NYÍLT LEVÉL EGY  BIZONYOS MAGYAR NEVŰ ÜGYVÉDNEK, AKI NEM ÜGYETLEN, CSAK ÜGYESKEDŐ. ÉS EZ MENŐ

Drága egri polgár, ügyvéd, kisebbségi jogvédő Elemér. Beletenyereltél a magad hülyeségébe (Kuruc.info: Olvasónk az EBBEN a cikkben közölt Magyar-levélre utal), hátadra vetted a barom- tarisznyát, hát cipeld barátom. Nem szívesen áldoznék rád egy percet sem azok után, hogy az ’56-os bérgyilkos pufajkásokat kimentetted a rácsok mögül. Lelked rajta, a gyilkosokat is kell védeni valakinek, de utána maradj csendben és ne jelentkezz a parnasszuson, mert neked ott csak timpanon és kazal jár, bélelt saroglya és bronz biga vár. Csendben szemléld inkább eltelt életed javát, a többit majd megbeszélitek Bóta Antival, ő már előre ment, 21 golyóval lemészárolt öccse után. Te is nem soká indulsz, öreg, pereg a homok óra és egyre gyengébben rotyog az öreg orosz szamovár. Nagy az ár itt elkövetett árulásaidért barátom. A fasisztázásod olyan, amilyen. Semmilyen, amilyen vagy. Semmi. Ennyi. Ha kapsz érte valami keveset roggyant korod, korgó gyomrod, beteg belsőd élesztésére, akkor így kóser öreg. Egy serért nem adnám azért a becsületem, amiből csak egy van. Hol a tied, öreg hol a filed hamis hangokat hall, mint a bolondé, aztán üvölt a magányos éjben, fogyó hold alatt. Éjfél-énekli a macska mágus. Kuss!- üvöltenéd, mert nem tudod, hogy a dal rólad szól, letűnő életedről, ki azt hiszed, élet- halál ura vagy, ahogy ügyetlenül hitted is, s talán hiszed még, s nem hiszed, hogy az utolsó vonat elmegy lassan, mely érted jött. Lemerül az elem Elemér, s akkor e fasiszta eklézsia mit ér, Elemér? A szólás is aszongya tudod, Elemér, hogy aki az eklézsia dolgán megszakasztja magát, annak finggal harangoznak. Én aszondom, éljen, aki meg nem halt! Megértem, hogy nem akarsz kiválni hallgatással a liberálbolsevik hangoskodók közül, hol beül a kirekesztő ária. De nem veszed észre Elemér, hogy róka szava kicsit ér, meg hogy hamis ez a dal? És ha nem is veszed észre, legalább ne hozd felszínre, hogy hülye vagy. Először is azért, hogy ne adj nekem ilyen magas labdát, mert életed végéig elszórakozom veled, paszulykaró, ha nevem szádra veszed. Mert tudod, ha mást nem is sikerült összelopni, csak a szavakat, mi abból humorbombákat gyúrunk egybe, mely egy Elemérnek nem megy bele begyeibe.

Másodszor azért vagy hülye és hazug, ügyvéd uram, mert egyszemélyes újságnak nevezed a HANG SZÓRÓ újságunkat, melyet 10 ezer ember akarata hívott életre, 15-20 ember írja, féltucat szerkeszti és legutóbb 180 ember jelentkezett, hogy támogassa. Támogasson téged az Úr, Magyar Elemér, hogy szakmád becsületére felesküdött igaz mondásod jusson eszedbe. De ezen sorokért ne lobbanj lángra, mint Bauer Sándor, aki a Lintallér féle gyilkosok és pufajkásaik ellen is lázadhatott volna, akiket te kimentettél a felelősségre vonás alól. De ez csak játék, ne vedd komolyan. Mint ahogy az a kis veres könyv is, ami ellen te annyira tiltakozol. Ha nem voltál MSZMP tag, hát nem. Tisztességes ember azért még lehetsz. Csak ne hazudj, mint azt az öszödi pojáca teszi, erre esküdj meg! Köszöni ezt neked, ha méltó vagy rá, egy lovag és vitéz, skinhedek közé betolt kisgazda, te betojt kis mafla. Azért vigyázz, ne gyűrődjön meg a farzsebedben az a kis okmány.

