a szituációban.
A lány hazatérte után nem számolt be édesanyjának a meztelenkedésről, ehelyett úgy döntött, hogy ha legközelebb jön a rendező, akkor elutasítja őt. Polanski nem sokkal később ismét megjelent, Samantha pedig fogadalma ellenére vele tartott.
Polanski ekkor egy ismeretlen lakásba vitte, ahol csinált néhány képet róla, majd Jack Nicholson lakásába hajtottak. Itt a rendező pezsgőt adott neki, majd megkérte, hogy vegye le a felsőjét.
Polanski nem sokkal később megkínálta a lányt egy erős, hallucinogén droggal, amit Samantha bevett. A rendező ezután megkérte, hogy vetkőzzön le, és üljön be a jacuzziba. Polanski ilyen pozícióban is csinált róla néhány fotót, majd levette ruháját, beszállt a lány mellé, átölelte a derekát, kezét a csípője felé csúsztatta, mire Samantha kiugrott a kádból és a fürdőszoba felé hátrált. Polanski követte a lányt, aki közölte, hogy haza akar menni.
A rendező nem engedett a kérésnek, ehelyett rábeszélte, hogy feküdjön le a hálóban, és pihenjen egy kicsit. A lány a bent lévő kanapén foglalt helyet, a rendező pedig leült mellé és megpróbálta megcsókolni. Samantha tiltakozott, és ismét megkérte, hogy vigye haza. Ez Polanskit nem érdekelte különösebben, letérdelt, és a lány vaginájához helyezte a száját. Samantha ekkor heves tiltakozásba kezdett. Hiába, Polanskit már nem lehetett megállítani, megerőszakolta a lányt, akitől aktus közben megkérdezte, hogy szed-e tablettát, illetve, hogy mikor menstruált utoljára.
"Szeretnéd, hogy hátulról is beléd menjek?" - hangzott a következő kérdés, a választ viszont nem várta meg a rendező, análisan is behatolt a gyermekbe. Az erőszakot egy kopogás szakította félbe, Anjelica Houston érkezett meg. Polanski kiment az ajtóhoz és résnyire kinyitotta. Közben Samantha felöltözött, és elindult az ajtó felé. Mikor megkérdezték a lánytól, hogy miért nem mondott semmit a nőnek, azt válaszolta: azért, mert nagyon félt Polanskitól.
A rendező ezután becsukta az ajtót, és tovább folytatta a nemi erőszakot. Miután végeztek, hazavitte a lányt. Az esetre úgy derült fény, hogy Samantha testvére kihallgatta, amint elmeséli az esetet a barátjának. Az édesanyja azonnal hívta a rendőrséget, és Polanskit másnap letartóztatták.
És itt látható egy nőstény majom, amint azt mondja: ez nem is olyan igazi erőszak volt...:
 
 
Itt pedig a fővárosunkban vonulgató aberráltaknak küld buzdító üzenetet:
 
 
(Stop - SoDi blogja nyomán)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready