Többször írtunk már arról, hogy a várandós cigány kismamák körében a leggyakoribb beszédtéma az, hogy, milyen módszerekkel (mértéktelen szesz? Bagó? Gyógyszerezés? Fizikai behatások (ütlegelés)? Ezek kombinációja?) tehetik fejlődésben visszamaradottá a születendő purdéjukat. Idézzük Pávek úr hozzászólását:

 „Ami érdekes lehet, mindenféle előítélet nélkül. A napokban fog szülni a barátom felesége, és ilyenkor 2 naponta kell vizsgálatokra járni(Miskolcra). Ott beszélgettek arról a nem egyedi esetről az orvossal(amit korábban már hallottam, csak nem hittem), hogy a Takataközben újabban azt csinálják a terhes cigányok, hogy szülés előtt kb. 2-3 hónappal kitapogatják, hogy hol van a magzat feje, és óvatósan, hogy nagyobb baj azért ne legyen, 2-3 ütést mérnek húsklopfolóval az anya hasára. Ezügyben már az orvos tett nem egy feljelentést. Ilyenkor szegény csecsemő szellemi fogytékosként születik, és arra 2X akkora támogatást ad az állam + egyéb költségek megtérítése. Tehát ezután mondja valaki , hogy ezekkel minden rendben van. Hozzáteszem, tiszteletem a kivételeknek, mert vannak, akik maguk is elhatárolódnak az ilyen szörnyűségektől.“

Kedves fajvédők! Tudom, azt fogják mondani, ez is kitaláció, hazugság, és hogy ilyen nem létezik. Persze, biztosan nem létezik, ha egy orvos több hivatalos, rendőrségi feljelentést is tett. Biztosan ok nélkül, merő rasszizmusból, persze. Mintha nem tudná, mivel jár a hamis, nem bizonyítható vád.

Talán nem véletlen az sem, hogy a cigányok Nyírmihálydiban a csecsemők egyhetes korában kivétel nélkül minden purdét degeneráltnak nyilváníttatnak. Előre tudják, hogy tényleg azok? A fentiek fényében, finoman szólva, nem kizárt.

Kuruc.info - Arppi S.