Egy, a "Jobbik fővárosában" őrjöngő cigány ámokfutásáról osztott meg videót közösségi oldalán Toroczkai László Mi Hazánk-elnök. Alább a bejegyzés.
Ennyire van rend az országban: a videón látható őrjöngő előember Törökszentmiklóson 1 hónappal ezelőtt az utcán minden ok nélkül, hátulról támadva ütött le egy fiatalembert, aki súlyos, 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.
A hatóságok aztán elfogták, majd elengedték.
Tették ezt úgy, hogy a büntetett előéletű emberállat ahhoz a népes családhoz tartozik, amelyik évtizedek óta rettegésben tartja a várost. Így most a napokban a vadember újra tombolhatott, újra ártatlan, mit sem sejtő magyar embereket üthetett, csak úgy szórakozásból. Ez a Fidesz-kormány által vezetett állam, ennyire védi meg az embereket.
Törökszentmiklós pedig a Jobbik egyik utolsó megmaradt "fővárosa", ahol a polgármester mélyen hallgat minderről évek óta. Ha ez a terror Ásotthalmon történne, már a főtéri kalodánkba lenne zárva ez az előember, az egész kompániájával együtt.
(Friss: A zsidó közösségi oldal letiltotta a Mi Hazánk elnökének Facebook-oldalát, de a felvétel alább megtekinthető - a szerk.)
A székről leütött fiatalember a cigány "szórakozás" után:

Az egy hónappal ezelőtt megvert magyar áldozat esete itt olvasható.
Törökszentmiklósi forrásunk elmondása szerint a fenti felvétel múlt pénteken készült. A támadás nem a cigányok lakta városrészben történt, eddig egy kicsit élesebb volt a határ a cigánysor és a fehér területek között.
Az elkövető, Ajtai Alex azóta szabadlábon vadászik újabb magyar áldozataira...
Képek a cigánybűnözőről alább. A képekre kattintva elérhető az előember Facebook-oldala. A tesókák képét sem kockáztuk, úgyis mind bűnöző.







(Kuruc.info)