"Ma reggel a a Mokkában Gyury ügyvéd közölte, hogy a különösen védett tanúkat Olaszliszka ügyében a vádlottak padjára kell ültetni és meg kell szüntetni a védettségüket is, mert ők is bűnösek, amiért nem segítettek. Majd mutogatják a képeket, amelyeketn látható, hogy mely ablakokból lehetett odalátni a tetthelyre.

Magyarul, ha egy anyuka épp ebédet/vacsorát főzott a gyerekeinek, és a konyhaablakon kinézve meglátta, hogy Szögi tanár urat éppen lincseli a horda, akkor ki kellett volna szaladnia, hogy megvédje az adott esetben már holtában rugdalt embert a kisbaltás, bakancsos lincselőktől. Mégis, mivel? A tésztaszűrőjével, vagy a fakanalával? És persze egyedül, mi? A horda ellen?

Bravó, ügyvéd úr! Megérdemelné, hogy a hordának az ő működése nyomán szabadon maradó része - elég nagy csoport lesz! - legközelebb majd az ő valamelyik szerettét verje agyon. S ha az egyetlen szemtanú egy épp az ölebét sétáltató 70 éves asszony lesz, vagy egy bicikliző gyerek, akkor ne lehessen belőle különösen védett tanú, hanem igenis, ültessék a vádlottak padjára, mert hogy jön ahhoz, hogy nem védte meg a horda ellen az áldozatot!

Agyrém. Remélem, aki ekkora baromságokat képes beszélni, azt kizárja magából a kollégái közössége. Mert az odáig rendben van, hogy az ügyvédnek a védencei érdekében el kell követnie mindent, ami szakmailag lehetséges: bemutatni a mentő körülményeket. Na de a tanúkat elhallgattatni?! Azért a nyilvánvaló hülyeségig és effektíve a bűnpártolásig talán nem kellene elmenni, ügyvéd úr! A kamarai szabályzattal, az etikai kódexszel ez hol összeegyeztethető?!"
 
Kuruc.info: ehhez nincs mit hozzátennünk. 100%-ig célba találó érvelés. Igen, a lincselő cigányhorda ügyvédje hihetetlenül aljas és pofátlan. Sebaj, majd megkapja méltó „jutalmát“, ha fordul a kocka. Mert fordulni fog.
 
Nem az a szégyen hogy romának születtél,  hanem az, hogy cigányként élsz.

Őszinte leszek: kifejezetten egy céllal léptem erre az oldalra-egy adott témáról kerestem cikket, de nem találtam. Putnokon egy köztiszteletben álló személyt saját lakásában megvertek és kiraboltak. Fiatalok, cigányok. Felháborodtam. Lefekszem a házban amit felépítettem két kezem munkája, izzadtsága. Minden ami benne van saját szenvedésem árán van.  Erre jön valaki éppen nincs jobb dolga és elveszi, megver,  megaláz,  és kap érte 10 évet maximum. Nem vagyok se gárdista, se jobboldali, se szélsőjobbos, se skinhead, se rasszista, se fajgyűlölő, csak ember. Vettem egy lakást, szegény, de rendes,  tiszta környéken. 10éve. Ma a lakás utca felé eső részén a falat  bontják 8-10 év körüli roma gyerekek; a rendőr nem tehet semmit: felhívja a szülő figyelmét, szóljon a gyerekének, ilyet ne tegyen. Ennyivel vége: a gyerek nem büntethető a kárért amit okoz,  a szülő megfenyegett, hogy többet ne merjek szólni. Ő a bal oldali szomszédom lett kb. 3 éve. Kecskét tart, legalább öt kutyát,  illegális szemétlerakót - ő a jobb oldali szomszéd kb. 6 hónapja. A lakásom eladhatatlanná vált,  nincs értéke, tönketették kívülről,  a gyerekeim félnek az úton a kutyáktól és gazdáiktól. A férjem vidékre jár dolgozni, mert kell a munka az állandósoknak aki mindig szociális segély és a közhasznú minka közt ingáznak. Az autónkat el kellet adni, mert többször is betörték a szélvédőjét, kiszúrták a gumit. Mit is lehet tenni... a lányom zongorázik, hangversenyeket ad,  a fiam művészeti képzésre jár,  én magam  bölcsödei gondozó vagyok. Soha nem ért megkülönböztetés azért, mert romának születtem. Vajon másokat miért neveznek cigánynak engem pedig édesanyának?
Szerintem aki végigolvassa a levelet, érti ezt.
Kérem közölje le ezt a levelet az olvasói oldalon. Köszönöm “


Tisztelt Szerkesztőség!

Azt hiszem itt lenne az ideje, hogy emléknapot szenteljünk a cigánybűnözés áldozatainak is. Én október 15-ét javasolom, Szögi tanár úr embertelen meggyilkolásának napját. Talán érdemes volna a nagyközönség előtt is felvetni ezt az ötletet.

Tisztelettel:

egy olvasó

(Sajnos kérnem kell a nevem elhallgatását.)”


“Tisztelk Szerkesztoseg!

A "Ciganyvilag Eszak-Magyarorszagon" cimu cikkhez szeretnek annyit hozza fuzni,hogy ez a Gadnai cigany historia nem tul uj keletu.Volt onnan egy Gimnaziumi osztalytarsam.O meselte a torteneteket.Volt eset,hogy a ciganyok a Papot is megvertek Gadnan.Abban az idoben azert meg volt egy-ket korzeti megbizott akik nem feltek a ciganysagtol es munka idon kivul inteztek el a "kemeny csavokat".

Az encsi rendorkapitanyt pedig ezek a dolgok erdeklik a legkevesbe,hiszen azok kutyaja kolyke akik igy vezenylik a dolgokat.Eszemben sincs gyalazkodni es nem is akarom,hogy ez az iromany nyilvanossagra keruljon legalabb is ezen resze.De neki csak az a lenyeg,hogy a napi 10-15 feles Unicum meglegyen.Ezt nagyon jol tudjak az Encsiek es az oda tartozo rendorok es civilek egyarant.Ugy emlegetik a kornyeken,hogy rendor ruhaba bujt bunozo.De szerintem a kontraszelekcionak koszonhetoen ez mindenhol igyvan az orszagban.

Tisztelettel:XY

Ha megis lekozolnek a nevem ne irjak ki kerem.”


Üdvözöllek benneteket!

Egy kis színes:

Kispesten elloptak vasárnap éjjel 36 telefontörzskábelt.  Nincs a kerület 90%-ban se telefon, se internet, se bankautomaták nem  működnek, nem tudtam kártyával fizetni, sem banki Giro szolgáltatás nincs.  Nem tudok dolgozni a net és a telefon hiánya miatt, frankó.  Vajon kik lehettek? Nem a Magyar Gárda settenkedett erre, hogy szabotálja a  kommunikációt ? (Erre szeretné fogni a cionista rezsim legszívesebben)

Szebb jövőt!”

Kuruc.info / Arppi S.: ahogy ezt már tegnap írtam, az ilyen típusú, hihetetlen, csak több hét (!) alatt kijavítható kommunikációs problémákat (hiszen még a kórházakat, rendőrséget stb. se tudják elérni az emberek, a munkakiesés által okozott gazdasági kárról nem is beszélve!) okozó cselekményeket kifejezetten terrorcselekményként kellene kezelni és szankcionálni. Akárcsak a gátlopást (amelynek eredménye jó sok elöntött ház lehet) és a vasúti jelzőberendezések megrongálását (amelynek halálos kimenetelű eredményét már volt “szerencsénk” látni Komáromban).


Cigánybűnözőket fogtak Miskolcon!

Ma délután háromnegyed négy körül a Villanyrendőrnél lévő villamosmegállóban egy rendőrautó zárta el a villamos útját. Előszőr nem értettem miért de hamar kiderült. Két cigányt szállítottak le és egy idős hölgyet, ugyanis mint kiderült a cigánykurva megpróbálta ellopni a hölgy pénztárcáját de tettenérték. Ekkor eldobta a tárcát de szerencsére többen is akadtak akik tanúsították a lopást.
A hölgy visszakapta a jogos tulajdonát, de még ekkor is ajvékolt a cigánykurva hogy:
-Kérem nem is én voltam meg miért kell most ittartania?
Kérdezte az intézkedő rendőrtől aki volt legalább 2 méter magas és kb 100 kiló. A válasza rövid volt és lényegretörő.
" Mer' loptál bazmeg! "

 Sajnos ritka hogy így végződik egy cigány akciója de szerencsére vannak olyan rendőrök akik nem ijednek meg a "Híjjom a zombucmant vazze" fenyegetéstől és teszik a dolgukat.

Bence”


T. Szerkesztők!

A tegnap közzétett olvasói levélhez szeretnék véleményt fűzni.

