(14:43-as frissítések (plusz levelek) legalul!)
király kép

no comment, nem tudom hol készült...




(Eredeti ITT)

***

Tisztelt Kuruc.info!
Egy rövid történetet szeretnék megosztani önökkel. Az eset 2008. május 15. én történt velem. Egy várostól (amit nem neveznék meg) 17km-re lakom és ezen a napon nem volt iskola, gondoltam bemegyek vásárolni meg kicsit kikapcsolódni. Reggel el is indultam, vettem egy pár cuccot magamnak, és eltöltöttem egy kellemes délelőttöt. Azt hittem semmi sem jöhet már ami rossz. Hát tévedtem...elindultam a buszra és egy rövidebb utat választottam ami elég elhagyatott és sötét. az úton zenét hallgattam az mp3 lejátszómon. szembejött 2 srác (romák). Az egyik odajött hozzám megállított megragadta a kezem és lekezelt velem. Utánna pedig azt kérte hogy mutassam meg az mp3 lejátszómat. mire mondtam hogy nem...Erre előjött még 2 fiú és kezdtek bekeríteni. Az utolsó pillanatban gyorsan megindultam és félretaszítva az előttem állót sikerült elmennem. mikor már messze voltam kiabáltak utánnam "hééé adj egy cigit hülyegyerek" és hasonló mondatokat. Hát ez volt a majdnem tökéletes délelőttöm a városban.

***

Sziasztok Kurucok!
 
nemrég kezdtem el olvasni az oldalt, és azóta minden nap többször is felnézek, mert mindig találok olyan -régi és új- cikket, amit érdemes elolvasni.
 
a cigánybűnözős cikkek különösen felkeltik az érdeklődésemet.
sokat gondolkodtam én is a megoldáson, és eszembe jutott egy szerintem megvalósítható ötlet.
 
hogy jó helyre menjen a családi pótlék, ezért azt a bérekbe építeném bele. tehát, aki dolgozik, és gyereke van, az a bérén belül kapja meg a családi pótlékot, persze adómentesen. aki pedig rokkantnyugdíjas, annak pedig fel kéne mutatnia minimum 5 év munkaviszonyt. ezzel kiküszöbölhetnénk, hogy a tetvesek zsebében landoljon a becsületes emberek által megkeresett pénz (egy része).
 
Lolababa

***

Még mindig a szigetvári romaverésről

Reagálva a sajtókban és különböző fórumokon-internetes oldalakon megjelent cikkekre, hozzászólásokra.

Az öt gyanúsított közül kettőt ismerek. Mindkettőnek roma barátai, osztálytársai egyiküknek roma barátnője is volt. Az iskolában a tanárok igazolták soha nem volt gond-probléma ezen a téren, a tanulók zöme roma származású.

Leegyszerűsítve a történet: Öten (a másik három gyanúsítottal néhány heti ismeretség után) Pécsre egy bevásárlóközpontba indultak Barcsról 2008. január 22-én délután, ki ezért – ki azért. A legközelebbi állomáson a kalauz menetjegy hiányában leszállította őket a vonatról, - majd újra próbálkoztak, de Szigetváron leszálltak, mert mire odaértek volna Pécsre, mindenhol záróra. Úgy gondolták az éjjeli vonattal hazajuthatnak, addig Szigetváron mászkálással töltik az időt. Céltalan séta után egy parkba értek, mikor egy közeli sörözőből (alkoholt is fogyasztó) a parkon keresztülhaladó, hazafelé tartó két személyt (anya – lánya) bántalmaztak. Illetve csak az idősebb személyt, mert a lány elfutott, hogy segítséget hívjon.

Ezután a fiúk a sértettet otthagyva, lementek a vasútállomásra. Itt igazoltatták őket, a lány és barátja jelenlétében őket a rendőrök, de a lány nem ismerte fel őket – így az éjjeli vonattal hazajutottak. (Tehát félretájékoztatás: híradó – újság, hogy még ott a szigetvári vasútállomáson előállították őket!) Kettőjüket másnap délután, hármukat még 1 nappal később állították elő!

A sértettek roma származásúak, az idősebb nő sérülési 8 napon belül gyógyulóak. Valakinek –valakiknek volt idejük gondolkodni, hogy ebből milyen jó kis ügyet lehet kerekíteni, csak elkövetők nem sejtették hamarosan milyen bajban, lesznek!

Véleményem szerint, ha ez előre eltervezett, megbeszélt „romaverés" lett volna akkor azt is előre megbeszélik, ha „lebukás lenne" egyformán valljanak! Ezenkívül másnapig, és harmadnapig is lett volna idő, az összebeszélésre bőven.

Így aztán, ha valakiért egy fél hadsereg (a szomszédok és utcabeliek szintén nem kis rémületére) rendőr mikrobusszal kivonul, majd megígérve „hogy csak akkor van esélyed bármire is, ha szépen mindent bevallasz…" (még azt is, amit el sem követtél). Ki az, aki Védő jelenléte nélkül (aki esetleg felvilágosítaná, hogy ha bármit is mond, a büntetés 2-8 évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható), abban a helyzetben nem írna alá bármilyen jegyzőkönyvet?

Itt az is érdekesnek látszik, hogy az előállítást vezető nyomozó, épp az egyik gyanúsított társas-házában lakó szomszéd. Ha én is jószomszédi viszonyban vagyok a lakótársaimmal, talán elfogultságot jelentenék… - de az is érdekes (egy másik gyanúsított édesapja elmondása szerint), hogy az etnikum elleni elkövetést „szorgalmazó" cigány önkormányzatnál dolgozó illető, épp a rokonságból való…

A vádlottak a fiatalkorú kivételével, már lassan négy hónapja előzetes letartóztatásban vannak. A vád: Csoportosan elkövetett nemzeti, faji, etnikai, vagy vallási csoport tagjai ellen elkövetett erőszak, valamint súlyos testi sértés kísérlete. (Érthetetlen, hogy öt fiatalember, ha eltervezi, hogy súlyosan meg akar verni valakit származása miatt, még a rendőrség folytonos hivatkozására a bakancsokra és acélbetétes bakancsokra, miért csak 8 napon belüli sérülést okoztak? AB OVO az emberek zöme télen bakancsot hord.) Az fel sem merül, hogy nem is akartak súlyosan bántani senkit?... Talán a hölgyek beszélgetését beszólásnak vélték?

A fiatalkorúnak a több hónapnyi hiányzások miatt évet kell ismételnie a szakmunkásképzőben. Másik fiú, most májusban ballagott volna, és a napokban szakmunkásvizsgázna. Még az első szakmához való jutás lehetőségét is elveszik tőle, a szabadlábra vagy házi őrizetbe való helyezésével.

Nem hozakodok most elő országos példákkal, mert soha nem lenne vége akkora a lista…

Csak a városunkban, a közelmúltban történt eseményekre, amikor roma származású csoportos elkövetők valóban súlyos, maradandó sérülést, egészségkárosodást okoztak. Előző esetben felfüggesztett büntetést kaptak és talán egy percig sem voltak, előzetes letartóztatásban egyik esetnél sem.

Ismétlem, az öt fiú okozta sérülés nyolc napon belül gyógyuló, az etnikum elleni elkövetést a sértettek nem említették a vallomásuk során, ezt a rendőrség és még nemtudomki… állítja.

Felháborító ez a kettős mérce, itt ebben az esetben a fiúkra a vád szerint akár 8 év!!! börtön is várhat, míg az ellenkező esetben, ebben egy felfüggesztettel elviszik a balhét.
Természetesen senki nem kívánja azt, hogy büntetlenül maradjon ez az eset, de még egy etnikai vádnál is különbséget kellene tenni a súlyos testi sértés és a napokon belül gyógyuló testi sértés között.

***

Tisztelt Kurucok!

A délelőtti cigány rovatban szerepelt már ugyan a miskolci vajda avatás, de levelemmel szeretnék csatlakozni a borsodi honfitársamhoz, aki szintén végig kényszerült nézni a nagy eseményt.
Nem elég az útlezárás, hangos felhajtás, miegymás, ami kísérte az avatást, de a www.boon.hu két napja másról sem szól. (Persze nem csak most, a cigányság központi téma az oldalon, lassan időszerű lenne átnevezni cigány-online-ra...)
Lehet a cikkben olvasni szíves vendéglátásról, megjelent városi előkelőségekről (azoknak nincs jobb dolguk?), felhajtásról, puccról, drága autókról, lehet nézegetni képeket, nem is keveset, amit csak az erős idegzetű embereknek ajánlok, mivel igencsak fel tudja cukkolni a magyar agyát, ha meglátja milyen luxusban élnek ezek a senkiháziak. Állítom, a kerítésük árát sem tudnám egy év alatt megkeresni a diplomás fizetésemmel.
Pedig mi az, amiről szó van? Semmi, legalábbis nem ilyen horderejű, mint ahogyan a kedves szerkesztők előadják. Kiválasztották maguk közül az orkok azt, akinek a legnagyobb méh-telepe van, és kész.
Azt mondani sem kell, kommentelni nem lehet a tisztes vállakozót magasztaló cikkhez.

Mikor jön már felénk a Magyar Gárda? Miskolcon, állíthatom, rosszabb a helyzet, mint bárhol másutt.

Szebb Jövőt, F.

***

lelövik a sheriffet
 
Tisztelt Kurucosok!
Már régóta megtaláltam EZT a videót, de csak most jutott eszembe, hogy megosszam veletek.Mielőtt elkezdenénk itélkezni látatlanban, tisztázzuk, miről is van szó.

Tehát két nyóckeri cigánygyerek "reppel" a videón.Az üzenet körülbelül annyi, hogy ők lelövik azt a szemét, ok nélkül igazoltató serifet.Kiemelnék pár tényt a klipből.Szerepel benne Gálvölgyi, Stohl és a végén az őket "felfedező" Ty(paraszt)son.A rajtuk lévő ruha, amit nyílván az előbb említett "repper" intézett körülbelül százezer forint.Tehát nem egy kisköltségvetésű klip.Vajon honnan van erre a pénz?Valószínű a mi zsebünkből.Persze támogatni kell akik valamit alkotnak.Csak az a baj, hogy az igazi repptehetségek nem a nyócker cigányai.Száz náluk tehetségesebb reppert tudok felsorolni, akik fillérekből élnek.Ráadásul ezek a patkányok megpróbálják másolni az amerikai négereket,bár a rendőrgyűlöletet nem nagyon magyarázzák meg.Na ugye magyaros reppet azt nehéz lenne csinálni.. végülis a nyócker is nagyon brutális gettó:).

***

Cigányainkat így képezzük síelni

Tisztelt Szerkesztőség!
 
 Minap jártam Kékestetőn,mert én mint, magyar üdülési csekkel a birtokomban kemény 4 napot eltölthettem
mondjuk nyaralásként ebben az országban,mert előtte is ,meg az év hátralevő részében dolgoznom kell,hogy meg ne dögöljek.
Láttam egy érdekes épületet,amit Önökkel is megosztok.
A képen látható,hogy a "mi" cigányainknak már sí-oktató központjuk is van,csak az a szégyenletes hogy Magyarország "csúcsán", a Kékestetőn kellet ezt megélnem.
Szép kis országban élünk! Köszönjük meg a komcsiknak. Idáig süllyeszteték  Magyarországot!








(Eredeti ITT, ITT és ITT)

***

T. Kuruc!
Fémfelvásárlás ügyben, írok.
Múlt héten voltam régi gépjárművet leadni az Erecó kft kisvárosi telep helyén
Mint lelkes amatőr nagyon sok szabálytalanságot találtam.
Pl. :
- nem ellenőrizheti a beszállító a mérést.
-semmilyen hivatalos mérési papírt nem kaptam.
-Adószámot nem kérnek , mert ez jövedelemszerzésnek minősülne.( nekem őstermelőnek persze egy kaporról is kell adnom számlát.)
- Éppen akkor érkező két cigánygyerektől megkérdik, hogy ugyan honnan loptátok azt a 2kg alcsit (azok meg erre csak vigyorognak.
Nem tűrtem sokáig szó nélkül megkérdeztem az átvevőt említve az előbb leírtakat.
Hát ő kedvesen elmagyarázta, hogy a hulladék a legnagyobb üzlet most hazánkba, és törvényi szabályozás addig nem igen lesz amíg a Gyurcsány Feri bácsi cége is benne van….
Érdemes lenne utánanézni!
Üdv !

***

Tisztelt szerkeztőség!

Nem tudom van-e tudomásuk arról, ami a Nógrád megyei Endrefalván történt 2008. 05. 13-án este.
Endrefalváról előljáróban annyit, hogy a cigányság kb 70%-ban van jelen a faluban. Mondanom sem kell, hogy rengeteg a betörés és a lopás emiatt. Sajnos ezzel már kénytelenek voltak megtanulni eggyüttélni az ott lakó szerencsétlenek.
Ami viszont a héten kedden történt az enyhén szólva is felháborító! Egy magyar házaspár rá mert szólni a saját házuk előtt álló 5 fős cigány horda egyik tagjára, hogy szeretnének pihenni, legyenek szívesek ne a ház előtt zúgassák padlógázon este a fűnyíró traktort. Mindezt azért, hogy felálljanak a traktort szállító trélerre. Erre válaszként a cigány leszállt a traktorról és akkorát behúzott a szerencsétlen embernek, hogy annak darabokra tört a protézise, szemüvege, majd ájultan a földre esett. A házból segítségére jött felesége. A feleségének nekiment az egész horda, ájulásig verték ököllel, majd rugdosták a földön. Ezután cigány szokásnak megfelelően a földön hagyták ájult áldozatukat. A férfinek arctörése lett, a felesége szerencsére megúszta "könnyebb" sérülésekkel.

Ébresztő magyarok!!!!!!!!

(Ui.: Ez a sztori újságban tudomásom szerint nem jelent meg, gondolom itt Nógrád megyében cenzúrázzák erősen a cigányokkal kapcsolatos balhékat. Sajnos.
Rendőrségi ügy természetesen lett belőle, úgy tudom a rendőrség nem késlekedett, hamarosan begyűjtötte a cigókat!)

***

Kedves Kurucok!
Én egy keresztény magyar ember vagyok és nem szeretem a cigányokat, de ez érthető. Lehet vannak jók köztük (0,1%), mert hát minden szarból kiemelkedik néha napján egy csíra, de a legtöbb mégis csak szar marad (99,99%). Nem születtem nacionalistának, azzá tettek. Miért van az, hogy legyünk humanitáriusak és fogadjuk el őket annak, amik. Csak sajnos volt rá nekik jó pár száz év, amit mindenki elfelejt. Én csak egyetlen megoldást látok, kapjanak egy saját országot pl a sivatag közepén, fallal, aknákkal, szögesdróttal körülvéve. Szerintem ezt egy EU-s összefogással meg lehetne oldani. 
Bár ha így haladunk ez itt lesz saját országukban, mert az unióban mindenhol így vagy úgy, de üldözik őket, kivéve a mi kis országunkat, ahol már a cigány szót sem ejtheti ki a száján az ember, mert megbüntetik. Ide jön majd a cigány menekültdömping.
A másik gondom a rendőrség (nevében is benne van: â018rend őreâ019), mert ugye az lenne a feladata, hogy minimális szinten tartsa a bűnözést és óvja a közbiztonságot. De miért van az, hogy ha én sétálok az utcán és szembe jön velem egy cigány, én automatikusan átmegyek a túloldalra, hogy még véletlenül se köthessen belém? Ha egy magyar ember jön velem szembe minden gond nélkül elmegyek mellette. Hát nem azért mert a â01Crasszistákâ01D belém súlykolták. Hanem saját tapasztalatból tudom, hogy ha véletlenül is csak ránézek rögtön belém köt és addig kell hunyászkodnom saját hazámban, saját városom főterén míg nem elenged egy:â01DBAZD MEG A KURVA ANYÁD!â01D kiáltással. Miért nem tesz semmit a rendőrség? Miért nem lépnek fel a cigányok ellen? Miért kell rettegnem a saját hazámban?
FOGJUNK ÖSSZE MAGYAROK, ÉS TEGYÜNK VALAMIT!!!!!
Egy idézet:
"Amiért én keményen dolgozok, azt ők ingyen kapják.
Amit én felépítek, ők mind lerombolják.
A törvény csak engem sújt, ők megússzák.
A k*rva ANYÁTOK ROHADT ROMÁK.

Én vagyok fajgyűlölő, de engem gyűlöl mindenki,
nem sötét a bőröm színe,nem segít rajtam senki.
Nem kapok lakást az államtól és akár éhen is dögölhetek,
addig a rohadék kisebbségek vígan élősködhetnek.
Itt valami nagyon el van baszva, nincs senki aki rendet rakna.

Dolgozhatok tíz órában, mégsem jutok előbbre,
aki csak a f*szát veri, az húz hasznot belőle.
Én nem hazudok, nem lopok, nem csalok, NEM GYILKOLOK
az első számú közellenség nem tudom mért én vagyok!?
Itt valami nagyon el van baszva, nincs senki aki rendet rakna.

Én vagyok kitől mindenki fél, pedig ők vadásznak rám,
szólásszabadságban élünk, de fogjam be a pofám.
Fizessem az adókat hogy a romák megkapják,
mert szegények nem kapnak munkát, pedig nagyon akarnák.
Itt valami nagyon el van baszva, nincs senki aki rendet rakna.

Nem tudom hogy meddig tűri még a MAGYAR nép,
hogy gátlás nélkül kiszívják az utolsó csepp vérét.
De az biztos, hogy én az elsők között ott leszek
ha az élősködők hullnak majd, mint ősszel a legyek.
Itt valami nagyon el van baszva, MI leszünk azok akik rendet raknak."


FehérMagyarországot!

F. Krisztina
Eger

Búcsúzóul pár vicc:
- Mi az? 2 roma belehajt a szakadékba egy Zsigulival?

- ???

- Pazarlás. A Zsiguli öt személyes.
----------------------------------------------------------
Az országúton két autó frontáslisan ütközik. Az egyikben cigányok a
másikban

magyarok utaztak. Repülnek mindannyian kifele az autóból szerteszét.
Megérkezik a mentő, s azzonal nekilátnak ellátni a sérült magyarokat. A cigányok
vérezve, nyöszöröve fekszenek az úton, de a mentosök még mindig nem foglakoznak
velük.
Aztán az egyikük nem bírja cérnával és odaszól:
- He, kolléga! Minket mikor látnak mán el?
- Mondd cigány - így a mentős. - Ismered te a szineket?
- Hát persze.
- Milyen színuek ezek az emberek?
- Fehérek.
- No és milyen színu ez a mento?
- Fehér.
- Na látod. Értetek majd a fekete jön...
-----------------------------------------------------------
Milyen a cigány-triatlon ?
Cigány leszalad a strandra, úszik egyet, aztán hazabiciklizik.
----------------------------------------------------------------------------
Mi az a három szó amit soha nem akarsz hallani egy cigánytól?
Jó reggelt szomszéd!!
---------------------------------------------------------------
A cigány a papnál van.
- Atyám, nekem nem kell semmit meggyónnom - mondja a cigány.
- Nem iszom, nem nozöm, mostanában pedig még nem is loptam.
- Tudom jól, fiam, de hamarosan kiszabadulsz.
---------------------------------------------------------------
- Az ember Ádámtól és Évától származik - mondja a tanárno a gyerekeknek.
- De tanárno, nekem apukám azt mondta, hogy a majomtól származunk!
- Igen, Lakatos Gazsi, de most nem rólatok volt szó...
Kuruc.info: a Szerkesztőség természetesen elhatárolódik a levélben, ill. dalszövegben szereplő rasszista, antiszemita, trapista, istapista megfogalmazásoktól.
***

Csepeli „cigány” óvoda

A minap épp az Űrhajós utcában sétáltunk a párommal.

