A "Tarka magyar összefogás az erőszak ellen" kapcsán ("A Gyurcsány Ferenc által kezdeményezett Magyar Charta szeptember 20-án, az Összefogás az erőszak ellen mozgalom október 4-ére hívja utcára híveit, hogy így tiltakozzanak a kisebbségeket ért atrocitások ellen. A pártoktól független kezdeményezés szervezői Gandhi születésnapját választották arra, hogy jelképesen visszafoglalják a szélsőjobbtól az Andrássy utat.") érdemes idézni az MNO február 20-án kelt cikkét, amelyet annak idején, túlterheltségünk miatt, nem hoztunk le.

Hogy miért? Főleg azért, mert szó esik benne Gandhiról – ugyanarról a személyről, akinek a nevében uszítják most a cigókat.  Gandhi lecigányozása már önmagában vérlázító, hiszen elit hindu családból származó művelt ügyvéd volt. A zömmel kulturált, több ezer éves civilizációt felmutató hinduknak pedig annyi köze van a cigányokhoz, hogy majdnem ezer éve, igen bölcsen elkergették a már akkor sem munkamániájukról és iskoláikról híres kolompárnépséget India és a mai Pakisztán területéről.
Igaz, itt a Gandhiról mint az agyonpénzelt (amely támogatásokat cigóink aztán jól le is nyúlták az olyan alakok, mint pl. a buzeráns Derdák Tibor – kartonja ITT) gimnáziumról van szó. Látható, hogy még ebbe a "patinás" (haha) intézménybe járó cigányok is gyilkolnak. Akkor meg milyenek az átlagmokkák?!

"Lopott és gyilkolt az ösztöndíjas roma

2008. február 20. 00:00
Velkei Tamás

Cigány származású fiatalok loptak meg többször is, majd vertek halálra Tarnabodon egy nyugdíjast jobbára unalomból
(Kuruc.info: tetszettek figyelni? A putriscigányok unalomból vernek halálra embereket), a férfi ugyanis egyáltalán nem volt tehetős. A legidősebb elkövető ösztöndíjat és teljes költségtérítést kapott a falutól, mégis otthagyta a jó hírű pécsi iskolát, és a bűnözést választotta.

Három cigány fiatalkorú vert halálra Tarnabodon egy 67 éves nyugdíjas férfit. Előtte azonban heteken át zaklatták, rettegésben tartották, többször betörtek hozzá, legutóbb pedig olyan brutálisan megverték, hogy az idős férfi belehalt a sérülésekbe. Az eset érdekessége, hogy a legidősebb, 17 éves elkövető előmenetelét korábban az önkormányzat támogatta. A roma fiú ugyanis a pécsi Gandhi Gimnáziumban tanulhatott, de kimaradt a cigány származású gyerekek látogatta iskolából.

A pécsi intézmény igazgatóhelyettese, Ormándlaky Dalma lapunknak úgy nyilatkozott: maradnak ki diákok gimnáziumukból, de nem többen, mint más oktatási intézményből. – Nem jellemzőbb iskolánkra a tanulmányok idő előtti befejezése csak azért, mert hozzánk roma diákok járnak – mondta.

Az önkormányzat elve, hogy nem vonja meg senkitől a fejlődés lehetőségét, ezért a roma fiúnak is minden tőlük telhetőt megadtak, hogy képezze magát. – Ösztöndíjat adott neki a falu, fizettük az összes költségét, a kollégiumot, a menzát, az utazást, mégis ez lett a vége – mondta lapunknak Pető Zoltán, Tarnabod szocialista polgármestere. Hozzátette: a gyilkosság valószínűleg akkor is megtörtént volna, ha „harminc rendőr van a faluban”. Erről azonban szó sincs. A miértre Tímár László, Tarnaméra polgármestere adott választ. A község első embere elpanaszolta: a környező falvakkal összeadták a Robotzsaru néven ismert informatikai rendszer egyévi működtetéséhez szükséges 1,2 millió forintot, azonban amikor lejárt a fizetési kötelezettség, és a rendőrségnek kellett volna átvállalnia az összeg folyósítását, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság korábbi vezetője, Bartos László leállította a rendszert. 2007 márciusától megszűnt a hétfős, 24 órában szolgálatot teljesítő tarnamérai rendőrőrs, sőt a körzeti megbízottakat is gyakran máshová vezényelték.

– Minden bizonnyal a gyilkosság akkor is megtörtént volna, ha működik a rendőrőrs, de az esetet követően állandó tizenkét órás járőrszolgálatot rendeltem el a Tarna menti településeken – mondta Juhász István, a Heves megyei rendőrkapitány."

Kuruc.info: ha valaki nem tudná, Tarnabod a "befogadó falu" (lásd még erről EZT és EZT). Ahogy látható, a fehér őslakosok "jól" megszívták. Befogadták a cigányokat, akik aztán, cserébe, legyilkolják őket. Unalomból, merő szórakozásból. Ez a "hála". Nem mintha országos méretben ez másképp történne – mi is befogadtuk a cigányokat, különösen amikor Nyugat-Európából, bűnözésük miatt, (halálbüntetésekkel, helyszíni agyonlövetéssel) üldözték, kipenderítették őket. Az eredmény? Ha valami drasztikusan nem változik (például bevezetjük a szlovák törvénykezést és kemény kéz politikáját), akkor nekünk annyi, és 10-20 éven belül úgy járunk, mint az itt szórakozásból, unalomból megölt magyar bácsi...