Miközben az olvasó szerintem helyesen állítja fel a diagnózist a problémáról, addig a javasolt kezelés szerintem elhibázott. Véleményem szerint nekünk, a tisztességes többségnek, már semmiféle gesztust nem kell tennünk a cigányság felemelkedéséért.

A kedves olvasó a levelében pontosan le is írja a nagyszülei példáját, akik sokkal mélyebbről jöttek és mégis embert faragtak a gyerekeikből. Mindezt NULLA segítséggel. Véleményem szerint ezt kell kiindulásnak venni.

 Azután a törvényeket szigorítani, és BETARTATNI MINDENKIVEL. Magyarul aki bűnözik, az legyen megbüntetve, rasszra, nemre, életkorra való tekintet nélkül. (Aki késel, az bűnt követ el, ha nem önvédelemből teszi. Még akkor is, ha 10 éves!)

Amelyik "kultúra" pedig ezen keretek között nem tud létezni, az el is mehet, senki nem tartóztatja.

A társadalmi gondoskodás pedig igenis abban merüljön ki, hogy nem hagy éhen halni senkit (de nem segílyke, hanem szociális étkeztetés!) és biztosítja a tanulás lehetőségét ingyenesen. Munkát meg keressen mindenki magának, mert az van, volt, és lesz is "amíg világ a világ".  Szóval nem kell itt erőlködni integrálással, asszimilálással meg a többi hangzatos blablával. Ezeket már mind kipróbáltuk és nem működnek. (Ahogyan Nagy Sándor sem tudta összeolvasztani a hellén és perzsa kultúrát, úgy ez sem sikerülhet.)  Aki akar igazodik, aki meg nem, az eltűnik a történelem süllyesztőjében. Ilyen egyszerű, szerintem.

-- krc”

Kuruc.info: az asszimilálással – szerintem – nincs gond. Az jelenleg (hogy holnap, egy könyörtelenül szélsőjobbra tolódó Európában mi lesz lehetséges, azt mindenki el tudja képzelni; sajnos az még nem MA van) az egyetlen Európába még “beleférő”, a gondokat megnyugtatóan megoldó, a cigányoknak nem rezervátumba zárásával, kiirtásával vagy elüldözésével operáló módszer. Kár, hogy igen tisztelt(?) cionista politikusainknak még ez sem tetszik. Ahogy az sem, hogy átvegyük az összes többi (!) európai ország törvénykezését / gyakorlatát – például Szlovákiáét. Hallotta valaki az EU-t nyafogni, amikor a szlovákok kőkeményen bekeményítettek pár éve? Nem. Ennélfogva az is ostoba cigányfajvédői “érv”, hogy azért nem vonhatjuk meg a segílyeket a cigóktól, azért nem vezethetünk be sokkal szigorúbb törvényeket és szankciókat, mert akkor az EU nyafizna.


Templomi perselyeket fosztottak ki Szabolcsban. Három településen, öt templomba törtek be a hétvégén Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. A tolvajok a templomi perselyekből loptak el pénzt.”

Ezt idézzük is, mert tanulságos (vö. cigány uzsorások, a cigányfajvédők által fennen hangoztatott (állítólagos) nagy-nagy vallásosság a cigányok körében stb.):

Templomok perselyeit fosztották ki
 
Az értékes kegytárgyakat a helyükön hagyták a rablók
RTL Klub Híradó - Kababik László, Független Hírügynökség2008-02-25 17:23   

Öt templomot fosztottak ki tolvajok a hétvégén 3 szomszédos szabolcsi településen. Csak a perselyeket törték fel, de becslések szerint így is kétszázezer forintot zsákmányoltak, mert sok templomban hónapok óta nem ürítették a fali perselyeket. A rendőrség szerint ugyanaz a banda rabolta végig a templomokat.
 
Az egyik templomban aranyozott evangéliumot és az értékeket a templomba hagyták a tolvajok. A parókus szerint csak a pénzre mentek. Október óta 20 ezer forint gyűlt össze a perselyükbe, azt vitték el. Szerinte tartozásokra kellett a pénz.

„A környéken nagyon sok az uzsorás. Adnak pénzt a szegény embereknek 10, 20 vagy 50 ezer forintot, és utána egy hónap alatt 50 százalékosos kamatot szeretnek visszakapni” – mondta Radvánszki János parókus.

Egy másik kirabolt templom, az előzőtől alig 100 méterre áll. Szombat hajnalban oda is betörtek. Felforgattak mindent, az összes fali perselyt feltörték. Úgy becsülik több mint 100 ezer forintot vittek el innen. A hétvégén egymás után 3 szomszédos településen összesen 5 templomot törtek fel.

