Újabb kiskorú cigány került szembe a törvénnyel. A Borsod megyei Tállyán egy 9!!! éves cigánygyerek támadt iskolatársaira és rabolta ki őket! Egyenlőre elvitték, de félő, hogy hamarosan újból ártatlan gyermekekre támad, akár Tállyán, akár máshol. Koránál fogva ugyanis szintén nem büntethető, akárcsak a Blahán késelő senkiházi. Draskovics elvtárs pedig még a körmét is lerágja, hogy a Gárdát felosztlathassa. Ezzel minden bizonnyal megfelelne a diktátornak. Pedig legjobb tudomásom szerint a Gárda nem lincselt ártatlan autósokat, nem lopott semmit, nem tart rettegésben idős embereket, nem állnak sorba a segélyosztáskor. A legnagyobb "bűnt" talán akkor követték el, amikor a Gárda elé odatették a MAGYAR szót! Ennél nagyobb bűnt pedig nem is lehet elkövetni ebben az országban. Gondolom, ha egy Cigány Gárda alakulna, azzal nem lenne semmi baja Draskovics elvtársnak. Mindenesetre kíváncsian várom, hogy a különböző médiumokból mikor fogom hallani, hogy Tállyán egy 9! éves büdös cigánykölyköt lopás és garázdaság miatt kellet elvinni! És az agymosó RTL épp ma mutogatta a híradóban, hogy milyen szépen együtt tanulnak a romák és NEM ROMÁK(szó szerint, nem romák és magyarok!). Hát ennyit a békességről! És mondja azt valaki, hogy ezek után bátran engedjem a fiamat az iskolába, vagy az utcára játszani!

Én továbbra is azt mondom, hogy egyre nagyobb szükség van a Magyar Gárdára, a Nemzeti Őrseregre és a Pannon Nemzeti Gárdára! Nagyon elfajult ez a helyzet, a parlamenti egypártrendszer pedig továbbra is tolja alájuk a lovat, míg egy szép nap azon kapjuk magunkat, hogy az utcán fognak lövöldözni bennünket. Toroczkai Laci nemrég inditott akcióját(mely szerint levadásszák a parlamenti naplopókat), bátran ki lehetne terjeszteni az ilyen senkiházi kommiszár cigányokra is! A további "hasznosításukra" pedig a már Németországban bevezetett átnevelőtáborokat lehetne javasolni. Akiknél pedig ezután is kilóg a "lóláb" irány a sóbánya!!!

Egy gyermekéért aggódó tállyai!”


Sziasztok! Hozzászólnék a Szlovákia vs. Magyarország-témához.

0,5%-os gazdasági növekedésből nem lehet csodát csinálni. Amire hitelképesek vagyunk, azt már mind felvettük. Plusz Szlovákiának a szomszédban 14% az éves gazdasági növekedése, ez már önmagában is olyan tőkevonzást jelent, hogy mi már labdába se rúgunk.

Aki járt már odaát, tudja, hogy például az autóbuszparkjuk, mentőautóik meglehetősen elavultak. Igen, a szlovákok addig nyújtózkodnak, ameddig a takarójuk ér. Viszont 14% a gazdasági növekedésük, és jó esélyük van arra, hogy a saját munkájuk nyomán fognak egyre jobban élni. Eddig Szlovákia előtt álltunk fejlődésben, de amennyivel előrébb voltunk, nem biztos hogy országunk jó irányba ment. Szlovákia pedig pár éves lemaradással, SOKKAL helyesebb, de egyben nehezebb úton járt, ami mostanára kezd bebizonyosodni, hogy csak ez lehet a jövő útja. 10-15 év múlva szerintem nekik tuti beérik a dolog (Kuruc.info: ez nem a jövő, tóték már a legtöbb gazdasági-életszínvonalbeli mutatóban utolértek vagy lehagytak minket az elmúlt időszakban). Mi meg? Akkorra tán Magyarország sem lesz, csak egy füstölgő romhalmaz – ha valóban kitör az, amire a zsidók játszanak, azaz a magyarok vs. putricigányok polgárháborúja, amely után aztán az izraeli seregek bevonulhatnak, úgymond megvédeni az attrocitásoktól az itteni felbújtó zsidókat. És aztán itt is maradhatnak, a több millió izraeli zsidót is szépen ide költöztetve.

Ehhez képest mi hitelből élünk jobban, és a költségvetésünk a legjobb úton van a fejreállás felé. Az olvasók szerint megéri ez a talmi jólét az államcsőd kockázatát? Mert szerintem nem.

Csak kis hazánkban a politika a hazugságokra épül. Ha valaki kiállna és közölné, hogy annyit költhetünk, amennyi van, és ha többet akarunk közpénzből költeni, akkor tessenek szépen többen, többet és jobban dolgozni, + adózni, akkor azt kifütyülnék.

Ha így megy tovább, Szlovákia simán állva hagy bennünket a gazdasági versenyfutásban.

Tehát akármit is gagyog gyurcsika, a szociális ellátó rendszerből és a nyugdíjakból pénzt kell kivonni, mert különben jön az államcsőd.

Mármost, a nyugdíjfronton annyi jogosan elmondható, hogy aminek a fedezete nem lett befizetve a kasszába, azt ki kellene szedni a rendszerből. Ilyenek: a saját jogon szerzett nyugdíj mellett, illetve a saját jogon szerzett nyugdíj helyett kapott özvegyi nyugdíjak, illetve a 13. havi nyugdíjak. De itt a pózna vége, mert ezek az emberek mindenképpen nagyobb okot szolgáltattak a tiszteletre, mint az ingyenélők.

Igen ám, de az ingyenélő, "munkaképtelen", "jajj csak a segílyke meglegyen" típusú népesség a nagy munkaképtelenségtől még remekül tud éhségázadni. Egyetlen reményünk csak az lehet, hogy egy jó részük a kövérségtől már majd nem tudja lehámozni a fenekéről a fotelt, úgyhogy nem tud elindulni se a forradalomba, nemhogy rohanni. De lesznek elegen. Mármost ebben az esetben lehet azt csinálni, mint a szlovákok, vagyis lövetni. Előtte mindenképpen érdemes lefilmeztetni, hogy az alsó hangon mázsás "éhséglázadók" hogyan viszik a feltört boltokból a - neeem, nem a kenyeret! - a szeszt meg a bagót. Ettől elfogyna a népszerűségük hamar. Esetleg érdemes lehet őket kordon alá vonni valahol Dél-Hevesben, aztán, ha a katonai kordonból kijönni nem tudnak, akkor vagy éhen halnak, vagy megbékélnek idővel.

Tehát az eddig agyonkényeztetett választói tömegek közül most lehet választani, hogy melyikbe rúgjanak. Az ingyenélőkbe, vagy a nyugdíjasokba? Tekintve, hogy a nyugdíjasok többen vannak, és szavazási hajlandóságuk is magasabb, illetve nem annyira szokásuk pénzért adni a szavazatot, mint amennyire az etnikumnak szokása, remélhetőleg nem a nyugdíjasokba fognak rúgni.

Vagy nem először. Vagy legalább nem akkorát.

A baj csak az, hogy az ingyenélés generációs láncába belekövesedett népesség olyan gőzerővel szaporodik, a nyugdíjasok meg olyan ütemben fognak fogyni az eü-"reform" következtében, hogy még két választási ciklus, és ez a két társadalmi alcsoport a politikai fontosságát tekintve helyet fog cserélni...”


Gyökeresen meg kell reformálni a segélyrendszert, a teljes foglalkoztatás megoldható magánvállalkozásokkal. Mondjuk építhetnének magánbörtönöket a bűnöző rokonaiknak kezdésként.

Aki pedig nem hajlandó a munkára,az dögöljön éhen ha roma,ha nem.

Meggyőződésem,hogy nem kevés - nem roma - döglött személyt is sikerülne így "kitermelnünk".”


Kedves Kurucok! A kispesti kábellopáshoz szólnék hozzá.

Úgy 1 éve nálunk is a cigók elloptak többszáz méter optikai kábelt, ami pont a város távfűtési hőközpontjához tartozott. Ha jó tudom többmilliós kár keletkezett, a lakók bosszúságáról nem is beszélve. A cigány túl vizuális: hosszú, fekete, műanyag borítású -> kábel -> rezo/alamánium -> vasátvevő -> pénz -> kocsma. Az optikai kábelt is illő lenne már felmatricázni, minta a közlekedési táblákat, hogy nem rezo/alamumu.”


“Láttam azt a kispesti kábellopást a hírekben.

Azt nem értem, hogy mi a fenével tudtak ilyen vastag kábeleket rövid idő alatt elvágni ? Ehhze profi felszerelés kell, ezek nem lehettek hajléktalanok... ha engem betennének egy ilyen aknába, semmilyen kárt nem tudnék tenni, szemöldökcsipesz ugyan van nálam, de motoros fűrész az nem...
 
Ehhez szerintem szervezett, jól felszerelt bandára van szükség.”

Kuruc.info: mint tudjuk, ez a “megélhetési bűnözés”. Akárcsak a fakitermelés köré épült maffia. Többszázezer Ft-os motorfűrésszel, faszállításra méretezett terepjárókkal. Persze, biztos a seggük kilóg a gatyából azon cigányoknak, akik megengedhetik maguknak az ilyen szerszámokat, hát persze. Maffia ez az egész – és nagyon-nagyon sok cigány nagyon jól megél belőle, miközben a segílykét persze felveszi (plusz infó & linkek ITT). Az APEH, a rendőrség persze nem meri baszogatni őket – felsőbb politikai, cigánytenyésztő, izraeli utasításra.

Nincsenek illúzióim. Ha a jelenlegi trendek nem változnak -semmi jel nem mutatja- két választási lehetősége van a magyarországi nem cigány lakosságnak: vagy elmegy innen (úgy 2040 körülig) vagy még e dátum előtt olyan helyzetben találja magát a minden "jó szándék" ellenére előbb-utóbb beköszöntő segélyelfogyás miatt, mint a boszniai muzulmánok. Nemzet lesznek ismét. Nem önszántukból. Remélem értitek, mire gondoltam.
 
Betűvel kiírva hátborzongató. A menekülés nem annyira. Az csak fájdalmas. Itthagyni házat, lakást, földet. Mint a koszovói szerbek most. (Most mindegy, hogy igazuk van-e, vagy nincs. Szerintem nincs. Koszovó -Rigómező- 1386-ban a középkori Szerbiával elveszett. 1912-ben lett ismét szerb. Amikor már albán többségű lett. Jogot formálni ennyi idő után egy területre, mert az volt a "bölcső"?? Na mi is a helyzet Levédiával? És Etelközzel?? Jászvásár,  Kisjenő, stbstb.)

Három gyerekünk van, kiváncsi vagyok, mi lesz a sorsuk. Menekülnek, vagy .........  nemzet lesznek ismét?

A jövő sötét. Mindeképpen.”
 
Kuruc.info - Arppi S.