Frissítés (nov. 27. 23.37): a két új levél legalul!
Sziasztok!

Hát hadd ne mondjam, hogy szinte könnyes szemekkel olvastam a cikket a 14 éves fiatal lány meggyilkolásáról. Nameg a videóról nem is beszélve. Én egyszerűen nem bírom a gyerekgyilkosságokat elnézni! Én az ilyent minden esetben felháborítónak tartom - ha cigány csinálja ezt, ha fehér ember! Ahogy szokta hallani az ember, a gyerekgyilkosokat a börtönben se "kényeztetik el"! Meg kell mondjam én az ilyen embereknek egy extra durva halált szánnék. Persze ezek csak szavak! De az a legrosszabb, hogy ez a hat (Kuruc.info: állítólag csak öt, mert a hatodikat tettestársai megölték még őrizetbevétel előtt, hogy ne spicliskedjen, de ezt még csak egy-két helyről hallottuk, így nem biztos infó.) "úriember" valószínűleg el se lesz ítélve, vagy kap 5-10 év felfüggesztettet. Na és miért? Mert kéremszépen a kisebbséghez tartozik, és a kisebbségnek mindegyik aktuális kormány nyalja azt a jól megtermett hátsó felét. Régebbről én nem emlékszem ennyire durva dolgokra részükről, vagy lehet, hogy csak nem voltam eléggé informálódott (Kuruc.info: akkor is csináltak – lásd pl. kannibalizmus [sztori ITT] -, de mivel közel sem volt ekkora a számarányuk, valamint mind Kádár alatt, mind előtte kordában voltak tartva, be voltak fenyítve, nem tették pokollá egész megyék, inkluzíve megyeszékhelyek, életét). De tény, hogy manapság rengeteg dolgot megengednek maguknak! Ez sajnos nem tudom eldönteni, hogy milyen okon. Talán mert lassan ők lesznek többségben.

DJ-ként szoktam dolgozni discokban. Ott is tapasztaltam többször, hogy ha megjelenik egy többtagú cigány társaság, akkor a bulinak általában lőttek. 1. mert kitör a balhé miattuk, 2. mert a normális érzésű ember nem bírja őket elviselni!

Bár véleményem szerint léteznek normális, ép gondolkodású cigányok is. Őket persze nem cigányoknak kell hívni, hanem "romáknak"! Ők azok, akik beilleszkedtek a társadalomba, dolgoznak - rendesen pénzt keresnek, nem rabolnak, és vernek halálra mindenkit, illetve - esetünkben - erőszakolnak 14 éves kislányokat. De sajnos ez a most említett "roma közösség" a magyarországi cigány kisebbség 5-10%-át teszi ki. Ismerek jómagam is ilyent, aki tényleg beilleszkedett rendesen.

Arról, hogy a Nóri cigány volt-e: Nos a képeken sokszor valóban barna a bőre. Kérem szépen ezek a balliberális b****k nem hallottak még a szoláriumról? Egy multimédia szakon fogok végezni az idén, és abban volt fotózás is. Ha a szoláriumozott bőrre fény kerül, akkor még barnábbnak tűnik, és mint tudjuk a fotózás általában vaku használatával jár együtt. Ami erős fény kibocsátás! (Kuruc.info: én inkább arra tippelnék a képeket elnézve, hogy jó részüknél nem használtak vakut, és emiatt [is] erőteljesen alul vannak exponálva, ami ugye még a szőkéből is feketét csinál. De tulajdonképp mindegy is, hiszen egyrészt a kültéri képeken egyértelműen látható, hogy fehér a lány. A családot ismerők is egyértelműsítették ezt – lásd pl. EZT. Meg aztán, ugye, nem nehéz belátni a következőket. A reakciókból [azaz inkább azok hiányából] ítélve az áldozat biztosan nem volt cigány, hiszen most nem értekeztek rasszizmusról, sem Mohácsi, sem Kolompár, sem a helyi CKÖ, sem a kormány csicskásai, sem a sajtó nem kesergett. Az elkövetők ellenben tényleg cigók, hisz hírzárlatot rendelt el a rendőrség, ez valószínűsíti az elkövetők hovatartozását, mert fehér gyilkosok esetében már egymással versengve tudósítanának minden szaftos kis nyomozati anyagról. Ha ez nincs, akkor az jelzésértékű, és oka van.)

Jómagam nem vagyok istenigazából szélsőjobbos, de azzal a cigány társadalommal, ami ma itt Magyarországon él, nekem is gyűlt már meg a bajom. Most pedig nem bírtam megállni, hogy ne szóljak hozzá én is a témához.

Ha nem is teszitek ki, legalább olvassátok el. Próbáltam legjobb tudásom szerint és civilizáltan megírni ezt a levelet.

Üdvözlettel:

Egy, a saját jövőjéért aggódó magyar állampolgár

************************

Kedves Mindenki,

Előszöris azzal kezdeném, hogy próbáltam végigolvasni különféle sajtóorgánumok cikkeit erről az esetről, és felháborítónak tartom, ahogy egyesek megengedik maguknak, hogy a kislányt okolják / teszik felelőssé azért, ami történt. Egy közúti balesetben, ha az ember mondjuk a STOP táblánál nem áll meg, és mondjuk nem volt bekötve, belemennek, meghal, rendben, annak úgy kellett történnie, mert ő volt a hibás. Nade kérem, azért okolni a lányt, mert mondjuk eléggé kirívó módon volt felöltözve? (Kuruc.info: ráadásul hideg november van, biztosan kabát volt rajta, amit nehéz "kihívóan" megkomponálni...) Kérdezem én azoktól, akik ezen a véleményen vannak, hogyha Ti megláttok egy kivillanó dekoltázst vagy comb középig érő szoknyát, akkor egyből megerőszakoljátok azt a nőt (vagy SZDSZ-esekről legyen szó, akkor férfit) ? Amennyiben igen, akkor elnézést, nem tudtam, hogy ez így működik, legalábbis épeszű embereknél biztos nem.

Egy másik nagyon fontos dolog. Fajvédők és egyéb csökkent agyú emberszabású magatokat magyarnak mondó lények, milyen jogon meritek védeni azokat a tetves genetikai hulladékokat? És miért teszitek ezt csak a sajtó útján? Miért nem mentetek el a közgyűlésre, miért nem álltatok ki az emberek elé és mondtátok el, hogy a kislány magának köszönheti, hogy meggyalázták és megölték az általatok bálványozott színkód hibás retkek? Tessék odaállni a szülők elé, és felelősségre vonni őket, hogy miért engedték el a lányukat olyan öltözékben, etc... (Fal elé mindet... Vagy egy kedves politisunk után szabadon: "lógni fogtok"...)

Nem hiszem, hogy létezne olyan magyar ember, akinek ezután (ezután? hát hanyadik csepp ez már az amúgyis megtelt pohárban kérdem én...) ne szorulna ökölbe a keze, és ne akarna legalább csak leköpni egy cigányt. Remélem ez így van. Viszont ezzel az a baj, hogy ők meg erre várnak, akárcsak a fajvédő hulladék lények is, hogy akkor sírhasson a szájuk, hogy mit képzel a magyar ember, hogy meri cigánynak nevezni a cigányt, vagy, hogy meri őt megütni?! Igen, sajnos ez a helyzet. Próbálnak (sajnos sikerrel) minden ilyen helyzetből nyertesként kijönni. Szégyen és gyalázat, hogy ez egyenlőre működik ebben az "országban"... (ha még nevezhető országnak ez a terület) És a legborzasztóbb az egészben, hogy ugye, ha a kutyának nem mondja azt az ember, hogy nem szabad a szoba közepén lévő szőnyegre pisilni, akkor az a kutya hozzá fog szokni, és a jövőben sem elkerülhető az a " baleset". Nos, mivel ezek a fasztarisznyák állati elveken működnek, így ez érvényes rájuk is, csak mivel nincsen gazdájuk...

Még most sem tértem észhez ettől az esettől. Hiába itt volt nemrégen Kesznyéten, azelőtt Olaszliszka, és elnézést mindenkitől, akik érintettek, de csak kettőt emeltem ki direkt, de mondhatnám még a Monorierdőt (Kuruc.info: olvasónk a vasúti katasztrófára céloz) is akár. Szóval, még mindig úgy ülök itt a monitor előtt, hogy ha kimegyek, és csak nézzen rám egy rohadék, legyen az a legtanultabb cigány is, de olyan 8 (Kuruc.info: itt eredetileg 88 szerepelt, de azt jobbnak láttam kicenzúrázni – kérek minden olvasót, hogy a nácizmusra, hungarizmusra stb. utaló bármilyen, közvetlen, ugyanakkor felesleges utalást ne használjon, mert ezeket könyörtelenül és szó nélkül kicenzúrázom a lehozott levelekből. Se 88, se "Kitartás!", se semmi. Felesleges ezzel is támadási felületet biztosítani ellenünk, ill. elriasztani a kevésbé radikális olvasókat.) napon túli sérülést fogok neki okozni, hogy azt egy életre megemlegeti. De nem, egyszerűen nem tehetem, mert ez a tetű ország őket védi. És istenem, szégyenkeznem kell, hogy ennyire be lett mocskolva ez az ország. A saját hazámban nem elég, hogy nem gyakorolhatom alkotmányos jogaimat, nem, még olyanokat etessek, itassak, akik az ólmon vagy kötélen kívül mást nem érdemelnének.

Minden nagy pofájú, beszari politikus legyen az Fodor Gábor, vagy Gyurcsány Ferenc vagy Orbán Viktor legyen akármelyik elsiklik a legfájóbb pont felett? Csak azért, hogy az ő szavazóbázisa így megmaradjon, és a ganék rászavazzanak majd? Hát itt tartunk? Ezt kellett megérnünk? Hogy emberi áldozatok árán akarnak választást nyerni? Ide jutottunk 2008-ra? Hát hány kiontott emberi életnek kell még a mi drágalátos politikusaink nevéhez tapadnia? Mennyinek? Mikor fognak azok az elvetemült istenverte gerinctelen utolsó senkiházi fajvédők észbe kapni? Mikor fognak a rendőrök nekünk végre hátat fordítani és az igazi bűnösöket a rács mögé dugni? Meddig kell még várni arra, hogy hajnalban ne kellessen rettegve hazafele sétálnia az embernek akárcsak 5 percet is? Hány embernek kell még meghalnia ebben az országban, hogy tisztán lássanak odafenn, és ne csak azzal foglalkozzanak, hogy a válság közepette 700 (!!!) milliós hitelt vesznek fel, hogy új pártszékházba költözzenek?

Nem tudom továbbírni, pedig még írhatnám, de már így is annyi gyűlölet szabadult fel bennem, hogy az embertelen. Főleg, hogy már nem csak a hazám, hanem a városom is az emberek ellen fordult, az eddig olyan jól szereplő Kósa Lajosból egy tetű zsidókat támogató utolsó gazember lett...

Egy valamit sikerült elérnie az államnak, az biztos: Szégyellem, hogy magyar vagyok... Szégyenkeznem kell a külföldiek előtt, hogy mi nem vagyunk képesek ebben az országban semmit elérni. Szégyenkeznem kell amiatt, hogy a szőrös talpú román szomszédaink is fényévekkel megelőztek minket. Szégyenkeznem kell, hogy emberek halnak meg egy tutyi-mutyi beszari kormány miatt. Szégyenkeznem kell...

Nevem helyén legyen elég csak annyi, hogy DEBRECEN, ha leközlitek a cikket.

Köszönöm!

************************

A köv. levélben szereplő linkeket nem ellenőriztük; úgy adjuk le, ahogy kaptuk. Nincs időnk átszerkeszteni úgy, hogy a linkek "élők" legyenek; tessék a vágólapot használni (Ctrl-C / V).

Úgy küldöm a képet, ahogy bejött az oldal http://index.hu/politika/bulvar/kklc4692/  gyanúsított nincs, de biztos, ami biztos beszúrtak egy ONGO reklámot a cikkbe: http://rehs.index.hu/get?lc=7002&ad=146874&ui=1&li=&tg=&dt=img&di=1
(Ez a link véletlenszerűen más képet is felhozhat, többedik próbálkozásra azért bajön.)
S nehogy kétséges legyen, esetleg mexikói férfi szerepel-e a képen, be is linkelik a "Feketetói Vásár 2008 - Románia - ongo" képgaláriát.
http://rehs.index.hu/rd?lc=7002&ad=146874&ui=1&li=&tg= -> http://www.ongo.hu/galeriak/18631
Itt jobban szemügyre véve a http://www.ongo.hu/picture_orig.php?id=154970 képen dehogyis mexikói etnikum került előtérbe.
Azt tényleg csak találgatni lehet, kinek mi jut az eszébe a képről a cikk kapcsán...

Ezzel összefügésban az oldalszéli ONGO reklám http://rehs.index.hu/get?lc=3031&ad=149592&ui=1&li=&tg=&dt=img&di=1 kérdése, nevezetesen, hogy melyik város tisztább, Pécs vagy Miskolc, akár egészen konkrét is lehetne... Pl. Hol kevesebb a szemét?
Ja, és római utazást lehet nyerni;-)
http://rehs.index.hu/rd?lc=3031&ad=149592&ui=1&li=&tg= -> http://www.ongo.hu/legjatek

Lejjebb a "C-travel ajánlatok" http://c-travel.hu/ is jól mutat...

************************

Horák Nóra sírja felett

Kedves Nóri!

Bár nem ismertelek, nem találkoztunk, mégis felháborít az, amit közénk nem illő népségek műveltek veled. Ebben a magyargyilkoló korszakban nem te voltál az első halálos áldozat, és attól tartok, hogy nem is az utolsó, akivel embert, állatot, életet, természetet (élő és élettelen között különbséget nem téve), törvényt Istent nem tisztelő színesbőrűek végeztek. Hogy miért? Pusztán hóbortból, szórakozásból. Mit látok? Egy különös kegyetlenséggel félbeszakított életet. Végleg szertefoszlott álmokat. Mert biztosan voltak álmaid, hogy táncos barátnőiddel együtt megismer titeket ország-világ, hogy fellépéseitekkel szeretetet, örömöt fogtok terjeszeteni ismert és ismeretlen emberek között. Álmodtál arról is, hogy családod legyen, hogy talán évekkel később, már anyként ugyanúgy fogsz örülni ha gyermekeid folytattják a táncot, amit te elkezdtél, ahogyan neked is örültek a szüleid, a rokonaid, valahányszor fellépni láttak tégedet. Előtted állt még szinte az egész élet, mikor embertelen szörnyek rontottak rád az éjszakában és kioltották az élet fényét a szemedben, az élet lángját a szívedben. Igen embertelenek és istentelen voltak ők, mert csak azok szeretik a sötétséget, hogy leplezve legyen a gonoszságuk, és még a te sőtétben fénylő gyönge lángodat sem voltak képesek elviselni. Az egyetlen reményem, hogy mikor e sorokat írom épp Jézus karjaiban vígasztalódsz. Nemcsak a te eseted, de Szögi tanár úr és más hasonló sorsú magyarok esetét látva, egyetértek azokkal, akik azt mondják, hogy a rajtunk élősködő, gyilkolászó, pusztító lumpenproletárokat nem lehet embernek nevezni. Hozzá kell tennem azt, hogy állatnak sem, mert az állat nem ver, nem erőszakol s nem öl szórakozásból. Elfogadhatatlan az, hogy a magyart a saját hazájában idegenek büntetlenül fosztogatják, megalázzák, gyilkolgatják, pusztítják. Még jobban felháborít az, hogy a saját faludban, a lakhelyeden, a házad közelében sem voltál biztonságban. Az egyetlen reményem, hogy mikor e sorokat írom épp Jézus karjaiban vígasztalódsz. Kiontott véred lett a mag amiből bőséges aratás lesz, mert eljön az idő, amikor a gyilkosaidat és a hozzájuk hasonlókat Isten elsöpri a nép haragja által. Igen, a Gárda csak egy része lesz annak a felháborodott tömegnek, amely azt fogja mondani: Elég volt a magyarság pusztításából. Nem kell már sokáig várni arra, hogy visszatérjünk azokhoz módszerekhez, amik EBBEN a filmben láthatók, legfőbbképp 1p 06mp és 1p 10mp között látható jelenethez:

Kedves Nóri! Isten veled nyugodj békében! Őszinte részvétem a családnak!