Itt található az úgynevezett „Kovács Zoltán alapítványi óvoda”

Ezt mellesleg a környéken élők egyszerűen csak Cigány óvodának ismerik.

Hogy miképpen lett az övék arról nem kívánok hosszasan értekezni.

Mint azt már ti is ismertettétek a Daróczi családról szóló cikketekben, Debre Krisztina (Batiz András felesége) képviselője az óvodának.

És elvileg halmozottan hátrányos gyerekeknek van fenntartva.

Amiért én most írok nektek az tulajdonképpen nem is annak felvázolása, hogy miért lett egy bölcsödéből alapítványi óvoda? És miért kell a csillagtelepieknek 20 percet gyalogolni, hogy a gyerekét bölcsödébe vihesse. Mivel a legközelebbi bölcsőde ilyen távolságra van.

Legalább megnyugtató az, hogy a cigók gyerekei nem a magyar gyerekekkel járnak.

Az ok amiért írok az egy „apróság” :) Nincs feltüntetve, hogy az intézmény micsoda! Tulajdonképpen semmi nincs feltüntetve az épületen. Így a kutatószem hiába is keresne nemzeti lobogót, netán uniósat, semmit nem talál!

Tudtommal minden közintézményen így a bölcsődéknek, óvodáknak, iskoláknak stb. fel kell tüntetni az intézmény nevét, funkcióját, címét és a zászlónak is ott kell lennie! Nemzetinek és Uniósnak egyaránt.

A környéken egyébként van másik alapítványi óvoda is (Montessori) például. Ott furcsamód címer, zászló kint van. Igaz oda nem a halmozottan hátrányos szülők gyermekei járnak…

Üdvözlettel és további sok sikert a munkátokhoz.

Kovács Antal csillagtelepi lakos

És néhány kép az óvodáról:




A főbejárat (zászló és címer sehol):
 



Az udvar:
 




(eredetik ebben a sorrendben: ITT, ITT, ITT)

***

cigány(?) gyilkolt 3 embert Makón
 

Tisztelt Kuruc!
Felmerül az emberben, hogy a bestiális kegyetlenséggel elkövetett szombati makói rémtett - amikor is egy idős magyar hölgyet, annak lányunokáját ill. a fiatal lány volt barátját, egy helyi orvos fiát mészárolták le késsel, kíméletlenül - ismét csak egy epizód volt a romák által folytatólagosan elkövetett magyar életeket követelő terrorhadjárat során. A tettest időközben elfogták. Mivel a cigányfajvédők és a magukat liberálisnak nevező nemzetrontó söpredék által szorongatott rendőrségtől nem várhatjuk, hogy nyilvánosságra hozza az elkövető etnikai hovatartozását, nézzük szigorúan a tényeket:
- KÉSSEL gyilkolt az állat, ugyan kiknél alapfelszerelés a kés?
- nyereségvágy, pár ezer forint lehetett a zsákmány, kik ölnek ennyiért?
- a bestiális kegyetlenség, még az utcán is vért találtak
- és a legfontosabb: a tettest nem sokkal az eset után egy szórakozóhelyen fogták el! Kik azok az állatok, akik egy gyilkosság után, mintha mi sem történ volna, elmennek egy kocsmába piálni vagy egy játékgépbe pénzt dobálni?
- a gyilkos valószínűsíthetően az áldozat autójával távozott, hiszen az eltűnt a ház elől, kiknek az IQ-ja átlag 50? Csak egy roma lehet olyan hülye,hogy áldozat autójával távozzon, hiszen arra nyilvánvalóan körözést adnak ki a lehető legrövidebb időn belül.
- a legfrisebb hírek szerint eleve rabolni indult a patkány, ugyan kik is pécéznek ki maguknak egyedül élő nyugdíjasokat? Az már külön pech, hogy valószínűleg ott találta a fiatal lányt és a fiatal fiút, aki valószínűleg megpróbált hősiesen szembeszállni a romával, mivel a helyszínen dulakodás nyomait fedezték fel, sajnos sok esélye nem lehetett egy eleve erőszakban szocializálódott 10 és fél centiméteres pengehosszúságú késsel felfegyverkezett mokkaféreg ellen. A hírek szerint egyébként valamelyik áldozat ismerőse lehetett az elkövető, ez egyrészt lehet a szocionista sajtó és rendőrség részéről elterelés ill. gondolom azért sokunknak van cigány származású ismerőse (elvégre sajnos már milliónyian élősködnek szent hazánkban), de egyet velük kapcsolatban ne felejtsünk soha: A VÉR NEM VÁLIK VÍZZÉ!
Makóra a Gárdát!
Tisztelettel:
AntiKolompár
Kuruc.info: köszönjük az infót. Eddig nem akartunk komolyabban írni a gyilkosságról (a kommentár nélküli hír lehozatala mellett), mert eleinte igencsak ellentmondó híreket kaptunk. Például, az első nap még azt írták a lapok, hogy a gyilkos egy orvos gyereke, ami ugyebár 99,999%-ban kizárja azt, hogy cigány legyen. Aztán, még aznap, a rendőrség ezt kerek-perec cáfolta (azaz: a gyilkos NEM orvos-gyerek). Úgy döntöttünk, megvárjuk a mai sajtótájékoztatót, hátha valami konkrétabbat megtudunk, és csak akkor írunk kommentárt az ügyről.

***

Ork-sztori

Üdvözlet Kurucok! Először is hadd osszak meg veletek egy videót, amit most találtam, érdemes megfigyelni a tipikus cigó mentalitást. Gondolom, nem csak nekem ismerős a jelenet: pár bokszos kötekedik, a magyar meg próbálja elkerülni a balhét, mert szinte mindig ez van. Csak sajnos nem kifizetődő, mert úgyis megtalálnak máskor, máshol.