Maradjunk hát a magyarnál, amit te most keresztbe nézel. Tudod Elemér, Magyarnak a kutyája sem veretteti magát örömest, ezért tettelek tettleg helyett csak szóval veretté. Nekünk nem kell, mert magyarnak nem kell tolmács, ha a neked fajtáknak válaszolunk.  Ez most megesett, s abban a reményben zárom soraimat, hogy Magyarnak vásár után megjön az esze.

Ha kedved van hozzá, kikérheted magadnak e cikket is, de ha javasolhatom, inkább kérj magadnak egy meleg lábvizet, egy hideg borogatást, mert az élet rettenetesen rövidnek tűnik.

Antikominista  és bolsevik pukkasztásos üzenettel:

Szíki Károly“

 
Az ITTENI MN cikkben lényegében minden cigányproblémára fény derül - szerintem érdemes lenne megosztani az olvasókkal a helyszíni riportot.

Az iskolai integráció problémája: az orkokkal megfertőzött iskolában naponta terrorizálják magyar társaikat a tetvesek

Kuruc.info: Köszönjük minden kedves olvasónknak, aki az első cikkre felhívta a figyelmünket. Abból már elég sokat idézgettünk (lásd pl. EZT és EZT). Nagyszerű cikk, valóban érdemes elolvasni.


Tisztelt Kurucinfo!
(Elore is szeretnek elnezest kerni ezert, mert nem irok ekezeteket. Angol rendszer, angol klaviatura)

Ma reggel 10 orakkor az edesapammal kimentunk a telkunkre, hogy dolgozzunk kicsit amit kell.  Meglepodve tapasztaltuk mar az autobol, hogy egy koszos cigany ul a telek kozepen... Megalltunk az autoval es bementunk a kapun, ekkor mar lattuk, hogy a haz ajtoi es a szerszamos raktar ajtaja tarva nyitva, kifeszitve, a teto hatul megbontva...

A telkunk Miskolcon van, a Szarka-hegyen.

Elzavartuk a retkes ciganyt, aki valoszinuleg helyzetjelentonek maradt ott, vagy hogy megvarja a tobbieket mert a pancelszekrenyhez nem nyultak a tomege miatt.

A lenyeg az, hogy ami csak mozdithato volt, azt elvittek... kerti butorok, asztalok, szekek, permetezo, ami csak kellhet az ment veluk.  Kiveve persze a munkaezkozoket, aso, kapa, gerebje, stb... ezeket minek vigye el az ingyen elo akinek budos a munka...

Sajnos nem csak nalunk tortent ez igy, kicsit szetneztunk, es lattuk, hogy az osszes kornyezo telekkel ez tortent... kb 20-30 telek.

Koztudott hogy kicsit lentebb lakik a helyi ciganypurgye, es most koltoztek be a szemkozti hazba is onkenyesen, amin persze a mi frissen megdolgozott fa anyagaink diszelegnek amik eltuntek. Gondolom valaki kihivta a rendorseget mert ott mentek az utcaban, de amikor integettunk es kiabaltunk hogy jojjenek mar ide, akkor semmi.

Hogy tud az ember bekeben kimenni a telkere szalonnat sutni vagy akarmit csianlni, ha a ciganyok szepen lassan belakjak a kornyeket es ezt csinaljak ? Hogy tud ilyenek felett elnezni az allam es adagolni a penzt nekik tovabbra is ?  Par oregember latta a ciganypurgye akciojat, de mivel ott elnek nem fognak beszelni ellenuk... ezt megertem Ez ellen gyakoraltilag semmit nem tehetunk, mert a rendorseg kijon, felirja hogy mi tortent es puszi.

Kerdem en... ha ezek ilyesmiket megtehetnek tudatosan aggodas nelkul... akkor en rajuk gyujthatom a "hazukat" amig alszanak es azis meglesz engedve ? Benzinre meg van penzem, gyufat meg kerek kolcson...