A magyarságnak pedig szebb jövőt!
 
XY (Név nélkül jelenjen meg)
Felvidék

************************

Csak egy adalekot szeretnek hozzatenni az idiotisztikus allitashoz, miszerint a "kar" nem olyan nagy, hiszen a lany barna haju es barna szemu volt, tehat cigany. (Kuruc.info: ezt senki se állította – a balliberálisok azért nyomatják a "a képek alapján cigány volt!" hazugságot, hogy leszereljenek bennünket, és kivegyék a kezünkből a "megint cigány ölt magyart" kártyát.) Ne tessek elfelejteni a tenyt, hogy KisKUNlachazan tortent a gyilkossag. A mi osenk 800 eve kaptak Bela kiralytol hazat Magyarorszagon es orok szabadsagot, mert harcoltunk a magyarokkal Dzsingisz Kan ellen (Buvar Kund). Mi barna szemuek es barna hajuak volnank, esetenkent barna boruek, de a szamtalan telepulesek (volt) prosperitasabol itelve (Kiskunsag, Nagykunsag) nem igazan lehetne bennunket a ciganyokkal osszekeverni. A megoldas: adjanak fegyverviselesi engedelyt minden folyamodo, torvenytisztelo polgarnak, aki bebizonyitja szakertelmet a fegyverhasznalattal kapcsolatosan, es hozzanak torvenyt, hogy a maganterulet az szent es ha valaki azt megserti, a tulajdonos akar fegyverrel is elharithatja az ellene iranyulo tamadast! Higgyetek el, nem lenne tobb dolga (semmittevo) jo rendoreinknek, legfoljebb (atmeneti idore) a megnovekedett szamu helyszineles!
Tisztelet a munkatokert!
XY (Kuruc.info: minden levélírót megkérünk, közölje, lehozható-e a neve, amennyiben aláírja levelét. Ez alá volt írva, viszont egyértelmű utasítást nem kaptunk, így a nevet eltávolítottuk.)

************************

Kedves magyarok!
 
Van egy igaz mondás:
 
Amikor valaki először találkozik az erőszakkal, megretten tőle.
Ha néha találkozik vele, akkor hozzászokik.
Ha pedig rendszeressé válik az erőszak körülötte, már fel sem tűnik neki.
 
De könyörgöm. Milyen állapotok lesznek Magyarországon? A sok hozzászólásból mintha úgy érezném, hogy inkább kezdünk hozzászokni az erőszakhoz, mint hogy észrevegyük, hogy mennyire felborult a világ rendje. Nincs helye ilyen gondolatoknak: ...minek ment egyedül haza? ...biztos kihívóan öltözött... magának kereste a bajt... stb.
Emberek! Vegyük már észre. Az élet rendje az, hogy teljes életet élhessünk, mi emberek, ezen a Földön. Ha én hajnal 3-kor akarok gyalog menni valahova, akkor nyugodtan mehessek. Ha egy lány/nő csinosan van felöltözve, akkor se kelljen rettegnie. Vannak tapasztalataim olyan országból, ahol simán sétálgatnak fiatal, ténylegesen kihívóan öltözött fiatal lányok az utcán, akár péntek, szombat éjszaka is. Úgy gondolom, ez az élet rendje. Nehogy már azon kelljen gondolkodni, hogy ki merjek menni az utcára? Vagy: el merjem engedni a gyermekemet valahova egyedül? Vannak országok, ahol kerítést sem használnak a házaknál, reggelre mégis minden ugyanott van, ahol a család hagyta előző este. És ezek nem azért vannak, mert olyan sok a rendőr, vagy mert állandóan, mindenhol járőröznek. Nem. Minden a fejekben kezdődik. Valamint társadalmi szinten. A magyaroknak kell megmutatni, hogy hogyan szeretnének élni a saját országukban. A kártékony elemeknek pedig ki kell lökődnie az egészséges gondolkodású nemzet polgárai közül. Ha lángolni kell egy-két háznak, akkor lángoljon. Mindenki tudja már, hogy kik voltak az elkövetők. ... (Kuruc.info: ez a mondat a békesség / biztonság kedvéért kicenzúrázva.) ... És ennek a reakciónak automatikusnak kell lennie, nem pedig gyűlést szervezni az eset után egy héttel. (Persze ez is kell, viszont ez nyilván csak demonstráció jellegű lesz, komoly befolyással nem fogja szolgálni az ügyet.). Szóval: ki a gazda Magyarországon? Ne mindig csak reagálni akarjunk az eseményekre. Pl. bűncselekmény után demonstrálni, meg bezárkózni, utcára nem kimenni stb. Ez zsákutca. Nyugodtan élhessünk Magyarországon! Tényleg, ha így haladnak a dolgok, mi lesz 50 év múlva? Mindenki gondoljon csak bele...
 