Mivel eddig nem nagyon találkoztam az oldalon a Baranya megyében folyó cigánybűnözéssel foglalkozó olvasói levéllel, gondoltam megosztok veletek egy saját történetet.
Pécstől nem messze van Komló városa, itt nőttem fel az egyik legrosszabb külvárosi részen. A hely bőven cigányfertőzött, kb. 40 %-os arányban. Annak idején nem volt velük túl sok gond, de az elmúlt 7-8 évben elkanászodtak. 10-12 fős bandákba tömörülnek mindegyik városrészben, és megvan a saját kis törzshelyük is hétvégén, ahova magyar embernek nem nagyon érdemes betennie a lábát, ha kicsit is elüt tőlük. Én rendszeresen találkoztam az egyik ilyen parasztbandával,mivel ott lógtak egész nap a házunktól nem messze, de sokáig nem voltak különösebb nézeteltérések. A banda több tagja már ismert volt a helyi rendőrök körében, de valahogy sohasem tudtak velük kezdeni semmit, így maradtak.
Pár éve történt, hogy az egyik cigó egy cimborájával odajött hozzám cigit lejmolni, miközben a buszra vártam egy barátommal és a barátnőjével. Mutattam neki, hogy csak egy szálam van, mire nyúlt volna utána. Persze elkaptam a kezét, mire tipikus "köcsög geci, szétbaszom a szád" és hasonlóan értelmes, Dánokra jellemző mondatokkal elkedett lökdösni, cimborája mögötte követte, ha be kell avatkozni - persze a cigó javára. Egy darabig próbáltam kikerülni a balhét, de aztán megpróbált adni egy pofont, mire kapott egy állast, és hozzávágtam egy oszlophoz. Összeszedte magát, és a haverjával együtt elhúztak. Gondoltam ezzel le van tudva, hogy látják, hogy megvédem magam, ha kell, és nem szarom össze magam tőlük.
Pár napra rá, ugyanezzel a társasággal jöttünk Majálisról, és megálltunk a házunk előtt beszélgetni. Ez a kedves és ok nélkül bántott kisebbségi meg kiszúrt az utca másik oldaláról, szólt pár cimborájának, és felém mutogatva üvöltözte, hogy "ez a kis köcsög állt fel nekem a múltkor". Itt már láttam, hogy balhé lesz, úgyhogy szóltam havernak, hogy gyorsan húzzanak el a barátnőjével együtt, mert nagy a szar, és tuti, hogy őket sem kímélik, ha balhé van. Persze eddigre odaértek, és elkezdtek minket körülvenni. Először a cimbit kezdték pofozni, engem csak lökdöstek, páran közülök meg kiszúrták a barátnőjét, lehet sejteni, milyen célból. Kb. "a meg leszel baszva kislány", és hasonlóan kultúrált mondatok röpködtek, mire fellöktem az egyik orkot, haver meg kézenfogta a barátnőjét, és eltűntek, ahogy tudtak, bár páran kergették őket egy ideig. Én meg ott maradtam hat cigó és két "fehér" cimborjájuk között, aztán kezdtem kapni az ütéseket. Védtem amit tudtam, így nagy nehezen sikerült bejutnom a házba , és elkezdtem felfelé rohanni az emeleten egészen a lakásig, oda már nem követtek. Miután eltűntek a környékről, felhívtam a többieket, szerencsére jól voltak, úgyhogy nem volt komoly baj. Ezután viszont csakis úgy voltam hajlandó utcára lépni, ha volt nálam bármiféle önvédelmi eszköz, mert szó szerint az életemet féltettem ezektől a bűnöző rohadékoktól. Azóta szerencsére el tudtam költözni onnan, de az ilyeneket nem tudom elfelejteni. A rohadék fajvédőknek kívánom, csak egyszer menjenek el éjszaka a városba, és fussanak össze az ok nélkül diszkriminált cigókkal, kiváncsi vagyok, hogy mit szólnának a találkozáshoz. Ideje lenne felfognia minden magát magyarnak valló embernek, hogy a cigánygyűlölet nem oktalan, hanem egyszerűen tapasztalatokon alapuló önvédelmi reflex, és mindenkiben benne van, aki testközelből tapasztalta meg az ilyen csürhéket.

Üdvözlettel: Egy lelkes olvasótok

Kuruc.info: köszönjük, bár a video-link lemaradt...

***

Cigányság vs. mentős

Tisztelt Kurucinfo!
Cigányság versus mentősök
Az orvosok, mentősök és más közfeladatot ellátó személyek bántalmazása kapcsán volna egy-két megjegyzésem. A körülményeket jól ismerem,  mivel mentős vagyok. A helyzetet továbbszínezi az, hogy azon a környéken dolgozom ( jó pár éve), amelyikről szó volt az atrocitásokról szóló cikkben. Nem is tudom pontosan, hogy hány eset van megemlítve, azt viszont tudom, hogy minden alkalommal cigányok voltak az elkövetők. Ezt mindenféle elfogultság és indulat nélkül állítom. Gondolom, hogy Önök és az olvasók nagy része nem tudja, hogy milyen érzés a cigánytelep közepén állni, amikor kb.:100-200 nagydarab kan-cigány veszi körül a mentőautót és üvöltenek illetve verik a sok-sok milliót érő Mercedes oldalát, ablakát. A szerencse az, hogy a mentősök nem hordanak fegyvert, mert akkor nagyon sok kollegám (velem együtt) börtönben ülne cigányölésért. Megjegyzem, hogy a mentődolgozók nagy része egészséges lelkületű ember és nem a "cigányutálat" a mániájuk, viszont a cigányság 95%.ának a viselkedése azt hozza ki belőlünk, amit minden normális emberből kihozna.Történetesen, hogy a "cigány nem ember" tartalmú egyszerű mondat az, ami a legjobban kifejezi a cigányokról alkotott véleményünket. Mielőtt egyesek elkezdenének szörnyülködni, azt fontos tudni, hogy a betegellátást minden körülmények között a legjobb szakmai tudásunk szerint végezzük.Ugyanúgy segítünk és ugyanúgy ellátjuk az utolsó börtöntöltelék cigányt, mint akárki mást. Ez nem a dolgok szépítése, hanem tény. Ennek ellenére az ilyen atrocitások ma már nem számítanak kuriózumnak, mert nap mint nap előfordulnak. Sajnos idejutottunk. Arról, hogy ezért ki a felelős órákat vitázhatnánk. Mert egyrészt az a társadalom illetve államhatalom amelyik hagyta, hogy idáig fajuljanak ezek a dolgok, másrészt pedig minden egyes cigány, akinek kifogásolható a viselkedése, életmódja (van ilyen jópár). És, hogy mi lesz ennek a következménye? Azt mindenki tudja, csak sokan nem válalják fel az igazság kimondását. Egyszerű matematika: amíg egy év alatt születik teszem azt 1000 cigány, addig születik 500 nem cigány. Ezek fantomszámok, de nem a számok nagyságán van a hangsúly, hanem az arányán. És ez így megy évről-évre. Illúzióim nincsenek ezzel a folyamattal kapcsolatban, nem hiszek abban, hogy ez a tendencia változna az elkövetkezendő 20-30-40 évben. Többek között azért, mert a cigánykérdés megoldására egyetlen dolog létezik: a szegregáció. Ezt pedig semmilyen államhatalom nem fogja felvállalni ( max. az egyik jobban segíti őket, a másik kevésbé). És ebbe mi fogunk beledögleni az utódainkkal együtt.Önök, Ti és mi. Minket senki nem fog megmenteni se a szó konkrét, se az elvonatkoztatott formájában.Baj van Hölgyeim és Uraim, nagyon nagy baj! A huszonnegyedik órában vagyunk, de talán már azon is túl. Mi csak a szánkat tudjuk tépni, de ezzel sokra nem megyünk. A cigányokat csak az ismeri, aki dolgozik köztük, ne adj' Isten segít rajtuk. Más ne is mondjon véleményt róluk, mert el sem tudják képzelni a romákat. A reális önértékelésnek a halvány jelét sem lehet látni rajtuk. Normális körülmények között sem, nemhogy vészhelyzetben! Ösztönből tesznek mindent,aminek a középpontjában az egójuk áll. Jellemző rájuk a csorda, illetve a patkány szellem.Az előbbi azért, mert ha sokan vannak akkor nagyon bátrak, viszont ha sarokba vannak szorítva akkor rögtön elkezdenek könyörögni, kezet csókolni. Mint a patkány.
Nekünk pedig egy feladatunk marad, fizetni a közterheket, hogy még ennél is több cigány születhessen.
Minden jót! Megbocsájtanak ha a nevemet nem vállalom, de el kell tartani, illetve felnevelni a gyermekeimet. Egy magyar mentős 2008.

Kuruc.info: kapcsolódó cikkek INNEN vannak linkelve

***

Sonline.hu cikkajánlás

Kedves Címzett!

XY az alábbi cikkünket ajánlja figyelmébe: "Egy házaspár lopta el a vonat elől a sínt"

***
Az egyik hozzászóló alaposan rátapintott a lényegre ITT  (lásd még EZT):
"Értsd: ne ítélkezzen felettük a legitim bíróság, hanem majd ők elintézik egymás közt egy kis irgumburgummal.
Mit képzelnek ezek magukról?"

***

Tisztelt Kuruc.info!
Nagy érdeklődéssel olvastam a verpeléti cigányönkormányzatról írt cikketeket, amelyben a tetvek új székházat akarnak maguknak mert a régit teljesen letarolták, belepiszkolták. Nagyon helyesen a cikk végén felhívtátok a figyelmemet a kommentekre is. Rákerestem és mindjárt örültem is, mert 27 hozzászólás volt a cikkhez. Na mondom most csemegézek egy kicsit. Igen ám, de a hozzászólások 80 %-ánál az alábbi megjegyzések találhatók: "a hozzászólást töröltük, mert ütközött a moderálási alapelvekkel". Tehát a heol-nál nagyon szépen moderálnak. Köpnek a szabad véleménynyilvánításra. Legközelebb a következőket olvashatjuk: 87 éves Józsi bácsit kimoderáltuk, mert nem volt hajlandó nyitva hagyni kapuját a Kolompár testvérek előtt, vagy: a 70 éves Mari nénit kimoderáltuk mert rászólt a gyümölcsfáit éppen kivágni készülő Kanalas nemzetségre, A MÁV-ot kimoderáltuk mert aljas módon betonfödémmel látták el a kábelalagutat, hogy Rézművesék ne férhessenk hozzá. Sajnos a sort tovább lehetne folytatni.
Ezek szerint a heol-nál nem ütközik moderálási elvekbe a cigányok által elkövetett töméntelen bűncselekmény, károkozás stb.
Viszont moderálási elvekbe ütközik, ha a tisztességes állampolgár vélenyént akar nyílvánítani. Hát nem semmi. Akkor írják ki, hogy: csak azokat a véleményeket vagyunk hajlandóak közölni, amelyek messzemenően egyettértenek a cigányság ezirányú törekvéseivel. Megjegyzem, hogy ma már 117 hozzászólás van a cikkhez és itt is jócskán moderálnak. Szégyen!

***

cikk-kiegészítés

Ehhez a mai cikketekhez egy olvasói kiegészítés:
 
A mokkák is elismerik, hogy sz*rnak a gádzsó törvényekbe

"Példaként a Szolnok közeli Ercsit említi. Két család verekedett össze nemrég, a hatóság hetekig nem tudott mit kezdeni a helyzettel. Kállai Csaba országos vajdával utaztak oda, és egy óra alatt rendet tettek. Azóta sem hallott vitát a településről."
 
(forrás: Boon)
  
A kiemelt rész NEM IGAZ! Már tavaly ősszel hallottam újabb verekedésről híreket, és már akkor azon röhögtem, hogy Kállai vajda szavai  ("aki ezt az egyeséget megszegi, arra a roma törvények fognak lesújtani")  vajon mit jelentenek.  Természetesen semmit.
 
És milyen "Szolnok közeli Ercsiről" beszélnek a Boon-osok? Az index cikkben (de a térképen) is világosan látszik, hogy Ercsi Fejér megyében van. Érdtől délre. Anno a fejér megyei vajda és az országos vajda közösen győzködték a cigányokat.
 
cikk a tavaly nyári békítésről:
(2007. 06. 29.)
ITT
 
 
"Azóta sem hallani a településről"

2008-04-04 10:41
Tömegverekedés tört ki egy ercsi kocsmában 
 
:-)
 
És egy cigánytopicos észrevétel az Ercsiben uralkodó állapotokhoz:
orpheline
(153601)  2008.05.01 08:22:41
 
"A MÁV is rasszista. Ezt be is tudom bizonyítani...:o))

Dombóvár- Bp. vasúti fővonal..... minden megállónál a szép, új Stadler vonat bemondója közli, hogy "vigyázzanak a leszállásnál a peronon...."

Kivéve Ercsi-megállót!

Itt az automata közli, hogy: "kérjük kedves utasainkat, fokozottan ügyeljenek az értékeikre"....

Vajon miért is???"
 
üdv: execute

***

Rúgd tökön a cigányt
 
Tanács: rúgd tökön a támadó orkot!
 
A mindennapos támadások olvastán, íme egy „sikertörténet.
2008. április 29-én délutáni napfényben a budapesti belváros közepén, a Vámház téri nagycsarnoknál zöldséges csomagokkal megrakodva érkezett a kocsijához egy nő, amikor előlépett egy 35 év körüli, szokatlanul magas, legalább 185 cm, kb. 100 kilós ork, mondván, a nő ráparkolt a kocsijára, megnyomta, ezért adjon pénzt.
A kocsikat körbe járták (nem az ork kocsija volt, mert ki volt rá téve a közeli üzlet parkolási engedélye), és a kérdéses autónak semmi baja sem volt. A napbarnított nem tágított, hogy fizessen az áldozata, amire az rászólt: erre nincs ideje, és kezdett beülni a kocsijába. Az ork erre nagy erővel fejbe vágta a mobiltelefonjával. A megtámadott nő mérgesen elépattant, amire az ork a térde között a lábába rúgott.
A nő válaszul teljes lendülettel megemelte a lábát és sikerrel tökön találta a támadóját. Annak furcsán elkerekedtek a szemei, még köpni akart, de a nyál nem gyűlt össze a szájában…
A poén: a nő 66 éves, 158 cm magas, 53 kiló – de az ott nem jutott az eszébe, hogy a kocsija ajtajának a zsebében villanókés és gáz-spré is van.
Tanulság: azóta gyakorolja a küzdősportok alapelemeit.