„A betörés helyszínén tudtunk olyan nyomokat rögzíteni, amelyek az elkövetőkre utalnak. Ez alapján ki lehet jelenteni, hogy egy társaságról van szó” – mondta Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Az eddigi számítások szerint az ajtók feltörésével és a rongálással nagyobb kárt okoztak a tolvajok, mint amennyi pénzt összesen elvittek. Ráadásul még az egy- és kétforintosokat is eldobálták.”

A rendőrség most tanúkat keres. Abban bíznak, hátha látott valaki a templomok környékén gyanús embereket mászkálni, vagy esetleg autókat parkolni.”


Amennyire én tudom, a cigányoknak mindig is megvoltak a saját belső törvényeik. Ha nekik nem okozott gondot, hogy tizenegy évesen férjhez adják a lányukat, a többséget ez a legkevésbé sem érdekelte. Viszont azt megkövetelték, hogy ne raboljanak ki, lincseljenek meg másokat, a vajdának ezért felelnie kellett. Ha mégis megesett, hát nem bántak kesztyűs kézzel velük.
 
Évszázadokon át éldegéltünk így, nem egy tervezett; egy spontán kialakult rendszer volt ez. Most a (bal)liberális értelmiség (amivel átlagos esetben azért végeredményben nem is lenne akkora gond) viszont ragaszkodik ahhoz, hogy megváltsa a világot, érezni akarják, hogy irányítják a folyamatokat. Hát irányítják, csak téves prekoncepciók alapján, és láthatóan hibásan.
 
Mivel ma nem PC a megkülönböztetés, az, hogy egy országon belül jogilag megkülönböztessenek etnikumokat, ezért én is azt látom, hogy csak az asszimiláció az egyetlen megoldás.
 
Lenne... Sajnos ehhez gyengék vagyunk. Max azzal nyugtathatjuk magunkat, hogy egész Európában elterjedt ez a tutyimutyi attitűd. Mondjuk legalább nem kell szégyenkezni, mások sem csinálják jobban. Sőt, egyes nyugati államok alapvetően tűrhető munkamorálú, eredendően önellátó népekből csináltak gettólakó lumpeneket, a jóléti rendszer és az elrontott segélyezésnek köszönhetően. Hogy mi az önellátásra soha nem képes cigánysággal nem vagyunk képes többre, hát nem is annyira meglepő...”

Amúgy, van egy viszonylag humánus módszer arra, hogy a problémás réteg is életben maradjon, és a többségi társadalom is tudjon nyugodtan élni. Ez az egyetlen megoldás, a végső megoldás.
 
Ennek központi eleme: különböző adatok alapján kiválasztani azokat a (nem feltétlenül csak cigány származású) egyedeket, akik fokozott veszélyt jelentenek a társadalomra, ellenben semmi hasznos tevékenységet sem végeznek. Kiválasztási szempont lehet a büntetett előélet és a bűncselekmények súlyossága és száma (pontozásos rendszerrel), az iskolázottság, eddig bejelentett munkával eltöltött évek száma, stb.
 
Az ilymódon kiválasztott embereket 1-2 havonta egy nagy hajóval egy lakatlan szigetre szállítanánk, és magukra hagynánk. Kapnának vetőmagot, szerszámokat, és ha dolgoznának, akkor rendesen élhetnének szabadon. Ide főleg életellenes bűncselekmények elkövetői kerülnének, akik többszörös visszaesők, ÉS teljesen képzeletlenek /haszontalanok a társadalom számára.
(Igen, a gátrendszerek megrongálása, az erdőírtás, és a kábellopás IS életellenes bűncselekmény! Még ha a törvény nem is nevezi így.)
 
A szigetet haditengerészeti cirkálók őriznék, nehogy valaki csónakot építsen, és megszökjön. (Bár ennek nincs nagy valószínűsége.)”
 
Sziasztok!

Meggyesbodzán egy használaton kívüli olajkutról lopták el a zárócsapot. 150*150 méteres körben öntött el mindent a kitörő olaj. Talajcsere, meg ilyen apróságok. 30 milliós a kár.

Nagy bátorság....A rétegnyomás pár száz bár, ha nincs szerencséjük takaritja a testüket a szétrepülő fém. Teljesen tudatlan őskori emberekre vall, az ilyen kutakat piszkálni életveszélyes, a 10kV kutyafasza....”
 
Kuruc.info - Arppi S.