Ide kapcsolodik az is, hogy mostanaban van itt Miskolcon a Kocsonya Fesztival, ahova persze a varos lakoi aligha mennek el sotetedes utan, mert a sok tetves mar ott pozol mivel ingyen van es bunoznek amit csak tudnak. Ez egy szep hosszadalmas varos foglalas. durva a helyzet mar Miskolcon...  Annak a kepviselonek aki a ciganyokat aldozatkent allitja be... csak annyit mondanek... hogy "Figyelj haver, ittvan 300 Ft... es 200 meterre az eszakai kisbolt... este 8 ora van, szaladj el hozz egy kilo kenyeret... ha epsegben visszaresz vele a fele a tied lehet"

Udvozlettel, egy orszagaert aggodo fiatalember.”

 
Tisztelt Kuruc.info!

Mostanában kisebb felhajtást kapott a kerepesi iskola.

A nevemet nem szeretném közölni és azt sem, hogy jelenleg melyik középiskolába járok, remélem megértik. Nos, mint ott végzett tanuló, azthiszem pár embert érdekelhet a véleményem. Egy normális tanuló szemszögéből nézve egész más a történet, mint amit a sajtó mond. Kezdjük is az elején. A legtöbb gyereket, aki  minimum 1 éve ott tanul, reggel a szülők viszik iskolába, majd délután, tanítás után ők is viszik haza. Azthiszem érthető, hogy miért. Reggelente isteni érzés busszal, vagy gyalog menni, attól félve, hogy bármikor megtámadhat egy cigányhorda. Habár mégis biztonságosabb, mint tanítás után menni. Nos, alapjáraton én busszal mentem “iskolába” (talán túlságosan bíztató azt a helyet iskolának hívni...) így nyugodtan figyelhettem, ahogy iskolába menet a gyerekek csapatba verődve mennek iskolába, 1-2 felnőttel mellettük. Nem is csodálom, hiszen a pudvás 10-12 éves cigányok képesek a nyílt utcán megtámadni az alsós tanulókat. Ahogy a tanítás elkezdődik mindenki bevonul az épületbe (Igen, kint kell lenni. ez a legtöbb iskolában így van, de szerintem itt van még pár ok, amiért kint kell várakozni. Valószínűleg a tanári kar nem díjazná, hogyha a tanulók - már aki tanul - felügyelet nélkül szedné szét a berendezéseket.) majd megkezdődik a tanítás. Milyen egyszerű lenne ezt így kimondani. Az átlagtanuló ha figyelni is próbál; nem tud. A terem végében a cigányok petárdáznak, ütik egymást, gyujtogatják a padokat. Mindegy mit mond a média, a tanárok igazolhatnák, azonban nem teszik. Nem csak a tanulók rettegnek, a felnőttek is. Nemegyszer fordult elő, hogy egy-két cigány fogta magát, és bezárta a tanárokat a tanáriba. Több napig vitatkoztunk egymás között, hogy mi volt, végül kiderült, hogy mindössze ki akarták törölni a naplókból a rossz jegyeket. Valószínűleg volt még más is a háttérben, sajnos csak ennyiről szereztem tudomást. Egy másik eset volt, amikor az egyik cigány vitatkozni kezdett egy tanárral, majd elvileg elkezdte ütlegelni a felnőttet. Mivel mindenki rasszista, aki rosszat mond a cigányokról, (rasszista lennék? nem túlzottan érdekel.) vagy megüti őket, ezért nem tehetett mást, leteperte a gyereket, lefogta, majd várt a segítségre. Gondolom a folytatást már mindenki kitalálta, 1-2 nap és jött az egész cigányhorda. A legtöbb tanár nem bírja 2-3 évnél tovább a folyamatos zaklatást. Hiszen minek kivételezni, lopnak ezek mindent, mindenkitől, még tanároktól is. Na de térjünk a lényegre, a tanítás véget ér. Ilyenkor van a “csúcsidő”. Kezdődik a telefonálgatás, hogy “Jöhetsz apu”. A cigányok kivonulnak, elkezdenek cigizni, (igaz, ezt bent, az iskola területén is szokták) majd elindulnak haza. Nomeg akiért nemjönnek az ősök, az futhat is, hiszen nemárt a mozgás. Ha szerencséd van nem vernek meg a cigók és nem szedik el az értékeid. Ilyenkor indul meg a legtöbb cigány az iskola felé is, hiszen ha már nem tanul bent, attól még lophat. Jönnek kutyával, családdal, csapatban, csakhogy meglegyen ami kell. Valószínűleg így a legegyszerűbb, az iskolába nem mehetsz vissza, mert onnan jönnek a cigányok, hazafelé meg úgyis találkozik párral, majd azok megvernek. A gáz azzal van, hogyha bezárják a sulit, akkor majd szabadon mászkálnak az utcán, azok is akik suliba jártak lopni. Egyik sem megoldás, de mégis jobb ha nem zárják be. Több embert is ismerek, aki már alapból úgy megy arra felé, hogy van vmi védelmi eszköz nála. Igen, de hülye az ilyen ember, még megüt valami cigányt, mert az megakarta késelni. Aztán majd csak lerasszistázzák, utána mehet börtönbe, vagy javítóba. Mindenesetre remélem az olvasóknak, hogy kialakult valami reálisabb kép az iskoláról. Így a levél végére ide írom, habár semmi haszna:  A levél tartalma az író saját véleménye, és semmilyen rasszizmussal kapcsolatos, valamint faji megkülönböztetés gondolatát nem erőlteti, csupán azt írtam le, amit én tapasztaltam, és ami a tapasztalatok alapján megfogalmazódott bennem. Nem akarok senkit tévhitekkel táplálni, így ha szerinted abszurd amit írtam akkor töröld ki az emlékezetedből, vagy valami ilyesmi. Természetesen eltérhet a valós tényektől, (de ez szinte kizárt) hogyha így van, akkor elnézést kérek.

