Kedes Kuruc.info!

Gyakran olvasgattam a cikkeiteket, általában egyet is értettem velük. Bár nekem kicsit durva stílusuak, az egészséges igazságérzettel megáldott egyének általában hasonlóan vélekednek a környezetemben is.

Egyetlen dolgot hiányolok egyedül, mégpedig a problémák megoldására koncentráló, megvalósítható ötleteket. Ezeket nem úgy képzelem el, hogy jól agyabugyálja el valaki a rettenetes némbereket, hanem valami új, hatékony humánus de következetes megoldási intézkedési folyamatra gondolok. (Kuruc.info: olvasta-é Kedves Olvasónk a Cigány Kisokost? Abban számtalan, megvalósítható ötletet vázoltunk a “Mégis, mit lehet tenni ebben a helyzetben itt, Magyarországon?” kérdésre adott válaszban. Ugyanezt tettük számtalan egyéb, frissebb cikünkben is.)

Azt hiszem a csavaros székely-magyar agyaknak ez nem kihívás!

Egyetlen példa:

Nemrég hosszabb időt töltöttem angliában, ahol azt tapasztaltam, hogy a náluk nem kis számban lévő segélyezett réteget nagyon szigorúan ellenőrzik, és minden költekezésüket kontrollálják. Az a trükk amit erre alkalmaznak a világ legegyszerübb és a leghétköznapibb megoldása. Ezt úgy nevezik: kódrendszer! Ismerős? Hát igen, ebből a szempontból mi is a fejlett világhoz tartozunk, csak az istennek sem használjuk arra amire való.

A segélyt kérvényező delikvens kap egy kártyát, ami kísértetiesen hasontít egy bankkártyához és pont ugyanúgy használható is, csak az autómata nem ad ki pénzt vele. Ezentúl éppen úgy lehet használni, fizetni lehet az iskolában az gyerek étkezését, tankolni, élelmiszert és ruhaneműt vásárolni stb. Bármire elkölthető amit szinkronba lehet hozni a gyerek nevelésével járó kölségekkel.

(gondolom, most sokaknak eszébe jut az isten háta mögötti faluk kis boltjai, ahol még a pénztar gép is kisebb csodaszámba megy, de a civilizáció nem fog megállni a falu szélén, és a HACCP előírásokkal is megküzdöttek valahogy, pedig annak nem sok értelme volt)

Ezeket a tranzakciókat egy központi gép figyeli folyamatosan. Ebbe be van tárolva azokanak az árúknak a kódja, amik nem ebbe a kategóriába tartoznak.

Ilyen például a szeszes ital, cigareta, luxus holmik (parfümök, ékszerek, mobiltelefonok stb.), és gondolom ez a lista nem rövid, de egy jó központi rendszer  hatékonyan tudja szűrni.

A kedves segélyezett egyszer (!) kifizethet valami ilyesmit, de másnap a kártyája nagy valószínűséggel nem fog működni....

Ezel egyidőben azonnal elindítják ellene az adócsalás miatti eljárást, (mert az ugye köztudott, hogy a segélyeket az állam a befizetett adókból osztja és nem rajzolja a pénzt!) ami náluk talán még az emberölésnél is nagyobb bűn. Örülhet az illető ha nem letöltendőt kap érte, plussz meghatározott ideig (1-3 év) nem kérhet segélyt. Sem olyat, sem másmilyet. Hát ennyi. Ugye milyen egyszerű?

Ennek a rendszernek fontos része, hogy azokat akik valamilyen segélyben részesülnek az adóhivatal külön csoportja ellenőrzi, talán szigorúbban mint a szimpla adó fizetőket. Szabályszerüen titkosszolgálati eszközöket is igénybe vehetnek. Napokig, hetekig is figyelhetik mikor jön-megy, milyen ruhákat ékszereket visel, kicseréli esetleg az autóját. Fényképeket készítenek, követik hová jár szórakozni, vagy van-e valami sok pénzt igénylő passziója.(pl.:fogadás, ez elég népszerű arra felé, csak nem díjazzák ha a segélyt erre használják fel) Ha kiszúrják a turpisságot azonnal lecsapnak, és kőkemények! (Kuruc.info: nálunk, talán mondanom sem kell, pont fordítva működik minden. Az APEH soha egyetlen színesfém-felvásárlót, uzsorást nem ellenőriz. Csak és kizárólag a fehér kisembereket. Az angol párhuzam természetesen még tovább ragozható, különösen most, hogy a Sun, az Egyesült Királyság legnagyobb (!!!) példányszámú tabloidja, több cikkben is foglalkozott a cigánybűnözéssel, és egyenesen olyan címlappal jelent meg, hogy “Cigány-rémálom”. Kötelező cikk ITT.)