Fred

************************
Egy halott magyar lány emlékére

Tisztelt Kuruc Infó!

Megosztom veletek érzéseim az elmúlt napokról.

Valami nagyon mélyről jövő fájdalommal ébredek napok óta. Fogalmam sincs mi ez, de nem testi fájdalom. Valahonnan a lelkemből tör elő vagy talán annál is mélyebbről. Minta a kollektív tudatból fakadna, mintha nem csak az én fájdalmam és dühöm lenne. Egyszerre érzem ezrek sóhaját a saját sóhajomban. Napról napra gyülemlik, és úgy nyomja a mellkasomat, mint egy mázsás súly. A szakdolgozatommal kéne foglalkoznom, de nem hagy nyugtot. Járok fel s alá, hogy mit tegyek, vagy hogy mit tettem, amiért ennyire lesújtva érzem magam. Az elmúlt napokban egyre inkább a misztikus felé fordultam, onnan vártam vigaszt, választ. Ősi táltosok szellemével jártam a városban. Nem hittem a jóslatuknak. Nem hittem, mert erősebb volt bennem a demokrata. Azt súgták nekem újra fegyverek hangja, töri majd meg az ősanya énekét. Újra vérrel fogunk fizetni hazánkért, mint már megannyiszor. Nem hittem, nem akartam hinni, féltem az igazságtól. Most értettem meg a szenvedésem okát, csak ma reggel szakadt ki az a sok érzés, ami eddig lelkem nyomta, és most már hiszek. Elhiszem, amit mondtak, nem esik jól, de elhiszem. Újra bakancsok fognak kopogni a macskakövön, de ezúttal értünk fognak kopogni. Nem egy személyért nem egy eszméért, hanem az igazságért. Magyarországért, Hunorért és Magorrért, András királyunkért, a Hunyadiakért, Kossuth Lajosért. Felveszem újra az árpád-sávos egyenruhát Trianoért, a Corvin közért, 2004. december ötödikéért, Olaszliszkáért, Kiskunlacházáért. Újra elbúcsúzom édesanyámtól, bármennyire nehéz de bosszút állok dédnagyapám földjeiért, Gyuri bácsi könnyeiért Sepsiszentgyörgyön, Apám fáradt tekintetéért 18 évvel a módszerváltás után. Útnak indulok újra a szemed ragyogásáért, hogy láthassam majdan benne szemünk ragyogását. Nagy levegőt veszek érted és értem, értünk. Mindazért, amit még jónak látok ebben a világban. Történelmet soha nem tömegek írták, hanem szűk csoportok. Gyakran emlegetik, hogy az utolsó nap utolsó órájában vagyunk, ez már letelt. Az utolsó perc utolsó másodpercében vagyunk, azzal hogy leütöm ezt a betűt a billentyűzeten le is telik. Vége. Elég volt!
   
Nyugodj békében Nóri.     
                                                      Egy szomorú gárdista           
 
 
Győr, 2008.11.27
************************
Tisztelt  Szerkesztőség!