***

csak egy kis gondolat

Tisztelt szerkesztőség! Szeretnék hozzászólni a cigánybűnözéshez a magam módján
Szerintem ma magyarországon kevés olyan ember van, akinek ne lett volna akármilyen atrocitsa a cigánysággal.Érdekes módon mindig csoportosan követnek el bármilyen büncselekményt, de ha egyedül van, igencsak meg tudja magát húzni. Az is érdekes motívum hogy a gárdát szapulják mindenféle rasszista ürüggyel, pedig a Magyar Gárda (mozgalom és egyesület), a Jobbik, és a Nemzeti Őrsereg, valamint a többi"szélsőséges" párt és szervezet többször kinyílvánították az ellenkezőjét. Meglátásom szerint amennyiben véget ér a per a gárda ellen és ne adj isten, feloszlatják őket, itt két dolog következhet be.
1.-Vagy elszabul a pokol és tényleg minden cigánynak neki fognak menni (nem a gárda emberei, hanem akiket maga a gárda fékezett meg)
2.-Olyan intézkedéseket fognak bevezetni a parlamenti pártok, amelyek még jobban elmélyítik a külömbségeket (sajnos nem a becsületes adófizok javára, hanem pont ellene).
Ámde  ammennyiben a gárdát nem oszlatják fel, akkor csak egy dolog fog bekövetkezni. Ténylegesen elkezdődik a harc a cigánybűnözés ellen (nem testi, hanem jogi).  Olyan intézkedések fognak bekövetkezni, mint pl.a zéró tolerancia a közlekedésben. Ámde ebben az esetben a bünözéssel szemben. El kell törölni a megélhetési bűnözés elvét. A garázdaság, lopás, személy- és vagyon elleni bűncselekmények büntetési időtartalmát és súllyát 150%-osra kellene emelni, emellet ahogy minden jogi szevezet követeli, hogy a „büntetett elkövető személy is ember" alkalmazni kellene rájuk is az alapveto alkotmányos jogok némelykét (de kizárólag a nem életellenes büntetett elkövetőknél).  Pl: munkához való jog-legyen joga a munkához de ne csak a börtön falai közt, hanem mint az "átkosban" útépítés, lakásépítés stb.. persze ezek után azt fogják majd követelni, ha dolgoznak, fizessenek, ennek szerintem nincsen semmilyen akadája. Viszont lennie kell egy kitételnek, mégpedig, hogy a munka után járó bérükből vonják le az ellátás, valamint az okozott anyagi kár költségeit is. És természetesen a fenmaradó összeget szabadon bocsátásuk után kapják meg, de csak havi szinten, az adók és járulékok levonása után egy bizonyos időtartamon kersztül. Meglátásom szerint ez egy egész korrekt járható út lenne. Szerencsére így az sem lenne egy hátrány, hogy a börtönbüntetését töltő személy a saját munkájával keresi a pénzt az ellátására így nem az adófizetők pénzéből, történik az évekig tartó eltartásuk. Lehetne egyéb számos indokot, elképzelést felsorolni, hogy hogyan lehetnek elvenni bizonyos társadalmi elemeket legalább a "piti" bűnözéstől mellyek ezekben az években rohamosan elszaporodtak.
De tegyük hozzá ez is csak abben az esetben, lenne járható út, ha a büdzsé magabiztos alapokon nyugszik, mert ekkora embertömeget foglakoztatni igen nehéz lenne -igaz a vállakozók sem örülnének nekik, de erre a problémára is van megoldás-. A büdzsét pedig a következo módon lehetne ésszerüvé varázsolni (mert, hogy már csak a varázslásban lehet hinni). Jelenlegi számítások szerint kb: 2000 milliárd forint az elkerült adókból származó hiány. Szerintem minimum a duplája, elég körbenézni a kis-és közepes vállakozásoknál (közlöm, nem akarom a válalkozókat megsérteni). Gondoljunk csak a munkások tömegeire, akik minimálbéren, 4 vagy 6 órás munkaviszonyban vannak bejelentve, és jóval többet dolgoznak, de természetesen a nem őket megillető fizetést kapják. Ez mind adócsalást vagy adóelkerülést eredményez. Amennyiben sikerülne ezeket a visszaéléseket a minimálisra csökkenteni, az adózásról szóló törvényt teljesen átalakítani, egyszerűsíteni, kiszűrni minden olyan kiskaput, ami okot adhat az adó megnem fizetésére, elkerülésére akkor máris javulna az adózási fegyelem, ja persze mindig maradnának olyanok, akiket nem érdekelné ez sem. Azokkal a jogi- vagy természetes személyekkel eddigieknél jóval keményebben kellene fellépni. Pl: emelt börtönbüntetési időtatam, valamint szabadulás után ne alakíthatson, ne lehessen tagja semmilyen vállakozásnak pénzügyi szevezetnek, legalább az alap büntetés dupla időtartalmára. Hidjétek el egy menő vagy egyszerű vállalkozót ettől nagyobb szégyen nem érheti, vagyis ha normál melósként kellene robotolnia hosszú időn át. Na ha ezek az alapfeltételek teljesülnek, talán akkor kevesebb lenne a cigánybunözés aránya.(Akela)
Szebb Jövőt
 
