2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
20:22 NVB: nem lehet népszavazást tartani a nyugdíjemelésről19:39 Még mindig a pohártartó és a személyiségzavar a téma Molnár Ricsi perében19:03 Kivizsgálják a repülőtéren órákat veszteglő légijárat ügyét18:43 A fasiszta brigantik már a DK-ba is befurakodtak: 2,6% nem akarta Ferit elnöknek18:34 A hivatalban lévő államfő nyerte az elnökválasztást Afganisztánban17:53 Iskolai mészárlásra készülő kercsi tizenéveseket vettek őrizetbe17:32 Csokifütyizés helyett rendőrt hívott egy budapesti nő, így fogtak el egy körözött nigériai bűnözőt16:46 A kubai orvoslás jelensége - a gazdagság és egészségipar eddig ismert összefüggéseinek cáfolata16:25 Fogolycserét hajtott végre Irán és Németország15:52 Remek fickó az egyik mentős támadója: beleegyezett, hogy megússza felfüggesztettel15:31 Újra a Kúriára kerül a volt barátnőjét lúggal leöntő orvos ügye15:16 Felmentették a szentesi jegyző elleni kézigránátos merénylettel vádolt férfit14:45 TASZ: szégyenteljes, hogy a HírTV mert normális hangnemben tudósítani a kitörés-megemlékezésről, de azért még nem kellene bojkottálni14:14 Bíróság előtt a nádudvari "csínytevő lányok"13:57 Partiumi-bánsági könyvbemutató körúton Gaudi a Nemzeti jogvédelem című kötetével
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés, Videók ::

Megerőszakolták, szemét kinyomták, lábát levágták a cigányok + videó

Reklám


A Magyar Nemzet (lásd a minapi, nagyon jó cikküket) mellett a HírTV is egyre inkább felismeri, hogy vagy átveszik a cigánybűnözést leleplező, a rideg, támadhatatlan számokkal, statisztikákkal, megfontolt érveléssel, tényekkel operáló stílusunkat, vagy egyre inkább ellehetetlenülnek és lejáratódnak. Ennek legújabb terméke a tegnapi Célpont adásának második fele. Most már csak a zsidóbűnözés, a Peresz által is bevallott izraeli gyarmatosítás van hátra, ezt persze egyelőre aligha tárják fel.
 
 
(A WMV formátumú eredeti ITT található, akinek meg jó a beépített médialejátszós verzió is, az azt ITT találja.)

Csak egy kis összefoglaló (tessék megnézni az egész videót – NAGYON jó!): 35% magyar, 65% cigány lakos; rendőr nincs a faluban, állandó betörések. “Ha nem védekezek, az a baj, ha védekezek, az a baj… legalább életben maradok, az egészben annyi jó”. A cigányok lopnak mindent, gyilkolnak és ezért a polgármester meg a fehérek a hibásak. Vacak ötezer Ft-ért gyilkolnak.

Életerős fiatalok a kocsmában, azzal pöffeszkednek a kamerába (!), hogy melyik, hol, mikor gyilkolt (nem csak itt, hanem Tarnazsadányban is). “Hát – az élet az ilyen. Megtörténik bárkivel bármi. Véleményt nem tudok nyilvánítani, mert az én öcsém is benne volt.” - mondja flegmán a természetesen szabadlábon levő egyik elkövető. Ha munka kerül szóba - röhögnek. Sittesek és nem "félnek" egy nyugdíjas nyakát elvágni.
 
Egy cigány, aki jól láthatóan betanulta az egyenvédekezést: “ezt [a gyilkosságokat, lopásokat, betöréseket] nem lehet a falu [cigány] népére hárítani. Egy hülye ember, egy pszichopata mindenhol lehet” – aha, persze. Mert a cigányok aztán arról híresek, hogy kivetik, kiközösítik maguk közül a bűnözőket. Hát persze. Pont ellenkezőleg: még az általuk legnagyobb becsben tartott fővajdájuk, Száva Vince is maffiózó volt, embereket fizikailag megnyomorító, talán meg is gyilkoltató maffiózó, amit maga is elismert. De mára belépett a hitgyülibe, akárcsak annyi más cigány (tegnapi kis hír & példa erről ITT), ezért, mivel az SZDSZ-t támogatja, a szocionistáknak semmi baja nincs a múltjával. (Plusz info & hivatkozott bizonyíték ITT.)

Meginterjúvoltak egy helyi munkaadót, aki 8000 Ft-ot ajánlott a cigóknak 10 óra munkáért. Körberöhögték: “az pénz?” Amikor a munkaadó visszakérdezett, mi a pénz nekik, azt válaszolták: “a segély, mert azért még kilenckor alszok”. Közben az egyik cigány nő megint a szokásos “munkát nekünk, és akkor nem bűnözünk” süket dumával jön. (Munkát-kenyeret – ugye, emlékszünk a Rimaszombaton történtekre? Meg arra, hogy 800 Ft-os órabérért sem hajlandók dolgozni a cigányok, ahogy az itt is kiderült?!)

A polgármester: “amennyi pénzt ma kapnak a rászorultak, 99%-ban romák, annyit soha nem kaptak. A két legcsóróbb család, aki éhezik, mert az uzsorásnak odaadja a pénzét, 130 alatt nem kap az államtól, GYES, családi segély, lakásfenntartási, hétszentség. Más mennyit dolgozik 130 ezer Ft-ért? És gyakorlatilag ezt a feszültségforrást érzem, ami előbb-utóbb robbanni fog.” Hoppá! A segílyek 99%-át cigányok kapják egy olyan faluban, ahol a romák aránya amúgy “csak” 65%? Országos szinten, tessék mondani, szintén így van? Ugye extrapolálhatunk országos szintre is? Kimondhatjuk, hogy a  szociális segílyek, lakástámogatások, a szocpol stb. 90%-a csak és kizárólag cigányokra megy el országos szinten? (a 65/99-ből következően ez még kifejezetten barátságos arány – számolhattam volna mondjuk 98%-kal is…)

Igen, ez az Új Magyarország 2008-ban.
Hevesi és borsodi falvakat tartanak rettegésben a romák (a Magyar Nemzet beszámolója a műsorról – érdemes elolvasni!)
Kuruc.info - Arppi S.
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready