Ez is pirinyót régebbi, kényszerszünetünk alatti hír, de túlterheltségünk miatt eddig nem tudtuk feldolgozni. Aug. 15-én a Mokka (videó ITT) vendége a buzi “átváltozóművész” Terry Black volt, aki félelmetes higgadtsággal állt ki a Móricka mellett és oltotta le a cigányfajvédő Azurákot (műsorvezető).  Azért is dátumoztuk előre (szemben a kényszerszünet alatti cigánytémájú cikkek, hírek döntő többségével), mert mindjárt egy másik cikkből hivatkozunk rá; ehhez pedig nem árt, ha mindenki ismeri a sztorit.

Szegény Azurák hatalmas pofáraesést produkált. Az elején azt remélte, hogy majd teljes egyetértésben fognak felháborodni és rettegni, jól, így is indította a beszélgetést... Nem nehéz elképzelni, mi történt az adás előtt, amikor behívták :

Tv2 : "Halló! Szevasz Terry! Itt a Tv2! Be tudsz jönni holnap tücskös képregény ügyben beszélgetni?"
Terry : "Jaja, persze, meg is van a véleményem a dologról!"
Tv2 : "Jól van akkor gyere, felháborító a dolog mi?"
Terry : "Az!!! Nagyon is! Fel vagyok háborodva az ügyön!"

Csak aztán az volt, hogy nem azon volt felháborodva amit vártak a Mokkások. Ilyen az, amikor nem egyeztetnek adás előtt egy olyasvalakivel, akiről azt hiszik, hogy az ő emberük. Igazi öngól volt.

Egyre inkább azt érzem, hogy az "Új Magyarország", "Új Tudás", "roma integráció" stb. programok célja kinevelni a tízmillió hülye, szegény, kretén országát... Valahogy minden, ami "fentről" jön, ebbe az irányba mutat. Aki pedig ennek az iránynak keresztbe tesz, az póruljár. (Rasszista, fasiszta stb.) Kíváncsi vagyok, Terry Black-et mikor veszi célkeresztbe a média a mórickás véleménye miatt. Egyébként őt eddig nem igazán kedveltem, most kapott nálam +1 pontot.

Naszóval, nézzük meg az adást, érdemes!

Kuruc.info – Arppi S.