Nem bírtam ki  hogy ne írjak önöknek egy levelet.19 éves Diák vagyok és 2-3 éve olvasom a kuruc.info-t. Biztos,hogy sok olyan levelet kaptok,és megdöbbenten olvassátok,hogy  hová is fajult a cigánybűnözés az országunkban. Eddig is eléggé kiborultam,és nap mint nap olvassuk, látjuk, halljuk, hogy a cigányok terrorizálják a magyarságot.  Elvileg ők is magyarok,de mint látjuk csak papíron azok és csak magyar állampolgárok, mert ilyen elfajzott és eltorzult világnézettel rendelkező  nem lehet magyar,  sem szívben, sem lélekben. Nem tisztelnek semmit, nem érdekli őket a törvény és napról napra több és kegyetlenebb bűncselekményeket követnek el.

Ezt a levelet H.Nóra miatt kezdtem el írni. Nem rokonom, nem ismertem, de halálhíre megdöbbentett és megrémített egyúttal. Először is szeretnem kifejezni őszinte együttérzésemet az áldozat családjának, barátainak, ismerőseinek.

Egy internetes videómegosztón képeit nézegetve, és a zenei aláfestés miatt elkezdtem könnyezni, hogy ennek a csodálatos tinédzserlánynak meg kellett halnia. Nem vagyok egy érzelgős lélek, de az ilyen esetek megviselnek lelkileg.  Ilyenkor hol van a média, hogy elmondja, hogy egy horda ork brutálisan megölt valakit? Vagy a média csak az tücskökön tud segíteni?

Ezzel a levéllel nem fogom megváltani a világot, csak azt szeretném elérni vele, hogy mindenki nézzen magába: aki támogatja a cigányokat, az a bűnözőket támogatja. Ne engedjük, hogy ez a "pestis" végigsöpörjön rajtunk megtorlás nélkül: mert a megtorlás elengedhetetlen lesz.

Hány gyilkosságot, és megalázást kell még elviselnünk?

Személy szerint úgy gondolom, hogy itt az idő, hogy cselekedjünk. Ez nem évek kérdése lesz....
Úgy vélem itt az idő...
Üdvözlettel : egy magyar
************************
Frissítés (nov. 27. 23.37): két újabb levél: Tisztelt Szerkesztőség!

Az okból írom meg ezt a levelet, ami miatt sokan mások. Felháborít amit cigányaink csinálnak. Sajnos nem egyet ismerek a bűnözőik közül, előző munkámból (roncstelepi bontós) kifolyólag illetve Dombóváron az utcán is hamar megismerkedik velük az ember. Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy egyikük egy konfliktus során felismert: 5 éves korunkig szomszédok voltunk. Mikor kicsik voltunk, nem volt rossz a viszonyunk, így ha szabadlábon volt, sose volt semmi bajom. De rengeteg olyan helyzetet láttam ahol védtelen, létszámhátrányban lévő embereket támadtak be. Igyekeztünk segíteni, mivel 5-6 ember van mindig egyszerre velünk; tőlünk már tartanak ha nincsenek sokkal többen. De van hogy harmincan is vannak. Kérdezem én hogy ez lenne a normális hogy csak az ütősebb brigádok merjenek utcára menni szombat esténként? Hogy ha valaki fiatal az egyedül ne merjen sehova menni? Hogy a saját hazámban idegenek miatt rettegnek kelljen és szaporodjanak rajtam a hegek, vágások? Hogy tömegben lincseljék a magyar embert, hatan ugorjanak egy kislánynak, erőszakolják, megöljék? Mi lenne ha mi is követnénk a példájukat és ha cigányt látnánk ütnénk rúgnánk ok nélkül? Tudom Mohácsi, Kolompár, Eörsi és a hasonló szardarabok már sikítanának, hogy rasszizmus. Az a baj egy kulturált és fejlett világban élünk, ahol a családok nem indulnak vérbosszúra, a sértettek nem fognak fegyvert, a kirablottak nem akarják visszaszerezni értékeik. De ezúton üzenem a fajvédőknek, a politikai elitnek, országunk vezetőinek, közel van, hogy elszakadjon a cérna. És akkor áldozatot kell hozniuk. Nem lesz elég ember aki őket is és a tetveket is védje. Azt hiszem érzik ezt és ezért folyik a cigányság túltenyésztése és kiképzése ellenünk.

