Bezár!
2019. november 12., kedd, Levente, Tihamér napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:06 Változik a szentendrei HÉV közlekedése21:43 Ellenzéki politikust választottak a szenátus élére Lengyelországban21:28 Baseballütővel verte a kamionos az őt megállító közutast20:43 Brutálisan összevertek egy nőt egy katonai rendezvény után, nyugalmazott alezredes a tettes20:03 Gyárfás tagadta bűnösségét19:42 Erdogan a kitoloncolt dzsihadistákról: nem érdekel, hogy visszafogadják őket, vagy a határon maradnak19:27 Óvodásokat fújt le maró anyaggal egy elmebeteg Kínában19:19 Koalíciós kormányt alakítanak a "progresszív" vörösök Madridban18:48 Berlusconi beléptetné a Ligát a Néppártba18:11 Azok a jó elvtársi hagyományok: Gyöngyösi momentumos barátnője külföldről kér segítséget a diktatúra ellen17:13 Várható volt: Józsefváros bissau-guineai képviselője nem tudja értékelni az antik humort16:53 Posvány16:10 Szobrot állítana Horthynak a Mi Hazánk a fővárosban, bemutatták a gipszmintát15:46 Összefogott az ellenzék Soroksáron: fizetés nélkül maradt a polgármester15:20 "Fiatalemberek" készültek tömeggyilkosságra Merkelisztánban
24 óra legolvasottabbjai

Videók, Zsidóbűnözés ::

Nem is volt az igazi erőszak - mondja a Polanski-ügyről egy Whoopi Goldberg nevű buzibarát majom (+ újabb részletek)

Reklám

Először is álljon itt az esetnek egy, az előbbi cikkünkben szereplőnél is részletesebb leírása:
Tiltakozása ellenére análisan, vaginálisan és orálisan is közösült 13 éves áldozatával Roman Polanski, aki italt és drogot adott a kislánynak a bűncselekmény elkövetése előtt. Az ABC News megszerezte a 32 évvel ezelőtt megerőszakolt lány vallomásának másolatát, melyből további megdöbbentő részleteket is megtudhatunk az esetről.
A vallomás szerint Samantha először saját otthonában találkozott az akkor 43 éves rendezővel, aki ekkor megkérdezte az édesanyjától, hogy lefotózhatná-e a francia Vogue számára. A nő igent mondott, Polanski pedig egy hét múlva megjelent, és elvitte a lányt egy közeli domb tetejére, ahol megkérte, hogy cserélje át a pólóját, amit a lány meg is tett. Ezután arra kérte, hogy pózoljon félmeztelenül a kamerának. Samantha erre se mondott nemet, annak ellenére, hogy meglehetősen kellemetlenül érezte magát a szituációban.
A lány hazatérte után nem számolt be édesanyjának a meztelenkedésről, ehelyett úgy döntött, hogy ha legközelebb jön a rendező, akkor elutasítja őt. Polanski nem sokkal később ismét megjelent, Samantha pedig fogadalma ellenére vele tartott.
Polanski ekkor egy ismeretlen lakásba vitte, ahol csinált néhány képet róla, majd Jack Nicholson lakásába hajtottak. Itt a rendező pezsgőt adott neki, majd megkérte, hogy vegye le a felsőjét.
Polanski nem sokkal később megkínálta a lányt egy erős, hallucinogén droggal, amit Samantha bevett. A rendező ezután megkérte, hogy vetkőzzön le, és üljön be a jacuzziba. Polanski ilyen pozícióban is csinált róla néhány fotót, majd levette ruháját, beszállt a lány mellé, átölelte a derekát, kezét a csípője felé csúsztatta, mire Samantha kiugrott a kádból és a fürdőszoba felé hátrált. Polanski követte a lányt, aki közölte, hogy haza akar menni.
A rendező nem engedett a kérésnek, ehelyett rábeszélte, hogy feküdjön le a hálóban, és pihenjen egy kicsit. A lány a bent lévő kanapén foglalt helyet, a rendező pedig leült mellé és megpróbálta megcsókolni. Samantha tiltakozott, és ismét megkérte, hogy vigye haza. Ez Polanskit nem érdekelte különösebben, letérdelt, és a lány vaginájához helyezte a száját. Samantha ekkor heves tiltakozásba kezdett. Hiába, Polanskit már nem lehetett megállítani, megerőszakolta a lányt, akitől aktus közben megkérdezte, hogy szed-e tablettát, illetve, hogy mikor menstruált utoljára.
"Szeretnéd, hogy hátulról is beléd menjek?" - hangzott a következő kérdés, a választ viszont nem várta meg a rendező, análisan is behatolt a gyermekbe. Az erőszakot egy kopogás szakította félbe, Anjelica Houston érkezett meg. Polanski kiment az ajtóhoz és résnyire kinyitotta. Közben Samantha felöltözött, és elindult az ajtó felé. Mikor megkérdezték a lánytól, hogy miért nem mondott semmit a nőnek, azt válaszolta: azért, mert nagyon félt Polanskitól.
A rendező ezután becsukta az ajtót, és tovább folytatta a nemi erőszakot. Miután végeztek, hazavitte a lányt. Az esetre úgy derült fény, hogy Samantha testvére kihallgatta, amint elmeséli az esetet a barátjának. Az édesanyja azonnal hívta a rendőrséget, és Polanskit másnap letartóztatták.
És itt látható egy nőstény majom, amint azt mondja: ez nem is olyan igazi erőszak volt...:
 
 
Itt pedig a fővárosunkban vonulgató aberráltaknak küld buzdító üzenetet:
 
 
(Stop - SoDi blogja nyomán)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready