ITTENI cikkünkben már részletesen elemeztük Radics Bélának, a Száva Vince-féle MKP-ÉKE cigányfajvédő szervezet zuglói vezetőjének Pátkával kapcsolatos uszítását, hazudozását. A díszcigány most a Figyelőnet oldalain űnt fel, mint író (oldala ITT), hogy náluk is terjessze hazudozásait.

Menten fel is rakta ugyanazt a cikket IDE (ugyanazokkal a fájó helyesírási, központozási stb. hibákkal – úgy látszik, még a saját hibájából sem tanul az ostoba), akárcsak a Mohácsi Erzsébet szegedi spiclijének és helytartójának, a természetesen segílyeken élő, ál-rokkantnyugdíjas Czirok Péternek (alias LIFE) az oldalán szereplő egyéb sületlenségeit, pl. az ITT szereplő, abszolút “életszagú“ “cigánybűnözés-riportot”*.

Mindegyik cikk kommentálható. (Megkérünk mindenkit – akinek nem inge… –, hogy észérveket, tényeket, idézeteket, statisztikákat használjanak – nem 88-azást meg hasonlókat –, és figyeljenek oda a helyesírásra nagyon! Vagy inkább ne is írjanak, ne járassák le a radikáljobbot.)
*: Ezzel kapcsolatban egy telitalálat-kommentár: Radics a nagy megmentő! Majd szobrot emelünk neki! Az, hogy ez a nagy megmentő, nem hívta ilyen helyzetben a rendőrséget, meg az összes létező bűnüldöző szervet, bizonyítja, hogy nem minden igaz abból amit leírt. Nem fogom elhinni, hogy nem jelentette fel az illetőt, nem vitte az összes fajvédő fórumhoz, nem korbácsoltatta meg, hanem csak úgy elengedte. Ez mese.

Kuruc.info – Arppi S.