"Üldözés közben lelőttek egy 16 éves fiút
Index/MTI | 2008. október 2., csütörtök 00:08

A szlovákiai Szenc közelében szabálytalanul, rendszám nélkül közlekedő (a csonkamagyarországi falvakban és településeken tízezerszámra, köztudottan jogosítvány nélkül, gyakran lopott járgányokon száguldozó tetveseket a korrupt ÁVH általában meg sem állítja, de nem is érnek rá, hiszen adófizető, dolgozó magyarokat terrorizálnak a tüntetések alkalmával. A jogosítvánnyal, saját, legális járművet vezető magyarokat ellenben minden módon zaklatják és lehúzzák a templomba belövő ávós köcsögök - a szerk.) gépkocsi vezetője nem volt hajlandó megállni, menekülni kezdett, és a rendőrök figyelmeztető lövéseire sem állt meg. A célzott lövések megölték az autó utasát, a sofőr elmenekült.

Üldözés közben lelőtték a rendőrök egy szabálytalanul közlekedő gépkocsi 16 éves utasát szerdán, a szlovákiai Szenc mellett fekvő Magyarbélen. A szabálytalanul, rendszám nélkül közlekedő gépkocsi vezetője a rendőrök többszöri felszólítására sem volt hajlandó megállni, majd a forgalom résztvevőire való tekintet nélkül menekülni kezdett, és a rendőrök figyelmeztető lövéseire sem állt meg.

A rendőrség célzott lövésekkel tűz alá vette a gépkocsi hátsó részét és a kerekeit, miközben a szenci járással szomszédos galántai járás területén fekvő Jóka községben élő utast, egy 16 éves fiút halálos lövés ért.

A gépkocsi 25 éves, büntetett előéletű sofőrje egy alkalmas pillanatban megállt, kiugrott a járművéből, és elmenekült - közölte szerdán este a pozsonyi kerületi rendőr-főkapitányság szóvivője a sajtóval. Azóta országos körözést adtak ki ellene. A rendőrség későbbi közlése szerint a kocsi egérutat nyert sofőrje, a roma nemzetiségű (Kuruc.info: nem mi írtuk! A cikket szóról szóra idézzük a zsIndexről!) 25 éves Ján Sípos (Kuruc.info: ennek is magyar vezetékneve van? Aztán csodálkozunk, hogy a tótok a magukat magyarnak valló és/vagy magyarul is beszélő buckalakók miatt IS utálják a magyarokat, és nem csak a nacionalizmusuk és egyes vezetőik magyarellenes gyűlöletkampánya okán...) ellen vagyon elleni bűncselekmény miatt tizenhárom, a 16 éves áldozat ellen pedig két alkalommal folyt büntetőeljárás. (Kuruc.info: azaz: ne sajnáljuk túlságosan a megölt orkot sem – éppen úgy bűnöző volt, mint a sofőr.)"

Kuruc.info – Arppi S.: ez a hír is bizonyítja, mennyire normálisabban kezelik a cigánykérdést az összes többi, cigányfertőzött országban. A szlovákok tudják, mit kell tenniük a mokkákkal. Náluk a rendőrség azonnal lő, ha bűnözővel találkozik, és az megpróbál meglógni, pláne rendszám nélküli kocsiban. Fogadjunk, hogy nem függesztik fel a rendőrt, sőt, kitüntetik. Szemben csonkahazánkkal. Csak egy példa a sokból: a nevezetes, 2002-es gyöngyösi kórházbeli "cigányverés" (valójában egy 30-40 fős mokkahorda rátámadt az ápolónőkre és az orvosokra, majd a kiérkező egyenruhásokra, akik sebesülések árán végül megfékezték a tetveket) után felfüggesztettek minden tökös, a bűnözőket befenyítő rendőrt. Nem csoda, hogy ennyire vacakul állunk, miközben Felvidéken, ugye...

Miért van mégis az, Kedves Olvasóink, hogy az EU szerint – Mohácsi Viktória, valamint az őt általában támogató zsideszes (!!) Járóka Lívia puszipajtása közbenjárására – Magyarország a legrasszistább?! (Aki nem olvasta volna ITTENI, kapcsolódó cikkünket, tegye meg – annak idején nem dátumoztuk előre.) Tényleg mi vagyunk a rasszisták? Mi, akik egy ujjal hozzá nem nyúlhatunk a bűnözőcigányokhoz, miközben a szlovákok nemes egyszerűséggel lepuffantják őket, ha nem adják meg magukat, és akkor még nem is beszéltünk arról, hogy odafent megölhető bárki, aki betolakodik az ember földjére, lakásába? Miközben az olaszok kitoloncolják őket és rendőri vagy félrenézés, vagy éppenséggel aktív segítség mellett felégetik a táboraikat? Miközben a finnek minden teketória nélkül kitiltják őket komplett településekről, városokból, és ebben minden segítséget megkapnak a cigányügyekben a fehérek javára “lassú” igazságszolgáltatástól, rendőrségtől? Ki is a rasszista, kérem?!