Iskolatársai előtt megütötte tanárát egy 13 éves véletlenül sem cigány az alsózsolcai általános iskolában. A tanárnő elment a rendőrségre, de mivel a verekedő diák kora miatt nem büntethető, eljárás nem lesz. (Éljen a multikulti meg a liberalizmus, ugye? - a szerk.)
 
Egy áramszünet miatt nem működött a csengő az alsózsolcai általános iskolában múlt hét végén. Csengő híján a tanárok tessékelték be az osztálytermekbe a diákokat. Ez nem tetszett az egyik, szinte biztosan "norvég" 13 éves fiúnak, aki először szóváltásba keveredett az egyik ügyeletes tanárnővel, majd megütötte őt.
Az elszaporodó iskolai (soha de soha nem cigány) erőszak miatt az oktatási minisztérium ettől a tanévtől kötelezővé tette a problémás gyerekek pszichológiai vizsgálatát és kezelését (Hahaha. Melyik pszichológus fog ilyet vállalni tartósan? És hányadik pszichológusverésig? - a szerk.). A hálózatot még "fejlesztik" (Hát persze. És megint a mi pénzünkből, ráadásul bizonyosan semmit nem fog érni, már ha egyáltalán beindul. A biztos az, hogy pár szociszadi haver ismét közpénzt fog lopni. Esetleg rendelnek néhány, "független" balliberális zsidó "szakembertől oldalanként félmilláért kiszámlázott, "tanulmányt", amelyik kimutatja, hogy mi tehetünk róla, ha kolompárék tanárverésre képezik ki magukat az iskolában, például írás-olvasás helyett - a szerk.).
Arató Gergely, az magyarellenes (holokauszt)Oktatási Minisztérium köztörvényes neobolsi államtitkára a Független Hírügynökségnek elmondta: ezentúl minden kistérségnek, minden iskolának, minden diák számára elérhető iskolapszichológussal kell rendelkeznie. A jövő évi költségvetésben újabb forrásokat kívánnak a hálózat kiépítésére fordítani.
Az iskolai erőszak visszaszorításáért a Magyar Önkormányzatok Szövetsége korábban azt kezdeményezte: szállítsák le a tankötelesség korhatárát 16 évről 14 éves korra. Azért, hogy egy tanárra támadó 14 év feletti diákot azonnal ki lehessen zárni az iskolából. Egyelőre a rendőrök is csak a verekedő szülők vagy a 14 évnél idősebb tanulók ellen tudnak eljárást indítani, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt, de általában ezt sem teszi meg a korrupt, cionista vezetésű ÁVH.
(FH korrigálva)