Kedvencünk, a II. Mohácsi vész Viktóriája megint kitett magáért a ma reggeli Nap-Keltében (videó ITT; WMV közvetlen link ITT).

Az interjú eleje a faddi feljelentéssel, a Bényi-üggyel foglalkozott. Természetesen nincs hangfelvétel a(z állítólagos) Bényi-hívással, így nem tudja bizonyítani: “szinte” szó szerint. Majd meglátjuk, a bíróság ezt mennyire fogadja el bizonyítékként. Mivel a putrisokról közismert, hogy még akkor is hazudnak, ha kérdeznek, kötve hiszem, hogy egy valamirevaló, nem cigányfajvédő bíró Mohácsi adott szavának hitelt ad. A cigány "értelmiségi" nőnek a 17 perces, Bényivel folytatott beszélgetésből (amiben tételesen cáfolták a hazudozásait -amit mondjuk nem nehéz -, és felszólították, hogy fejezze be) csak annyi maradt meg az agyában, hogy "ne jöjjön oda többet, mert nem fogják tudni megvédeni". Igen, a jogosan felbőszült falusiaktól -akiktől most is a polgármester védte meg! Ez utábbit persze nem tette hozzá a luvnya - vagy Bethlen.

Mohácsi megint nyomatta a “félkatonai jellegű, náci eszméket terjesztő felvonulások” dumát. Szegíny IQ-korlátozott luvnya “csak” azt felejti el, hogy a Magyar Gárda nem félkatonai (maximum “jellegű”, de azzal meg kitörölheti Mohácsi…), hiszen nem fegyveres. Szemben az In-Kal Security-vel, ugyebár. (A témáról bővebben ITT.)

Behlen csak egyszer mert igazán nem alákérdezni, pl. 3:15-nál, amikor kijelenti: “ööö… ugye, van egy olyan probléma, hogy bizonyos dolgokat nem tud megoldani a hatóság, ugye ez történt Olaszországban is, nem egy magyar specialitás ez, és akkor alakulnak, Olaszországban sokkal rosszabb ez, mint nálunk, mert ott alakulnak egyszerűen bandákha a hatóság nem képes kezelni egy problémát, akkor létrejönnek bandák. így jött létre a KKK is eredetileg, hogy felszabadított néger rabszolgák, rablással és satöbbi, akiknek nem volt munkájuk, azok ellen jött létre.

Ezután Mohácsi egy kicsit uszít; elmondja, évek óta megy a cigányellenes “molotovozás” Pátkán és más településeken, egy jó kis gárdázással nyakonöntve. Bethlen természetesen nem kérdez rá, hogy eddig, ugyan, a gárdisták kihez nyúltak, kinek gyújtották fel a lakását.

A legjobb, legelképesztőbb, Mohácsi butaságát leginkább bizonyító a műsor vége. Elmondja, hogy a Gárdának nem kéne elvennie a Rendőrségtől a jogkörét, hogy aztán önbíráskodjon. Erre Bethlen közbeszól: “hogy ha az [a Rendőrség] tényleg cselekszik [teszi a dolgát], akkor nem is tudja”. Mohácsi válasza erre: "Galgagyörkön, ugye, kilakoltattak úgy egy családot, hogy nem a hatóság jogköre volt… lett volna a Magyar Gárdának
Bethlen János:  "Igen, ők kérték…"
Mohácsi: "Hát igen, a tulajdonosnak lett volna joga kilakoltatni, de a Magyar Gárdának nem".
Bethlen erre nem mondott semmit.
Tehát már ott tartunk, hogy a nyárikonyhában lakó cigányok voltak a "tulajdonosok". Vagy most mi van? És ha ők, akkor már csak nekik van joguk elmenekülni hagyni a magyarokat? És a közszolgálati TV riportere többet nem is kérdez. Hallhattuk a liberális hazugságot, és most a reklám következik... Eközben meg a cigányok vidáman röhögnek a markukba Mohácsival együtt, hogy ezekkel a magyarokkal mindent meg lehet csinálni.
Azért jó látni, hogy a libbantak már ilyen ordenáré hazudozásra kényszerülnek, mert észérvük már semmire nincs. És ez a nő EU-s képviselő? Nyihihihi...
1.) Azaz: a galgagyörki költözés "önbíráskodás" volt. Hisz Galgagyörkön nem költözés volt, hanem "kilakoltatás". Úgy látszik a cigányok csak ebben a formában találkoznak a "költözés" fogalmával. Így már érthető, hogy miért hiányolja a hatóságot... Megszokta, hogy az ő költözését mindig a rendőrök "segítették". Atyaúristen..... Ez most asszem rávilágított, hogy ez a nő milyen környezetből lett - mesterségesen - kiemelve.
2.) Tessék mondani, ki is a galgagyörki házak jogos (!) tulajdonosa? Kit kellett “kilakoltatni” (gyengébbek kedvéért: kimenekíteni)? A rendőrség kit NEM lakoltatott ki az elmúlt három évben?!

3.) Tetszenek látni? Ennyire buta, ostoba cigányvezetőink vannak. Mohácsi úgy beszél, mint ha Pölöskeiék lettek volna a jogtalan, önkényes lakásfoglalók, és nem a cigánycsalád. Ez a szellemi sötétség, mélység, uszítás, fajvédelem valami egészen elborzasztó.
Ez a királyi, azaz cigányfajvédő TV, ott nem szabad rosszat szólni a romákokról, náccságos Mohácsi vészeket megalázni a teljes médianyilvánosság előtt. Ennyit a mi(!!!) adóinkból fenntartott MTV-ről… és még egyesek csodálkoznak, ha pl. Tomcaték arról értekeznek, hogy porig kéne rombolni az egész kócerájt. De ha azt nem is, egy ORTT-s büntetést simán megérdemelne ez az egész aljas hazudozás és egyoldalú tájékoztatás.

Kuruc.info – Arppi S.
Olvasó: én nem tartom kizártnak, hogy Mohácsi és a neki aládolgozó többségi, libsi-bibsi sajtó azért terjeszt ilyen alávaló hazugságokat (hogyaszondja a Gárda kilakoltatta a szegíny romákokat), mert jól tudja, Goebbels is ugyanígy csinálta.

Mindegy, hogy hazugság, de a fontos, amit bele akarok égetni a tanulatlan bizonytalan emberekbe. Ismeri a média mélyebb bugyrait, pontosan tudja,hogy ha valamit sokszor és kellő hangsúllyal ismételnek, akkor az a tanulatlanabb fejekbe bizony beépül. Most, akárcsak minden egyéb megszólalásában, csak növeli, szítja a feszültséget a cigányokban, hogy azok méginkább kitaszítottnak, terrorizáltnak érezzék magukat, tehát feljogosítva érezzék magukat a még vadabb, még erőszakosabb magyargyilkolásra.

És azt sem kell külön említenünk, hogy a cigányság körében nagyobb a rasszizmus a magyarok ellen (legyen az zsidó/keresztény, ateista, bármi) mint fordítva – mindez látszik azon, hogy hány cigány gyilkol gádzsót, és hány fordítva. Ti is mindig azon röhögtök, hogy ez utóbbira a cigányok alig 4-5 esetet tudnak felhozni az elmúlt 18 évből (Fényeslitkét is ideértve, ahol pedig a rendőrség egyértelműen közölte, hogy szó nem volt rasszista indítékról), miközben, fordítva, mindennaposak a “cigány gyilkol magyart” bűnesetek.

A tények hiába makacsak, a Mohácsi-félék azt hiszik, hogy ha átlépnek felette, akkor rájuk nem vonatkoznak. Ezért sem zavartatják magukat, amikor nyilvánvaló hazugságon kapják őket. Mohácsi vitán felül egy terrorista, de a rosszabbik fajtából, mert nem magát robbantja fel, hanem a népét. Vajon kit szolgál? Kinek az érdeke egy magyar-cigány polgárháború? Miért uszítják a saját népüket ellenünk?