Olvasó: "Tisztelt Kurucok!

Kiképezzük a gyilkosainkat

Jómagam az IRM kötelékében dolgozom (higgyétek el, ott sem mindenki ÁVH-s). A közelmúltban megdöbbentő bejelentést kaptunk. Több száz (!) hátrányos helyzetű (na, vajon kikről lehet szó...) fiatalt képez ki a IRM fegyveres biztonsági őrnek. Feltétel: nyolc általános. Kiképzési hely: a rendészeti szakközépiskolák. Erkölcsi bizonyítvány? Ugyan már, minek?. Gondoljatok bel! 15 vagy 17 hetes tanfolyam lesz a képzés. Fegyveresek. Megtanulnak lőni. Megtanulnak ölni. Állami (tehát, a mi, adófizetők) pénzén kiképezzük a professzionális (higyjétek el, tényleg azok) rendőrségi objektumainkban a hátrányosokat. ettől már nincs lejjebb. Ez miért nincs benne a médiában???

Tisztelettel:

Death Magnetic

Ui.: a "tanfolyam" után a rendőrség állást biztosít nekik. Mit?"

Kuruc.info: ezzel tökéletesen egybevág a mai hírünk: Felfegyverzi a kormány a cigányokat - polgárháborúra játszanak?!

A céljuk: a cigányság felfegyverzése, hogy még eredményesebben irthassanak (ki) bennünket, ha megkezdődik az, amire a kormány és a parlamenti pártok (tisztelet pár – nagyon kevés – normális fideszes, KDNP-s honatyának) játszanak: a cigány-magyar polgárháború. Amelynek, mint tudjuk, egyetlen egy nyertese lesz: az országunk területére ácsingózó izraeli zsidóság.

Tudjuk, ez a duma sokak számára injekciósan, összeesküvés-elméletiesen hangzik. Ezeknek ajánljuk, olvassa el az erről írt eszmefuttatásainkat. A témával már több cikkünkben foglalkoztunk (legutolsó ITT), így most nem vezetjük le (megint), miért véljük úgy, hogy ez a helyzet. Csak címszavakban:

-    a hadsereg teljes megsemmisítése (nincs, aki a rendőrség, In-Kal stb. ellen fellépjen), miközben a legtöbb európai országban hadkötelezettség van, a sokkal fejlettebbekben, demokratikusabbakban, gazdagabbakban is, mint pl. Finnország

-    az összes számottevő fegyveres vagyonőri stb. szervezetnek a kormány alá rendelése (és hadra foghatósága, ha a kormány úgy látja jónak)

-    az izraeli In-Kal többtízezres, Izrael akaratát bármikor végrehajtó magánhadserege

-    a cigányság példátlan szaporítása, büntethetetlenségének garantálásával ellenünk uszítása

-    azok felfegyverzése, miközben a fehérek számára mindennemű önvédelmi fegyver viselésének megtiltása (miközben az engedélyezett pl. Szlovákiában). Azaz: a cigányságot felfegyverzik, a magyaroknak meg megtiltják, amit pl. a szlovákok minden további nélkül megtehetnek: azt, hogy otthon tartsanak valami önvédelmi fegyvert

-    Izrael geopolitikai helyzete, annak törékenysége; az, hogy ha elfogy az amerikai segély, akkor nekik annyi, mert könyörtelenül elpusztítják az arabok

-    Magyarország édesvízkészlete és az, hogy nincs a környezetünkben arab, iszlám (vagy a jövőben teljesen elarabosodó – lásd Franciaország, Németország stb.) állam, ami nagyságrendekkel kényelmesebb, minőségibb életet tesz lehetővé az az ide átköltöző izraelieknek (nem kell 3 évet lehúzni férfinak-nőnek a seregben, nem kell robbantásoktól, rakétáktól félni stb.)

-    annyira hülye még Gyurcsány és bandája sem lehet, hogy nem érti meg, mi folyik az országban (cigánybűnözés)

Még egyszer leszögezzük: mi lennénk a legboldogabbak, ha nem a zsidók keze lenne a dologban. Most viszont nagyon úgy tűnik, hogy az van. Mi más okból akarnának bennünket összeugrasztani a felfegyverzett, jól felszaporított és gátlástalanná tett cigányokkal? Egy felelős államférfi már rég megtette volna azt, amit szlovák, olasz, finn, angol stb. kollégája: a deviánsok befenyítése, eszement szaporodásuk visszafogása, a segílykék megnyirbálása és/vagy természetbeni kifizetése stb. Nálunk ennek az ellenkezője történik. Vajon miért, Kedves Olvasóink?!