Hadd ajánljuk a Kedves Olvasók figyelmébe a Joakim Eskildsen által készített, ITT található magyarországi  cigány vonatkozású képeket. Egy példa a sokból:


az “éhező” (értsd: túlsúlyos) Aladár kétes tisztaságű “fürdővizében”


Több más országból is vannak képei: mind “lepukkadtakból”, mint gazdagokból (ez utóbbira példa Finnország). Ezek a képek felett található országválasztóban találhatók. Nézzük csak végig az ITT található finn cigányképeket. Van köztük egyetlen egy olyan kép, amelyen szegény, éhező cigányok láthatók? Nem, egyetlen egy sem. Mindnek van az adófizetők pénzéből adott szép háza (vagy luxus lakókocsija) és havi több euroezres segílykéje, ahogy azt az Amaro Drom is elismerte. Mégis ezerrel bűnözik, ezerrel drogozik, mégis anyira értéktelen és haszontalan tagja a társadalomnak, hogy 18 évesen automatikusan leszázalékolják (rokkantnyugdíjasítják), mégis ugyanolyan (vagy még nagyobb!) mértékben börtönviseltek, mint nálunk, vagy bárhol máshol.

Két finnországi átlagcigány. Épületes látvány ez a sunyi, vérfertőzés, belterjesség következtében degenerált pofa, mi? "Venne tőlük használt autót?"

Ezek a finn képek megint csak egy újabb szeget ütnek a cigányfajvédők, a zsidó cociológusok, ferge(féreg)zsuzsák, bársonyok, mohácsivikik “érveinek” koporsójába. Egyértelműen látszik, hogy a finnországi romák valóban "urassan" (sic!) élnek, ahogy azt a mohácsi exodus kapcsán is megfogalmazták derék cigóink. Szociális körülményekkel nem magyarázható a bűnözésük. Akkor vajon mivel? Csak nem a kultúrájukkal?!

Az ürgének mellesleg nagyon jó, egyéb, szép, stílusos (ezért is raktuk be a cikket a Jó és szép-rovatba is) nem cigánytémájú képei is vannak – érdemes őket végignézni. Például kezdje EZEKKEL.
Kuruc.info - Arppi S.