Többször foglalkoztunk már Sajóbábonnyal (az érdeklődők kezdjék ITT), az ottani, cigányok által elkövetett gyilkossággal, amely még a szocialista (!) polgármesternél is kiverte a biztosítékot.
Nézzük a legújabb videót, amin a cigánycsávó hozza ugyanazt, amit a tarnabodi delikvensek (lásd EZT a HírTV-videót). Röhögve, elkomolytalankodva dumál a bűnözésükről, a gyilkosságról. Szűrje le mindenki a megfelelő tanulságot...
A polgármester (péem) elmondta, hogy a cigányok a bűnözés messze több, mint 90%-áért felelősek... Emellett mond még pár érdekes dolgot. Kötelező videó!
Cigányaink ezerrel mentegetik a gyilkost: “be volt gyógyszerezve, így nem tehet arról, amit csinált”. Hát vazze, ha majd pár Rambó vagy Charles Brozon II (lásd: Bosszúvágy-sorozat) lemegy, hogy szó szerint rendet vágjon köztetek, majd ugye ő is hivatkozhat ugyanerre, hogy elkerülje a felelősségre vonást?!

Nem véletlenül írtuk, hogy a halálbüntetést végső elkeseredettségében vetette be a polgármester. Egyszerűen nincs visszatartó erő sem Sajóbábonyban, sem Tarnabodon. A mi Politically Correct (PC) törvényeink szerint nincs...