Nem éltem a kommunizmusban de nagyapám párttitkár volt. Az ő elmesélései szerint abban az időben nem volt ilyen helyzet. Szar volt az egész úgy ahogy van de a cigányok féken voltak tartva. Nem egy szép sztorit hallottam a tolvajcigányok fegyelmezéséröl és gyorsvallatásárol amikor is a lopott dolgok percek alatt megkerültek. Lehet az a rendszer kellene ebböl a szempontból.

Nem tudok megoldást a problémákra, nem is az én feladatom lenne megoldani, sajnos minden tippem alkotmány és emberi jog ellenes lenne (Kuruc.info: az emberi jogok kizárólag emberekre vonatkoznak. A bűnözőcigányok azok? Hmmm, ki tudja...). (Mondjuk a nemi erőszak, rablógyilkosság, stb nem emberijog ellenes?) Nem tartozom azok közé akiket ki lehet tenni hogy mekkora nemzetiek, sőt gazdasági és egyéb politikai kérdésekben gyakran baloldali eszmék megoldásait favorizálom de a HAZA és a MAGYARSÁG nekem szent, úgy gondolom elöször ezekért kell tenni és utánna eldönthetjük hogy balrol vagy jobbrol teszünk-e érte. Sajnálom, hogy ilyen emberek vezetik az országot, akik mindent szolgálnak, de a hazájukat és a népüket nem. Sajnálom, hogy akár a tót terror kapcsán (pedig ahogy a kiutazó barátaim nekem elmondták mi történt; úgy egy politikai vizsgálóbizottságnak is biztosan elmondták volna), akár az egyre súlyosabb cigánybűnözés kapcsán nem lépnek semmi pozítivat, ellenkezőleg: lejáratnak, ellehetetlenítenek mindenkit, aki tenni akar. Az ilyen embert tőlünk nyugatabbra diliházba csukják, keletebbre agyonlövik. Itt meg megválasztják. Azt hiszem, kezdek a kelet felé orientálódni (Kuruc.info: egyetértünk, Putyin hatalmas ember, maximális respect Neki!). Eljön majd nemsokára az idő, amikor a magyarság nem kéri a jogot az önvédelemre, hanem lép. Én ott leszek, remélem minél többen.

Hajrá Magyarok!!
Tisztelettel: Rákóczi Gergő
(közölhetik a nevem ha a levelet is, nem írtam semmi olyat, amiért félnem kellene)
************************
Tisztelt Szerkesztőség!

Én is, mint sokan mások, döbbenettel olvastam Nóri meggyilkolásárol szóló cikkeket! Szeretnék gratulálni Gyurcsány és vörösdiplomás komcsi haverjainak okos és intelligens kissebbségi politikájához, amellyel kettéosztották a társadalmat kedves aranyos, a légynek sem ártó cigókra, és a gaz fasiszta magyarokra!

Szeretnék még azért is gratulálni amiért véget vetettek a sajtó- és szólásszabadságnak, továbbá a szabad véleménynyilvánításnak! Ekkora gazdasági és társadalmi feszültséget Európában még egy kormány sem tudott elérni! Szerintem megérdemelnének egy kis pihenőt! Javasolnám nekik szedjék össze a kis csomagjukat és takarodjanak el ebből az országból Észak-Koreába, vagy Kubába, a cigány haverjaik meg kotródjanak haza Indiába!

Nekem van egy 18 hónapos lányom, akit nem azért szült a feleségem, hogy valami büdös koszos cigány kifossza, megverje, megerőszakolja! Tehát a komcsiknak és a cigányoknak van egy rossz hírem: megvédem a lányomat! És teszem ezt azzal ami a kezem ügyébe kerül: ha balta, ha kalapács, ha féltégla, nem fog érdekelni, ütni fogom amíg mozog! Jogom van megvédeni a családom, és magam! A rendőrök úgysem teszik meg! Ezért nem őket kell hibáztatni! Ha egy rendőr csúnyán néz egy cigány bűnözöre, a rendőrt csukják le! Ennek a tarthatatlan helyzetnek a megszüntetésére csak egy kiutat látok: szavazzunk a JOBBIK-ra!! Bár sok mindennel nem értek egyet, ami a programjukban szerepel, de csak ők lesznek képesek megfékezni a cigányokat és a komcsikat! 

Tisztelettel: egy gaz magyar fasiszta