Olvasó: "Ma 2 éve, hogy a mokkák meglincselték Szögi Lajost.
Néhány tanítványa elment ma kora délután Olaszliszkára, hogy koszorút helyezzenek el néhai tanáruk emlékhelyénél. A koszorúzás azonban nem ment egyszerűen. A rendőrséget kellett kihívni, ugyanis legalább 35-40 semmirekellő rátámadt a békés diákokra. Ilyenkor kellene megkérdezni Mohácsi Viktoriát, vagy Gusztos Pétert, hogy mi az ő véleményük az általuk úgy védelmezett, és "félelemben" élő semmirekellőkről. Bár lehet, hogy azt mondanák, hogy fasiszták voltak a diákok...

Üdvüzlettel: H.E."
Kuruc.info: ha valakinek nem lett volna elégséges bizonyíték az amúgy fajvédő Népszava (!) cikke... Igen, még ez a lap is elismerte, hogy egy évvel a lincselés után a cigányokon a bűnbánatnak nyoma sem látszott. Fajvédők, a Népszaváról beszélek, nem a Magyar Hírlapról! Ezt a lapot aztán nehéz mokkaellenes elfogultságal vádolni, nemde?!
Ahogy ma is a legalpáribb, legmocskosabb ötleteket bevetik, lásd pl. a halvér-sztorit vagy azt, hogy milyen pofátlan, aljas módon húzzák-halasztják a bírósági eljárást, csak hogy – a két éves szabály értelmében  –  minél kisebb büntetést kapjanak. Ha lenne bennük akár egy csepp bűnbánat, ilyeneket ("halvér" stb.) nem tennének és legalább a Népszava újságírójának játszani próbálnák az agyukat, hogy fáljalják Szögi halálát. Nem, még azt sem.
Frissítés: azóta az MNO, ill. a Zoom is foglalkozott az esettel:

"Szidalmazták Szögi Lajos diákjait Olaszliszkán, akik egykori tanáruk meglincselésének második évfordulóján szerettek volna koszorúzni. A brutális gyilkosság helyszínén lakók azonban nehezményezték, hogy a diákok nem az út emlékmű felőli oldalán, hanem a szemközti házak előtt parkoltak le. A fenyegetőzésnek a kivonuló rendőrség vetett véget.

Két évvel ezelőtt október 15-én Szögi Lajos elsodort egy roma kislányt a faluban. A helyszínre érkező hozzátartozók a tanárt az autóban ülő gyermekei szeme láttára agyonverték. Később kiderült az elsodort kislánynak nem esett baja."