 Az esetleges helyesírási hibákért, idióta megfogalmazásokért elnézést.

 Üdvözlettel:
 A kuruc.info egyik olvasója.”

 
T. Kuruc Info,

Ma reggel belémnyilallt, hogyan lehetnének hasznos tagjai a társadalomnak korunk valóban "közveszélyes munkakerülői". (A "cigány" részemről nem etnikai alapon értendő, nem a romákat jelöli.) A szelektív begyűjtés után biomassza formájában visszaszolgáltathatnák a társadalom aktív tagjai által rájuk fordított energia egy részét... (ha leközölnétek ezt a néhány sort a mailcímemet legyetek szívesek nem feltüntetni)”





(Teljes, eredeti méretében ITT található)

Kuruc.info: ez utóbbit soha nem tennénk – csak és kizárólag a levél törzsének alján szereplő aláírást, amennyiben az NEM teljes név, ha a levélíró másképp nem rendelkezik.

Arppinak szánt levél

EZT az imént találtam, a számadatokat az első bekezdésből érdemes lenne nyilvánosságra hozni. Nálunk erre sajnos nem telik, csak Veres Jani helikopterére és kókákra meg csányikra meg molra tüjdzsekisztániai meg indiai kapcsolatokra. :p”

 
Kuruc.info: nagyon nehéz Finnországot összehasonlítani Magyarországgal. A legnagyobb különbség a két ország között az, hogy az előzőt nem mérgezik zsidók, míg hazánk médiájára, közgondolkodására (is) azok teljesen rátelepedtek. A finn hazaszerető, történelmére, különösen a ruszkik elleni II. világháborús honvédő háborújukra rendkívül büszke nép. A közel (hidegháború ideje, amikor a Nyugat részei lehettek, bár a ruszkikkal is jóban kellett lenniük) mellett régebbi múltjuk is sokkal szerencsésebb, mint a miénk: náluk a jó (nem magyar, ahol az főleg a zsidók pozícióba emelkedését jelentette) értelemben vett polgárosodás sokkal előbb indult meg, miközben nálunk a félfeudális, urambátyám rendszer egészen a II. VH-ig tartott.

Mielőtt valaki injekciós ezen felháborodik, sajnos ez az igazság. Még a Horthy-rendszernek is (!) az egyik legnagyobb negatívuma ez a félfeudális berendezkedés volt. Nem véletlen, hogy már akkor sokkal gazdagabb, versenyképesebb volt az átlagfinn, mint az átlagmagyar. Egy átlagfinn már akkor mai, jó (!) értelemeben “egyéni vállalkozó” volt, élénk, külföldi üzleti kapcsolatokkal, nyíltsággal, iskolázottsággal stb. Nem írástudatlan nagyvárosi cseléd, zsellér vagy magamutogató, üres dzsentri. Persze ennek hazánkban döntően szintén a zsidók voltak az okai, mivel a II. VH előtt is ugyanazt a szennyet nyomatták a médiumaikban, mint ma. Nem ám, hogy népművelés, oktatás, meg hasonlók, nem. Operettek, léhűtők és hasonló szemét ment akkoriban a társasági életben. Elég elolvasni ehhez egy korabeli könyvet: mondjuk Sz. Weress Jolán “Virágos finn otthonok” c. munkáját, amely ezt a sivár szellemi, társadalmi életet meggyőzően bemutatja, és kontrasztba állítja a(z akkori) finnel. Vagy Kodolányi megannyi, hasonló munkájára is utalhatunk. Egyikük sem volt zsidó, filoszemita vagy akár balos / komcsi. Kodolányi egyik 1944-es munkája például kőkeményen antiszemita és hazafias. (Ha lesz egy kis időnk, beszkenneljük. Érdemes.)

A protestáns (értsd: munkaszerető, nem -kerülő és igen becsületes) világszemlélet is egyik döntő oka a finnek sikereinek, amire a koronát a Finnországban jelen levő, rendkívül pozitív és több tíz- (egyes becslések szerint 100-200) ezer embert megmozgató vallási mozgalmak, különösen a Laestadius-mozgalom (ITT írtunk erről részletesebben) teszik fel. Ezen mozgalmak mind azt mondják: a tisztességes, becsületes munka Istennek tetsző erény. A gyerekszülésről nem is beszélve. Nem véletlen, hogy a Laestadius-mozgalomba tartozóknak általában 6…10 gyerekük van. Mind kitűnően képzett, művelt, minden ostobaságot (pl. céltalan TV-nézést) elutasító ember – szöges ellentétben a cigányokkal.

A politikájukról is érdemes beszélni. Ott nem igazán létezik különbség a bal- és a jobboldal között – gyakorlati szinten. Mindketten megegyeznek abban, hogy az ország javát akarják, és, ha az ország érdeke azt kívánja, akkor egymást támogatják. Hadd utaljak a 90-es évek finn “szivárvány-koalíciójára”, amikor a bal- és jobboldal egyaránt, egymást támogatva dolgozott azon, hogy az ország a szovjet piac összeomlása miatt időlegesen kátyúba került szekerét onnan kibillentse (sikerült is nekik).
Talán mondanunk sem kell, hogy zsidó politikusuk alig van. Egyetlen kivétel a szélsőbalos zöldek, ezek kb. a magyarországi SZDSZ pl. niggerbevándorlást, multikulturalizmust sürgető megfelelői, nagyon kis támogatottsággal és az átlagfinnek mély megvetésével.

Mindez már garantálja a gazdasági sikert (is). Nem csoda, hogy Finnország ma az egész földkerekség legversenyképesebb, legműveltebb, legiskolázottabb országa; olyan ország, ahol, hála a különösen a Laestadius-mozgalomba tartozóknak, nem csökken a bennszülött, nem bevándorló népesség, és nagyon jól megvannak bevándorlók nélkül. (Finnország ma Európa talán "legtisztább", azaz a legkevesebb Európán kívüli bevándorlóval – és, szerencséjükre, cigánnyal – rendelkező országa.)

Ha már a bal- és jobboldalnál, zsidótlanságnál, hazafiságnál tartunk, megint meg kell említenünk a szintén szinte teljesen zsidótlan Szlovákia példáját is. Ott is (a majdnem teljesen zsidótlan) bal- és jobboldal teljesen megegyezik abban, hogy a hazája javát akarja, azt nem árusítja ki, és keményen odacsap a bűnöző szubkultúráknak (cigányok). Meg is lehet nézni, hol tartanak ma a szlovákok, és hol tartunk mi.
Ez az égbekiáltó különbség Szlovákia (és persze Finnország), valamint Magyarország között szinte teljes egészében a zsidók műve. Ezt igenis ki kell mondani. A kaftánosok, politikájuk, népbutításuk, cigánytenyésztésük műve az, hogy ma Magyarország szinte minden tekintetben sereghajtó Európában – hol van már a hajdani “éltanuló” státuszunk!

Kuruc.info - Arppi S.