Ilyen lebukásoknál nincs az az ügyvéd aki meg tudja menteni a dutyitól szegény delikvenseket!

Sok nem túl előnyös tulajdonságuk mellett, meg kell hagyni, a szervezésben nagyok! Ezeket a rendszereket úgy találták ki, hogy az adófizetők biztosak lehessenek benne: a pénzük csak arra a célra használható, amire ők engedélyt adtak. Ezeket a törvényeket senki sem akarja megváltoztani, (esetleg csak szigorítani) mert jól tudják, ez mindenkinek kifizetődő. Azt nem lehet mondani, hogy smucigok, ezek a segélyek nem kis összegek, viszont csak arra lehet használni amire kérték és kapták.

Ezek után csak az a kérdés, mikor lesz nálunk valaki aki végre arra használja a jól bevált rendszert amire a leginkább alkalmas, ahelyett, hogy a tisztességes adófizetőket vegzálná?

Az egész ki van találva, még csak sok ész sem kell hozzá! Lehetne alkalmazni azokat a jól bevált módszereket, amiket a nyugati országok már évtizedek óta kisakkoztak maguknak, a viasz fel van találva! Ha a megnyomorításunkra használható szisztémákat sikeresen befogadta a törvényhozás és végrehajtó hatalom, talán lenne szíves a mi érdekünkben használatosakkal is megismerkedni közelebbről!

Sőt, meg vagyok győződve róla, hogy ha kicsit komolyabban foglalkozna ezekkel a témákkal egy hozzáértő csapat, még jobb, új ötletekkel is előállhatnának. Nem hiszem el, hogy ennyi zseni magyar agy között ne lenne néhány tucat akik ezen a téren is leköröznék a "híres" nyugati kollégáikat.

Uraim-Hölgyeim, a lecke fel van adva! Probléma van bőven, lehet nekilátni az igazán egyéni, huszáros feladat megoldásnak!

Amíg naponta azon sopánkodunk, hogy pár ezer (Kuruc.info: pár ezer? Pár százezer!) írástudatlan túljár az eszünkön, kijátszik minden lehetőséget a kifosztásunkra és ebben nagyon is eredményes, addig ne is várjunk mást tőlük!

Kapjunk már a fejünkhöz! Nehogymár ezek sarokba szorítsanak a nem létező kultúrájukkal és a 15-ös átlag IQ-ukkal (Kuruc.info: ne túlozzunk negatív irányba – a hivatalos tanulmányok által is megerősített, a vérfertőzés, családon belüli szex “eredményét” szépen megmutató 70-es IQ is elég nagy blamázs az egész putriscigányságnak, valamint az őket védőknek)! Elképzelhetetlen a számomra, hogy hol a sok rátermett, furfangos eszü, kiemelkedően jó képességű, alkotó szellem?

Tudomásul kell venni, hogy civilizált, kulturált és elegáns megoldás mindenre van!

Még a mi speciálisan magyaros bajainkra is! Ezekre speciálisan magyaros megoldási recepteket kell összeállítani, de villámgyorsan, mert a mellékelt ábra azt mutatja, hogy egy-két kisebbség nagyon elszemtelenedett. Erre egyetlen megoldás van, egyenként ki kell venni a kezükből azokat a fegyvereket, amikkel sakkban tartanak. Nem kell durváskodni, de következetesen vissza kell szorítani a lehetőségeiket a csalásra, lopásra, hazugságra. Ennyi. Ha jól végiggondoljuk, nincsenek is olyan sokan és nem különösebben észlények. Tehát ez nem is akkora feladat mint amekkora feneket kerítünk neki!

Ne féljetek! Ha Isten velünk ki ellenünk! Azt hiszem még mindig a kishitűség a legnagyobb hibánk! Ez a mai helyzetben bűn!

Ha tényleg azt akarjuk, hogy adjon az Isten szebb jövőt, talán esetleg eszünkbe kellene jutni a másik népi bölcsességnek is:

Segíts magadon, s az Isten is megsegít!

Optimista Nemzeti Radikális

Ha lehetne, kérem az email címem ne jelenjen meg. Köszönöm.

***
Miért bántjuk mindig roma testvéreinket? Zolika jó gyerek - ezt bizonygatja az összes illetékes arról a 16 éves fiúról, aki egy héttel ezelőtt egy VIII. kerületi általános iskolában fizikaórán megrúgta, tarkón ütötte, majd a kagylóból kitépett csapteleppel fenyegette tanárát. A verésről készült felvétel bejárta az összes médiumot, és az egész országot megdöbbentette. Zolika jó gyerek, aki nagyon udvariasan is tud viselkedni. Nem agresszív, nem durva, csupán szereplési vágya van. Az incidensről szóló képsorok is csak azt mutatják, hogy Zolika csak színészkedik az osztálytársainak, hiszen ő egy amatőr színjátszó csoport tagja. Kedves Honfitársaim, értsétek meg végre, roma polgártársaink egy része nem lop, nem is rabol és az sem igaz, hogy erőszakos, meg olykor, igen gyakran embert is öl. Ez csak SZÍNHÁZ! Szeretnek színészkedni! Ezeket csupán a mi kedvünkért játsszák el, a mi szórakoztatásunkra, mert valamennyien egyszer amatőr színjátszókörösök voltak. Nekünk csupán az a dolgunk, hogy erre az össznépi színdarabra megváltsuk a jegyet és utána bemenjünk az előadásra. De hogy az előadás után hogyan fogunk kijönni a nézőtérről, és milyen állapotban leszünk, annak leírása meghaladja hozzászólásom szűkreszabott kereteit.
Baráti üdvözlettel: BKA

***

a 9 éves MyVip-es bátyja

Sziasztok kurucok!

Szeretnélek tájékoztatni benneteket a 9 éves purdé (Kuruc.info: Pataki Lőrinc; lásd EZT) bátyjáról. Nos, régebben egy rendes gyerek volt, ugyanis akkoriban még velünk is lógott sokat, így nem fertőződött annyira a romakultúrával. Aztán természetesen ahogyan lenni szokás, levált tőlünk, miután nem tudott megkapni egy lányt a társaságunkból az akkor 14 éves bécike alias Juhász Béla. Azóta nagy ember lett, pénzért őrködik akár a március 15.-ei zászlóavatáson is, és agyonverné bármely "balhézót". A politika nem érdekli, mert úgyis szarik rá, megvannak a saját forrásai a túléléshez. Nagyvonalakban ennyi.

üdvözlettel: BB

***

Olvasónk a levele után leközölt, ismert roma-levélre válaszol:

Sziasztok Kurucok!

A lenti roma véleményt most kaptam, a  keresőbe beírva több helyen megtalálható.

A hozzászólásokból kiderült, van aki hiszi, van aki nem, hogy ezt roma írta. Ennek apropóján, engedjetek meg pár gondolatot!

A 80-as 90-es években jártam egyetemre, ahol többek között pszichológiát is hallgattam. Az akkori egyik oktatónk, aki hatrányos helyzetű gyerekekkel foglalkozott (tehát ezelőtt 20 évről beszélünk!!), már elmondta ezt a roma-filozófiát, és előre vetítette a jövőt.

A diplomás roma  gondolataira válaszolva: Nekünk, MAGYAROKnak (aki lehet tót, sváb stb. nemzetiségi magyar ember) előnyünk az (is) a romákkal szemben, hogy ezek a vérünket szívó élősködők arra készülnek, hogy itt csupán fegyveres harcok lesznek.

Az erőszakra erőszak a válasz. Vagy inkább így kellene? Kérem, kedves roma úr! Tegye meg, hogy nem száguldozik jogosítvány nélkül és nem okoz halálos baleseteket? Tegye meg, hogy ha a gyereke lopott dolgokat hazavisz az iskolából, nem dícséri agyba-főbe, milyen ügyes, hogy szerzett! Te, pedig Ifjú roma! Kérlek, ne vigyél be az iskolába  kést, amivel életveszélyesen fenyegeted a tanárjaidat, és légyszíves a kábítószert is hagyd otthon...

Nem szeretnék belebonylolódni Gandhi erőszakmentességet hirdető nézeteibe, azonban nehezen tudom elképzelni, hogy itt, ebben a helyzetben működne.

Visszakanyarodva  a parazitániaiakhoz, várják a fizikai erőszakot. Meg is fogják kapni, azonban a gazdasági erőszakkal nem számolnak. És azzal sem, hogy az ilyen élősködők miatt egész Európa forrong, a romák akciói reakciókat váltanak ki. Méghozzá olyanokat, amilyeneket indukálnak. (El tudom képzelni, hogy ez a mélyről jövő indulat robbantja majd szét az EU-t.)

A mi településünkön (ahol az ingaltan árak a budapesti zöldövezetivel vetekszenek) az általános iskolás romák a tanteremben élnek nemi életet, gyártják az utánpótlást, a tanárokat kirabolják, az idős embereket féltéglákkal dobálják, és  kéjesen élvezik, hogy mindez következmények nélkül marad. A szülők összefogtak, hogy bekamerázzák az iskolát, önköltségi áron. Az igazgató támogatta, az önkormányzat elvetette az ötletet, nincs rá pénz, DE ARRA A ROHADT SEGÍLYRE, ARRA VAN?, és egyébként is személyiségi jogokat sért. NO COMMENT. Hozzáteszem, nincs roma a képviselőtestületben, de beszari gyáva alak annál több!

A település lakóinak válasza erre a mentalitásra? Aki tudja, elviszi az iskolából a gyerekeit, még ha nagy költséggel jár a gyerekek utaztatása, akkor is. És tegyük hozzá, egy MŰVÉSZETI és ÁLATÁNOS iskoláról beszélünk, ami pár  roma család és egy fatökű képviselőtestület miatt szétrohad.

Ezen a településen mindig laktak roma családok, általában muzsikusok vagy napszámosok. Nem volt velük gond. Amióta betelepült, beházasodott az új generáció, egy maroknyi élőlény pokollá teszi a település életét. Az idős, "őshonos" romák is félnek tőlük, képtelenek véget vetni annak, ami itt folyik. Természetesen  a romák legjobb haverjai a környék rend-őrei. Előre köszön a zsaru  a pandurnak! A településen,akik megpróbálta szembeszállni velük, retorzióban részesültek-a gyerkeiket kezdék el üldözni.

Egy kedves ismerősöm, aki a törtélemeben jártas, úgy látja, a magyar valóban egy birka nép, fát lehet hasogatni a hátán. De ha elég, akkor egy vérengző vadállattá változik. Sokszor olvastam oldalaitokon, miért nem mennek ki az emberek az utcára és adnak hangot nemtetszésüknek. Azt hiszem, sokan azért nem mennek ki, mert érzik magunkban a dühöngő vadállatot. És itt nem az orbánviktori "éleg"-re gondolok. (Milyen tapintatosan fogalmaztam.)

Tudjátok én (is) hiszek, egy isteni örök igazságban.

Szebb jövőt!

Egy antiszemitának, rasszistának, csőcseléknek, ostobának titulált MAGYAR
Az ominózus levél:
"Én roma vagyok.Főiskolára járok.Akövetkező a véleményem.
Hiába lázadnak egyesek a cigányokkal kapcsolatban.
Már Késő ! Hosszú évtizedek alatt kiközösítettek bennünket ebben az országban.Mamár nem akarunk magyarok lenni ! Volt idő amikor még azzá szerettünk volna lenni.Ma már romák akarunk lenni, a saját hazánkban, itt. Mint látható mi sokkal gyorsabban fejlődünk mint a magyarok.Lassan megteremtjük a magunk értelmiségét, és a magunk nyelvét beszéljük.Ebben az országban ! Egyre többen vagyunk és egyre többen leszünk ! Hosszú távon mi nyerjük meg ezt a versenyt. Néhány évtized és mi leszünk a többség.
Nem fenyegetődzni akarok ezzel, csak megállapítom a tényt. Eleinte még egymásmelett fogunk élni mi cigányok és magyarok.
Lassan érvényt fogunk szerezni annak hogy a cigány nyelvet is elfogadják hívatalos nyelvnek. Mi nagy család vagyunk, és nagyon nagy a közösségi szellem, az együvé tartozás érzése ! Nagy a gyermekáldás ! A magyarokról ez nem mondható el ! Világos, hogy mi fog történni !
Lassan és biztosan mindinkább miénk , romáké lesz az ország ! Mi vigyázunk majd a magyar kisebbségre !
Adunk nekik munkát a saját országukban.
Európa és a világ olyan követelményeket támaszt ahhoz,hogy Magyarország bekerülhessen Európába, amelyek megteremtik a feltételeket hozzá, hogy mindez igy legyen !
Annyi nép eltűnt már a történelem során amikor az adott kor domináns hatalmai ebben érdekeltek voltak.
A magyarokat sem fogja megsiratni senki.
Miképpen a magyarok sem siratták meg a besenyőket annak idején.

Ez a vita ezen a topicon ebben az értelemben tehát már értelmetlen.
Nem csak a jelen, de a jövő is determinált ebben az irányban béke veletek"”

***

ciganykodas

2008. március 26. éjjel 11 óra tájékán beparkoltunk egy 1998-as kék Honda terepjárómmal (XXX-000) a XIII kerületi Kresz Géza XX szám alatt található albérletünk elé.

2008-03-27. reggel 9: 45 perckor jöttünk ki újból a ház kapuján, ekkor láttuk, hogy az autót feltörték a jobb első ablaküveget. Az üveget feltehetően felfeszítették, ugyanis látható jelei vannak (amint a képeken is látszik). Az üvegdarabok szétszóródtak az utcán és az autóban egyaránt. A gépjárműfeltörők (feltehetően azok a büdös, rohadt, lopós, gedvás a környéken napokban garázdálkodó kocsikat nézegető cigányok) kiszakították a kesztyűtartót, de mivel ott értéket nem tartunk, kidobálták a benne talált néhány dolgot az autóba (ragasztószalag, születésnapi meghívó, papírdarab), és nem vittek el semmit. Annyi eszük persze nem volt ezeknek az alulképzett, enyveskezű, elfajzott magyar niggereknek, hogy a kocsi műszerfalán található kis rekeszeket megnézzék. Ugyanis ott pénzt is tartottunk, ami ott volt a feltörést követően is. Valószínűleg nem csak az eszük rövid ezeknek az utolsó, senkiházi bitófára való cigányoknak, hanem a szemük is, ugyanis az autórádiót sem lopták el (hehehe) ami a két ülés közé volt becsúsztatva (pont arra az esetre, ha netán valamelyik államilag eltartott cigány luvnya huszonhatodik fattya lopásra adná a fejét). Nos, amint nyugtáztuk a történteket, néhány fényképet készítettem az esetről, gondolván arra, hogy a mai rendőrök a kisujjukat sem mozdítják majd érdekünkben annak ellenére, h térfigyelő kamera van az utcánkban (na nem mintha bármi haszna lenne, lévén, hogy a szarrágó, komcsi ombudsmann betiltotta a térfigyelő kamerák kezelőinek a felvételek rögzítését. GRATULÁLOK drága jó Szabó Gergely!) Szó- szót követett de a rendőrség sajnos nem tudott mit tenni (na meg nem is nagyon akart) az elszaporodott feltörések ellenére sem, így hát elvittem az üveget és kicseréltem. Tisztelettel kérem ez történt. Károm 30. 000 HUF, plusz az elvesztegetett idő és idegeskedés, mely felbecsülhetetlen.

Nos. Ennek fényében az a minimum, hogy ha már az igazságszolgáltatás szabin van a gyurcsány kormány ideje alatt, akkor kénytelen vagyok magam megoldani a problémáim. Javaslom, törjük el kezét, lábát annak az utolsó féreg cigánynak, aki feltöri az autókat a környéken. (Naponta 7-8 feltörés van a környéken)

Természetesen ez mind az én hibám, mivel minek járok egyáltalán autóval? És ha már autóval járok, legalább jól látható helyen valamilyen értéket, netán pénzt hagytam volna a cigánynak, hogy az a szerencsétlen megéljen belőlem, belőlünk! Így méltán elnyerhetem a cigányfajvédő aktivisták rosszallását.

Levonva a tanulságot, figyelmezetnék minden kedves autótulajdonost, hogy ne parkoljon olyan helyen (azaz sehol), ahol a büdöscigánynak lehetősége van megkívánni az autóban felejtett értékeket, avagy üres kesztyűtartót, mert az ablaküvege, ideje, pénztárcája rovására mehet, és még a végén szegény-szegény kormánynak kell államilag segélyeznie a romanépet.(A mi pénzünkből)








***

Tisztelt Szerkesztőség!

Nagy örömmel olvasom naponta a portálon megjelenő cikkeket. Ismét szomorú eseményre került sor Kenézlőn (lásd EZT). Nem tudom, hogy tudomásukra jutott-e, de a rétiek már megint meggyilkoltak egy idős hölgyet. Persze jó cigányhoz való szokás szerint először megbecstelenítették, majd kirabolták. Az egész környéket megrázta e hír. Kedves idős hölgyről van szó, aki senkinek nem ártott életében sem. Ezek a fehérjetömegek pedig majd kapnak 4-5 évet s utána ismét gyilkolni fognak. Itt hamar óriási társadalmi robbanás lesz és akkor a cigók fogják a rövidebben húzni.

ui. nevem kérem ne jelenjen meg, de az `egy sárospataki` megjelölés nyugodtam megjelenhet.

Munkájukhoz erőt, egészséget kívánok.

***

Tisztelt Kurucok !

Nem tagadva, hogy mélységes felháborodással, indulattal ültem a gép elé, hogy megosszam „élményeimet" a mai magyar közállapotokról, kifosztásunkról, ellehetetlenítésünkről !

Az történt, hogy néhány hónapja elhunyt a hozzátartozóm, s ilyenkor a „szokásos köröket „ meg kell futni, temetés, ilyen-olyan hivatal – ezek közül szinte kivétel nélkül mind levesz egy kis pénzt magának, hivatkozva a jogszabályi előírásokra és bőszen mutogatva a jogszabályok felé ! Ne tűnjön kegyeletsértőnek, de racionálisan nézve a kérdést egy átlagos temetés is több százezer Ft, majd ezt követi az örökösödési illeték, a közjegyzői költség…stb.  Kb. 100.000.Ft ! KIFOSZTÁS ! A lakás esetleges eladása után az eladó és a vásárlói is megfizeti az un. „ illetéket" ! jelenleg az erre vonatkozó csekket várom ! MICSODA ALJASSÁG !

Jogosulatlatlan gazdagodás !

Ha jól emlékszem, akkor az MDF foglalkozott – szart se érő módon – a „ haláladó „ eltörlésének kérdésével, aztán hirtelen abba hagyták ! Gondolom, hogy érintett volt valamelyik képviselőjük, akinek a hozzátartozója aztán feltámadt – ezért nem foglalkoznak a mai napig a saját felvetésükkel ! Ez a mocskos bagázs is elmehet a jó kurva anyjába !

Tehát öröklés-ügyben az után fizetek örökösödési illetéket, amit a hozzátartozóm az adózott jövedelméből, az ÁFA-t megfizetve vásárolt ! ÚJABB ALJASSÁG ! ( Nem beszélve arról, hogy az önkormányzatnál az előadó legfontosabb kérdése az volt, hogy milyen állapotú, berendezésű az ingatlan, mert ennek függvényében kell majd megfizetnem az örökösödési illetéket ! Ekkor mondtam először, hogy „- a jó kurva anyátokat ! „

Ma kaptam egy értesítést, hogy mivel 2007. januárjában eljöttem nyugdíjba, még visszamenőleg be kell fizetnem kb. 30.000. Ft-ot az APEH –nak !

Ekkor mondtam másodszor, hogy „-a jó kurva fasz-szopó anyátokat ! „

Összegezve:

Ez mocskos bolsevik, zsidó-cigány, büdös, parazita, nemzetellenes, 386. darabos, ápolatlan, mosdatlan  tetű bagázs, aggályok nélkül elfogadta korábban az SZJA tv. módosítását – ezért kell még fizetnem az APEH-nak – továbbá, a már többszörösen leadózott vagyonod után ismét leadóztat- mindegy, hogy minek hívják – kifoszt,lassan nyomorbadönt,miközben a saját javukra gondolkodás nélkül megszavazzák a jövedelem emelését- lásd. lyukanként és pöcsönként kb. 40 rugó !!!!!!- és az a büdösbogár Gyurcsány az áporodott szájából azt rebegi, hogy “ÚJ MAGYARORSZÁG, ÚJ MAGYARORSZÁG”! EZ – HA ADDIG NEM GONDOLJUK MEG - 2010-BEN LESZ TE KÖCSÖG , MOCSKOS PARAZITA NÉPNYÚZÓ, KÉT LÁBON JÁRÓ SKIZOFRÉN ORGANIZMUS !!!!!!!!!!!

Ja: a nyugdíjakat meg 1.1 %-kal óhajtják emelni ! Mi ez a 40 rugós jövedelem-emelésetekhez parazita taplók !!!!

Le kell szarni az összes jogszabályt, mindenki úgy tegyen igazságot saját magának, ahogy neki tetszik, figyelmen kívül kell hagyni az „ önbíráskodás"-ként megfogalmazott bűncselekményt !!!! Ez ma már nem létezik !

Én eddig békés madár voltam, de most azt mondom, bármilyen eszközzel jogunk és kötelességünk fellépni a bolsevik ( és a zsideszes, cigánybarát ) megnyomorítók ellen  !

A saját – valamint a gyerekeid, unokáid jövőjéről van szó !

Üdvözlettel: W. S. J.

***
Üdvözlöm Önöket.

Bár nyilván nem kerülte el az Önök figyelmét sem,én mégis szeretném felhívni ma az ország figyelmét egy sunyi kis hírre,amit ma minden órában bemondtak a Sláger Rádióban. A hír így hangzott:7 hónap fogház büntetést,illetve nem is tudom,hogy mennyi pénz büntetést,na és persze jogosítvány bevonást szabtak ki egy férfire ittas vezetésért.

Ez mi?Hol vagyunk?Értitek Magyarok mi megy itt?

Szinte biztos vagyok benne,hogy az illető magyar. Biztos nem cigány. Cigány sofőröket sosem igazoltatnak. Mondjuk valaki látott már valaha is az életben cigány tanuló vezetőt?Én még sosem,pedig jó néhány százezer kilómétert vezettem már.

Ja,meg ha cigány lett volna,akkor biztos piros pontot kap. Ugyanis cigány nálunk ember(értsd:magyar)ölésért sem kap ennyit.

Ez vérlázító!!!

P. G.

Kérem levelem megjelentetését az olvasói leveleknél. Köszönöm. Egy hűséges olvasó.

***

Szevasztok, Kurucok!

Évek óta nekem ez a legjobb oldal, amit találtam. És higgyétek el, nemcsak a politikai nézeteim miatt.

Más. Cigánybűnözés. A napokban a közelünkben két , cigányok által elkövetett rablás is volt. Az egyik Erdőbényén, ahol az idős néni védekezett, és meghátrálásra kényszerítette retkes támadóit. Ja, ha még nem jöttetek volna rá, akkor CIGÁNYOK!!! voltak az elkövetők.

A másik esetben Kenézlőn (Kuruc.info: lásd EZT) egy idős, 78 éves nénit megölt a közeli szomszédjában lakó szomszédja. A néni a ruhájába varrva hordta a pénzecskéjét, ám a retek-gyűjtemény megszerezte. Most már el is fogták, de biztos, hogy a büntetése neki szanatórim lesz , ráadásul joga van az élethez. A néninek meg biztosan nem volt, ugye a retkesek szerint!!! Ha gondoljátok, kérdezzétek meg a sárospataki ávh-kapitányságot, ha ilyen kjonkrét adatokkal jötteök, nem hazudhatnak. Már ha az én szavam nem elég. Én különben egy olyan iskolában melózom, ahol kb. fele a retkes. És nekem minden órára jó pofát kell vágnom. Ahelyett, hogy jó' pofán vágnám őket.

 Tisztelet a kivételnek. Na az ritka.

 Szevasztok, még hallathatom magam, ha gondoljátok. Ja, és ha kérhetem, akkor a névcímszerkesztőségben jelzettel hozzátok le.

Köszönettel: XY

***

Tanárverés - AZ ESTE

Üdv! Egyfajta rejtett mazohizmusból nézni szoktam a magyar telavívió ESTE című adását, és szerencsém volt meghallgatni a tanárverés témáját feldolgozó adásukba meghívott vérbibsi "szakértő" véleményét, ami különösen felzaklatott: Először is: Hogy jön ide Auschwitz meg a tajgetosz? A kaftános képes volt azzal érvelni a renitens diákok kirúgása ellen, hogy annak következménye a népírtás lesz! Az ESTE riportere Krizsó Szilvia szó nélkül hagyta a kijelentést! Az izraelita vadliberális az interjú végére fokozta a mondandóját, és egyenesen a tanárok ellen fordult - (tipikus zsidó érveléstechnika: a bűnösök védelmében az ártatlanokat támadjuk) képes volt kijelenteni, hogy valamilyen (kitalált..) közvéleménykutatás szerint ma Magyarországon verik a diákokat! a tanárok! A fejemet tenném rá, hogy sosem volt ilyen felmérés! A zsidók hazudhatnak mert az ő szavukat nem vonják kétségbe, nem ellenőrzik le.. Hányinger az az agymosás ami a köztévében zajlik!

***

Cigányok !

Vannak-e még szerveitek? És vajon eladnátok-e egyik-másikat?

A napokban az megy a Zemeggy Híradóban (… mit nekem Királyi tévé…), hogy milyen kevés szervdonor van Magyarországon, milyen sokat kell várni egy nyavalyás szívre, ésatöbbi maszlag.

Ma meg azt hallom a Zemereggyen (Kossuth messze jár), hogy késhegyre menő vita van Izraelben a szefárd (nyugat európai ág) és az askenázi (kelet európai ág) zsidók között a szervkereskedelemről. Merthogy olyan sokat kell várni szervekre stb.

Itt a megoldás cigányok: adjatok el szerveket – sajátjaitokat !! – Izraelbe. Ti most úgyis olyan puszi pajtások vagytok. Onnan biztos jó sékellel (mit sékel, … usadollár) fizetnének érte, még a segílykéért se kéne befáradni a hivatalba. Mi meg majd megoldjuk a dolgainkat.

Salomdikesz

***

Tisztelt szerkesztőség,

minap kaptam egy levelet (Kuruc.info: lásd: Olvasó: a székelyek sokkal hatásosabban kezelik a naplopó réti négereket) aminek nem tudom ki az eredeti szerzője, de nagyon igaza van! Olvassátok kérelek el, és csodálkozzatok ti is nagyokat mint én, hogy ez tőlünk keletre megvalósul,de ha mi szeretnénk hasonlót felépíteni akkor egyből emberi(cigány) jogok védelme stb..stb..

Egyszerűen hihhhhhetetlen. Pár éve elindult egy nagy hullám az idióta Mónika show, Barbara show, Liptai show...tököm tudja milyen showban arról, hogy a cigányoknak milyen rossz, mennyire igazságtalanul bánik vele ez az ország. Biztos emlékeztek azokra az időkre. Még abból is botrány volt, hogy nem cigány nyerte azt a tetves buzi megasztárt!!! Az pesrsze nem baj, hogy a döntőben 3-ból 2 cigány volt (halkan megjegyezném, nem hiszem hogy ma magyarországon ilyen arányban vannak a jól éneklő emberek) Eltekintve attól, hogy akkor sem dolgoztak és jól éltek, de manapság már...Kimondom azt a szót ,hogy "cigány" az már rasszizmus...

És egyszerűen nem lehet mit tenni..

Bár ez a levél egy ténylegesen működő rendszert mesél el ami szerintem a tetves cigányvezéreken kívül mindenkinek tetszene.

Tanulságos.

Üdv

twoamigos
***
Kuruc.info: még egyszer emlékeztetnénk Kedves Olvasóinkat arra, hogy aránytalanul sok időnk megy el az egyes levelek lejavításával. Kérjük, becsüljék meg annyira olvasótársaikat, ill. bennünket, hogy legalább egy helyesírás-ellenőrző programmal  átnézetik a levelüket, mielőtt beküldik. Az ilyenek által meg nem talált hibák (pl. egybeírás/különírás, elváló igekötők stb.) kiszűrésére meg kérjék meg helyesen író ismerőseiket, családtagjaikat. Mindez nagy segítség és könnyebbség lenne számunkra, és az így felszabaduló (tetemes) időt konstruktívabban el tudnánk tölteni. (Természetesen a levelek kb. fele jó helyesírású és nem vagy alig kell rajtuk javítani, így, akinek nem inge, ne vegye magára.)