Bezár!
2021. január 27., szerda, Botár napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:36 Mi Hazánk: ha az ukrán állam nem tudja szavatolni az ott élő magyarság biztonságát, mondjon le Kárpátalja területéről!08:23 A szocialista ENSZ-főtitkár szerint még a járvány is a holocáfolást erősíti08:07 Holtan találtak egy embert egy Fóton kigyulladt házban07:45 Nevelt fia udvarán volt elásva az eltűnt bárnai férfi holtteste07:32 Gyorsan nő a külföldi vendégmunkások száma Csehországban06:49 Tízezer orvost és ápolót toboroz az olimpiára a japán kormány22:40 Bulgária meghosszabbította a rendkívüli járványügyi helyzetet22:16 Putyin és Biden megvitatta az orosz-amerikai kapcsolatok rendezését21:48 Az amerikai ENSZ-nagykövet felszólította a zsidókat, hogy fejezzék be a megszállást és a telepépítést21:19 Donáth Anna volt tanácsadója szerint simán bejut a parlamentbe a Mi Hazánk20:53 Döghús, szexuális zaklatás, kínzás, verés - egyetlen történetben az eltérő kultúra gyerekszeretete20:48 Görögországban betiltották a százfősnél nagyobb tüntetéseket20:35 Közös vállalatot alapít a Mészáros Csoport és a Stadler20:08 Vérontást ígérnek Szijjártó kijevi látogatására az "ukrajnai hazafiak"19:42 A fehérgyűlölet legújabb áldozata
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés, Friss hírek ::

Nyisztor: a nyírmihálydi cigányok 99%-a rokkantnyugdíjas; az összes cigánypurdé degenerált

Reklám

Hála a Bombagyár legújabb, X. részének, azonnal (még a Jobbik-honlapos megjelenés előtt – ha egyáltalán kirakják) értesültünk Nyisztor Ferencnek, Nyírmihálydi polgármesterének az ottani cigányságról idézett statisztikáiról.

Igen, amit eddig a romák rokkantnyugdíjazásáról írtunk (Magyarország, Finnország stb.), az az általa idézett számok tükrében IS igaz. Elmondta, hogy a település cigányainak mintegy 99%-a rokkantnyugdíjas státuszú – a mintegy 900 cigányból írdd és mondd 8 munkaképes (ennek mindegyike munkanélküli).

Megtudtuk azt is, hogy a cigány újszülöttek mindegyikét 1 hetes korukban fejlődési rendellenességgel születettnek nyilvánítják, azaz 18 évesen automatikusan rokkantnyugdíjasi (az adófizetőkön élősködői) státuszt kapnak.

Ehhez csak azt tennénk hozzá (amit Molnárgörény is nagyon helyesen megfogalmazott a műsorban), hogy, tessék mondani, mi alapján lehet azt bizonyítani valakiről egyhetes korában, hogy, tegyük fel,  mentálisan sérült? Azt nem állíthatja senki, hogy a cigánycsecsemők 100%-a már egy hetesen jól látható szervi elváltozással született, vagy igen? A hivatalos, 1994 körüli statisztikák alapján mi olyan 25-30% testi fogyatékos roma-aránnyal számoltunk. Ezek szerint 1994 óta ennyit romlott a helyzet? Vagy más lehet a háttérben? Esetleg egy életveszélyesen megfenyegetett, sakkban tartott orvos, akit, ha nem adja meg a státuszt egy cigánypurdénak, azonnal megölnének derék roma honfitársaink?

Ezen felül közölte azt is, hogy a településen havonta, minden támogatást (nem belekalkulálva az ingyen kapott szociális lakásokat) összeszámolva 36 millió Ft segílykét adnak a cigányoknak. Ez az új adat azért is érdekes, mert régebben 25 millió jött le a médiában, ami alapján számoltuk ki ebben a cikkünkben a cigókra éves szinten országos szinten kidobott pénz mennyiségét. És, ez csak maga a segély; a különféle támogatásokat stb. mind összeszámolva egy cigány személyenként 180-200e Ft körüli pénzt kap. Ezek szerint a kalkulált minimálisan 170 milliárd Ft-ot valóban erősen alulbecsültük.

Kuruc.info – Arppi S.

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Állítólag növekszik az oltási kedv hazánkban, kampányt is indít a kormány. Ön kérte már, vagy kérni fogja az oltást?
» Igen» Nem» Még nem tudom, de meggyőzhető vagyok» Még nem tudom, de inkább nem

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready