Mielőtt valami fajvédő nekünk rohan, hogy mit keres az “el lett nadrágolva” a címben, hadd hívjam fel a figyelmet arra, mit mondtak a rendőröknek az olaszliszkai cigók Szögi Lajos meglincselése után: „egy kicsit el lett nadrágolva”, „egy kicsit kapott”. Ha nekik szabad, akkor nekünk is, nem?

"Román állampolgárokat vertek baseballütővel Lajosmizsén

Hat, baseballütőkkel felszerelkezett férfi támadt román állampolgárokra (Kuruc.info: tekintve, hogy, mint alább is látjuk majd, a sértettek között asszonyok és gyerekek is voltak, ezer ezrelék, hogy – természetesen – cigányokról van szó. Ha vendégmunkások lennének, akkor nem a pereputtyukkal utaznának, hanem egymaguk. Ja igen, és nem vernének helyieket, hanem meghúznák magukat, és örülnének, hogy van munkájuk) egy Lajosmizse külterületén lévő tanyán; a sértettek könnyebb sérüléséket szenvedtek - közölte kedden a rendőrség.

Lajosmizsén a hétvégén két férfit bántalmaztak, ezért egy hatfős társaság önhatalmúlag (Kuruc.info: ha már a rendőrség nem akar/mer fellépni a cigánybűnözők ellen...) elégtételt akart venni a feltételezett támadókon, akik között asszonyok és gyermekek is voltak - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Mihályné Bornemisza Eleonóra őrnagy beszámolt arról: a garázda társaság behatolt a románok által lakott házba és több embert megvertek, akik könnyebb sérüléseket szenvedtek. A szóvivő elmondta: a rendőrség aljas indokból elkövetett, súlyos testi sértés kísérlete ügyében nyomozást indított, és őrizetbe vette az egyik támadót, társait pedig keresik."

Kuruc.info / Arppi S.: jellemző és tipikus, hogy nem a cigányokat vegzálják a rendőrök, akik, idézem, “a hétvégén két férfit bántalmaztak”, hanem a verés? lincselés? késelés? miatt talán nem egészen alaptalanul felháborodó és revánsot vevő helyieken. Aztán csodálkoznak majd, mi következik, ha visszalendül az a bizonyos inga...
Frissítés: ahogy az alább idézett helyi írja, a cigányok úgy megverték az egyik magyart, hogy koponyasérülése is lett. Természetesen a rendőrség semmit sem csinált; nem lépett fel az orkok ellen. Ezek után csodálkozunk, hogy revánsot vettek a magyarok?!

"Az előzményekről miért nem ir a drága újságiró!?Vagy talán a hatóság nem közölte vele a tényeket??Szombat éjszaka 6 román vert meg 2 magyar állampolgárt úgy hogy az egyinek koponyasérülése is lett!! Pedig jelentve is lett az ügy!!!Az már baj ugye kedves rend őrei hogy legalább valaki mer tenni valamit még ti lajosmizsei egyenruhások lapultok mint szar a fűben!!!!???? Akkor kellett volna igy pattogni amikor a magyarokat verték! Nem 13 hanem 130 románt kellett volna verni és akkor annyival kevesebb volna itt lajosmizsén!Egyébként ha baseball ütővel agyba főbe vernénk valakit az biztosan nem csak könnyen sérülne nem??? de azért súlyos testi sértés ellen indul eljárás ugye???Gratula!!!!"
2. Frissítés: Mellesleg, nem tudom, észrevette-e a Kedves Olvasó: könnyű sérülést “szenvedtek” a cigányok, mégis aljas indokból(!) elkövetett (mi lehetett az aljas indok? Hogy meg akarták mutatni a tetves orkoknak, hogy nem lehet büntetlenül úgy meglincselni a gádzsókat, hogy azok koponyasérülést szenvedjenek????), súlyos(!!!) testi sértéssel vádolják a “kölcsönkenyér  visszajár”, “szemet szemért” alapon adósságukat törlesztő fehéreket. Ugye, mennyire hasonlít az ügy a szigetvárira, ahol a cigányluvnyát felpofozó fehéreket legalább két évre le akarják csukni "rasszizmus" miatt?!?