ui: Ha a tisztelt szerkesztőség meglátása engedi, kérem, tegyék közzé eme levelem a kuruc. infon
Tisztelettel
XY, Kazincbarcika (Kuruc.info: megint megkérünk mindenkit, közölje, lehozható-e a neve!)
***
Tisztelt Kurucok!
Az egyik legnagyobb problémám a cigánysággal az, hogy kiszaporodnak minket fehéreket! Mint ahogy a jegesmedve kihalását nagyon helyesen problémaként ismerjük el, és védelem alá helyezzük, mint minden kihaló fajt, hisz tudatában vagyunk hogy a biodiverzitás milyen fontos. Én ugyanúgy értéknek és fontosnak tekintem a fehér rasszt is! Még inkább azért, mert én is ebbe a rasszba tartozom. Szerintem senki nem kérdőjelezheti meg, hogy jogom van hangoztatni véleményem evvel kapcsolatban és védekezni a kihalásom ellen, mivel tudjuk, hogy más rasszok tagjai is ezt tennék,teszik, a helyemben. Ezért szeretném, ha a színesek ezt a jogomat elismernék! Csak annyit akarok, mint a jegesmedve esetében, szeretném , ha elismernék veszélyeztetett helyzetem, és tennének ellene! Szeretném, ha ön korlátoznák a szaporodásukat! Csak az elmúlt ötven évben három milliárddal többen lettek a színes rasszhoz tartozók, míg a fehérek létszáma csökkent. Csak halkan jegyzem meg, hogy eme mértéktelen szaporodás miatt, ki fog az egész emberiség pusztulni rövid időn belül, lásd például a Szent Máté-sziget rénszarvasainak tanulságát! Ebből levezethető, hogy nem megoldás az, ha a fehérek is mértéktelen szaporodásba kezdenek, az egyedüli megoldás a színesek szaporodásának a csökkenése! Nem értem, hogy miért csak a színeseket ismerik el értéknek, mint ahogy a merjünk sokszínűek lenni szlogen is utal erre. A fehérek kihalásáról meg nem csinálnak plakátot! Magyarországon is, míg a fehérek száma csökken, addig a cigány származásúaké rohamosan nő! Szeretném megkérdezni a cigányság képviselőit, elismerik -e a jogomat a fennmaradásomhoz, és hajlandóak -e tenni ezért, vagyis önmérsékletet gyakorolni a szaporodásukban, amit egyébként elvárok az egész világ színeseitől is? Ellenkező esetben a rasszok arányainak gyors megváltozása, bármennyire is jóindulatúakról legyen szó , mindenképpen etnikai összetűzésekhez vezetnek, de ilyen nagyságrendnél az egész emberi faj ki fog halni, tehát ők is, így az Ő érdekeik is!

Simi

Kuruc.info: az orkok, a maguk értelmi fogyatékosnak tekintendő átlag 70-es IQ-jukkal olyan bonyolult(?) összefüggéseket nem képesek felfogni, hogy ha túlszaporodnak, urambocsá kiirtanak bennünket, akkor maguk is éhenhalnak, mert nem lesz, aki eltartsa őket. Nem szabad emberi mértékkel mérnünk a putriscigányokat, mert maximum külsőleg tekinthetők embernek, ahogy azt egyik olvasónk is megírta nagyszerű esszéjében: Az orkokat más törvények alapján kell büntetni, mint a fehéreket!

***

Sziasztok Kurucok, ezt a videót az imént találtam a Subbán - nesze neked gyereknevelés...

***

mocskos videó

Üdv, Kurucok!
 
Ezzel a nagyon aranyos kis videóval szeretnék hozzájárulni a Cigánybűnözés-cikkekhez. Egészen undorító, nem? Én is dohányzom, de valamiért én ilyet nem fogok tenni a kislányommal.
 
***

Köv.  olvasónk a Cserepes-sorról, Czirok Péter, azaz LIFE lakhelyéről értekezik.

Üdv minden igazmagyarnak!!

Hozzá szeretnék szólni a cigányokat éltető és a magyar embereket hülyének feltüntető témákhoz.

Én szegeden lakom és itt is dolgozom. A munkahelyem, sajnos, a szegediek körében jólismert CSEREPESSORI PIAC környékén van. Ez ismert CIGÁNYPUTRI negyed - a gettók gettója!!! Ebből kifolyólag elég sűrűn látni a környékbeli utcákon általában a segílykéből lerészegedett ordibáló, büdösmagyarozó (lásd EZT), randalírozó cigányokat!! Kiabálnak az utcákon, randalíroznak a környéken lakók nem kis megdöbbenésére. A kolozsvári téren van egy pár cigányház, többek közt IKV kezelésű bérház is, na ide fehér ember be nem megy, hacsak nem ment el a józan esze. A környéken virágzik a cigi és a drogkereskedelem is (Kuruc.info: a cigányok minden egyes országban a drogkereskedelem, ill. -fogyasztás központjában állnak. Lásd az ehhez kapcsolódó finn vagy szlovák hivatalos drogfogyasztási statisztikákat.) Persze erre a hatóságok oda sem bajszintanak, szerintük itt minden rendben van. A cigányház előtt általában nyugati márkájú személyautók állnak garmadával, szinte egész nap. Az udvarból sűrűn lehet veszekedést hallani, utána meg a szokásos  szirénázó rendőrautó, stb… Aki csak teheti menekül innen, pedig szeged egyik belvárosi részéről van szó, vagyis móravárosról!! Egész tűrhető lenne az itt lakás, ha nem lenne itt annyi ork, vagyis putriscigány. Botka László, szeged polgármestere, úgy látszik erre nem tud odafigyelni, de inkább nem akar.

De az önkormányzatnak ez úgy látszik megfelel, osztják nekik a segílyeket, a tizenéves cigánylányok szép nagy hassal mászkállnak már 11-12 éves korukra, dehát ez sem zavar senkit sem!! A cigányfajvédőknek csak annyit, hogy nem beszélnek arról, hogy esti órákban acserepessori CIGÁNYTELEPEN fehér ember már nem mer áthajtani, csak akik erre laknak és nagyon muszáj!! Téli estéken az utcán vágják a disznókat!!! Ilyenkor az utcán máglyák lobognak, középkori időket juttatva az ember eszébe. Ez lenne a híres cigánykultúra?? IGEN?

"Kedves" LIFE, ezekről miért nem irsz? Miért csak az út közepén tudtok parkolni, miközben feltartjátok a többi autóst? (Kuruc.info: ezt csinálják máshol is – úgy látszik, ez a cigány “kultúra” egyetemleges része. Lásd a kb. egy évvel ezelőtt közzétett finn fordításokat. Ilyenek, na. De mit is vár az ember az  olyan, genetikailag súlyosan degenerált élőlényektől, amelyeknek az átlag IQ-ja messze az átlagfehér alatt van, azaz fehér mértékkel az elmebajos kategóriájába sorolandó?) Ja, hogy ezekről nem szeretsz irni, nagyon érdekes. Na látjátok cigányok, ezért utálunk benneteket, mert nem akartok alkalmazkodni senkihez sem, lenézitek a magyarokat!! De ha nektek itt annyira rossz, el lehet ám innen menni, dehogy sehova sem fognak benneteket befogadni, az biztos!!!! (Kuruc.info: persze hogy nem, ki a franc akar magának bajt. Minden egyes ország visszadobta ezeket az élőlényeket. Lásd pl. a finn, svéd kiutasításokat – vagy most éppen Olaszországot és Ausztriát.)

Tehát, hogy is kéne viselkedni, hogy  ne utáljanak titeket az emberek? Ezen kéne elgondolkodni,  ugye LIFE és mohácsi viki?

De remélem fog még radikalizálódni az európai kultura, én nagyon rá fogok szavazni és akkor nincs több gádzsózás!!!!Akkor takarodtok innen!!!! (Kuruc.info: 90%, hogy fog, különben Európának annyi. Ha meg nem: akkor nyugodjék békében Európa…)

Egy délvidéki igazmagyar

ADJON AZ ISTEN SZEBB JÖVŐT!!!