Bezár!
2020. augusztus 9., vasárnap, Emőd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
23:01 Fehéroroszország: a választásra jogosultak harmada már előzetesen voksolt, "véletlenül" őrizetbe vettek két ellenzéki kampánystábtagot22:48 Napi devianciapropaganda: Józsefváros a legújabb Zugló22:33 "Akasszátok fel őket!" - ez a tüntető tömeg kedvenc jelszava az "ítélet napján" Bejrútban22:19 Jeruzsálemben tömegtüntetésen követelik Binjámin Netanjáhu és kormánya távozását21:57 Momentum-DK-viszály: manipulált hangfelvétellel, fizetett hirdetésben sározással folytatódott a gödi történet21:25 Ronaldinhóék újabb 200 ezer dollár kifizetése után szabadulhattak a paraguayi luxushotelből21:01 Tizenegyen meghaltak egy lakástűzben a csehországi Bohumínban - állítólag egy lakó felgyújtotta a saját ajtaját20:46 A magyarországi négerek is rájöttek, milyen nehéz a sorsuk20:10 MACS-vezető: a vértranszfúzió a legnagyobb doppingmumus19:33 Megnőtt az illegálisan Csehországban tartózkodók száma - ukránok, moldovaiak, vietnámiak19:09 Újabb gyilkosság történt Érden18:45 Halálos baleset történt a sajóivánkai vasúti átjáróban18:22 Törökországból egészen Lengyelországig jutott kamionnal egy 34 egyedes sáskarakomány17:40 "Sikeres vértanúműveletet" hajtottak végre Mogadishuban17:21 Berlinben vaddisznó orozta el egy nudista férfi számítógépét (16+)
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés ::

Jókai a cigányokról

Reklám

"Kedves Kurucok!

A cigánybűnözés kérdésében soha ne feledjük Jókainak a Mire megvénülünk című regényében írott,  örökérvényű sorait: "Ez a faj gyáva. Ha valahol megizenik neki a háborút, onnan eltakarodik,  csak addig mer garázdálkodni,  amíg tapasztalja, hogy félnek tőle. Valóságos farkastermészet. Széttép, ha védtelenül kaphat, de egy égő csóvával csapatostól elkergetheted." "

(Lipusz Zsolt)

Kuruc.info / Arppi S.: nem csak Gárdonyi (lásd Egri Csillagok) volt cigányellenes, hanem Jókai is? Egyszóval, történelmi nagyjaink (a “liberális” Kossuth stb.) nem csak a zsidókat rühellték, hanem bizony a cigányokat is? Biztos volt valami oka, ahogy a kamukausztnak is. Mindennek van oka. Ha elolvassuk a vonatkozó tanulmányokat (pl. EZT és EZT), tudni fogjuk, miért. Igen, a cigányság ugyanazt csinálta akkor is, mint egész itt-tartózkodása alatt bármikor - akár most.
 
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready