Legújabb könyvét
megrendelheti alul
A Pörzsölő legutóbbi adásában ifj. Hegedűs Lóránt után Posta Imre, a rendőrség volt pszichológusa fejtette ki véleményét a cigánykérdésről. Állítása szerint a kormány - ahogy azt mi már legalább egy éve hajtogatjuk -, valóban cigány-magyar polgárháborúra játszik. Posta beszélt ezen felül a cigány maffiáról is. Tekintse meg a vele készült beszélgetést alább!
A videó eredetije ITT található (direkt link a WMV fájlra ITT, ha valaki inkább letöltené, és helyi lejátszón nézné). Alább a beágyazott, a YouTube méretkorlátja miatt két részre szétszabdalt, a Hegedűs Lóránt-interjú nélküli változat.
 
 
 
 

 
 
 
Kuruc.info
Kapcsolódó cikk:
Frissítés (dec. 10. 11.03): egyik olvasónk begépelte az interjúban elhangzottakat:
Magyarország elkelt.

Pörzse  Sándor  intejút készített Posta Imre  volt rendőrségi   pszichológussal.

(részletek az Echo tévében  bemutatott beszélgetésből)

Pörzse Sándor:  Minimum két dolog fog történni:  egyik, hogy kinyílik a bicska a zsebekben, a másik sokan  eltátják  szájukat és azt mondják, már sok mindent megértünk  de ez talán mégsem  igaz.

Első témánk, hogy  cigány származású rendőröket vegyenek be  a rendőrség állományának soraiba,

ha így  van , ahogy itt leírtad akkor ez  óriási veszélyeket hordoz magában!.

Posta Imre:  Már idén márciusában elkezdték meglengetni ezt a lobogót a cigánysággal kapcsolatban, hogy ugye előítéletek ellen  valami propagandát vegyenek. Erre nem a rendőrség részéről  van  igény ez Drakivits részéről  való igény. A kormányzat egy propagandát kezdett el.

Úgy néz ki, hogy ez mindenképpen diszkriminatív dolog, hiszen a rendőröktől megkövetelik a két éves szakközép iskolát és egyéb végzettségeket, ami most úgy néz ki, hogy könnyítéssel keveredhetnek be érettségi nélkül azok a cigányszármazású rendőrök akiket-   hozzá teszem eddig soha nem volt diszkrimináció -  én pszichológusként is örültem, ha valaki jött és azt mondta, hogy ő tisztességes és  becsületes és jött! Tehát nem volt  akadálya annak, hogy cigányok kerüljenek a rendőrségbe.

Pörzse:  Akkor ez most pozitív diszkrimináció!?

Posta : Igen ez egy  az egyben pozitív diszkrimináció mindamellett úgy, hogy a magyar  rendőröket meglehetett venni  -  fizetésbe és mindenben. Most már igazolványt vonnak meg stb. (és ez csak egy a sok közül)

Pörzse: Azt mondtad Kiskunlacháza környékén élsz, itt működik egy cigánymaffia. Ráckevén van a bázisuk .  Mit lehet erről tudni?

Posta: Én pontosan Szigetszentmiklóson  élek  és a környék az tele van szórva maffia központokkal. Ráckevén van  az egyik bázis.  Pokolhegynek hívják azt a helyet. Gyakorlatilag itt ilyen Audi A 6-ok,Audi  A 4-kel Mercédeszekkel úgy mászkálnak ezek a srácok,hát most nevezzük őket cigányoknak. Engem a múltkor egy hét alatt  kétszer próbáltak  a kerékpárommal leszorítani az útról ( nem gondolom, hogy tudták  ki vagyok) ez csak  egy cigányvirtus volt. Én úgy tudom  teljesen szabadon és fegyveresen mászkálhatnak és a rendőrök és a helyi rendőrség is nagyon jól ismeri a csapatot. Félnek is tőle, tehát meg vannak  félemlítve a rendőrök. A rendőrvezetők pedig valószínűleg meg vannak véve.Az hogy hogyan történt a Kiskunlacházai tragédia  ( amit a tv nézők már pontosan tudnak, hogy kik követték el, hogyha olvasnak olyan hírportált ami" tilosnak" számít), akkor minden világos csak  a rendőrség ezt még titkolja.

Pörzse: A VIII. kerületből cigányokat visznek okításra és azt plántálják beléjük, hogy a Magyar Gárda cigányokat öl. Állítólag ezt a titkosszolgálat intézi.!

Posta: Hát igen ezek  a belső  információk terjengenek. Ezt  a rendőrök tudják, tehát a Bp.-i rendőrök is tudják. Összeszedik a kerületben a cigányokat, akik eléggé levannak butítva és teljesen  hogy úgy mondjam „ agyilag zokni" szinten  mozognak intellektuálisan és elhiszik azt , ami szinte hihetetlen. Gyakorlatilag heccelik és készítik fel őket. Más információ szerint fegyveres felkészítés is zajlik. A magyarság ellen  megy  az uszítás.

Pörzse: Olyan ez mintha az lenne a kormányzati  akarat, hogy itt polgárháború törjön ki, amire hivatkozva majd sokféle intézkedést  lehet majd  hozni. Ilyen jellegű információid vannak-e még, ami erre vezet?

Posta: Ezt egyre többen mondják (megint csak belső információk  szerint), de ez nagyon erős pletyka, hogy pl. a Magyar Honvédség az utóbbi  egy évben többet volt lövészeten, mint az utóbbi négy  évben összesen. A Magyar Honvédség állományát is készítik  fel  arra, hogy  lövészeten nem halálos lövést, hanem végtagra adnak le lövést megsebesítés  céljából. Míg a rendőrségnek a bázisain beszereznek ill. próbálnak  Bp. központjába  hordani olyan fegyvereket, rakétákat,vállról indítható rakétákat,ami egy polgárháborús csetepatéban nagyon alkalmas arra, hogy messziről egy autót egy az egyben kilőjenek, vagy egy  sarkot, ahogy 2006-ban történt. Csak itt nem ágyúval, hanem rakétával. Tehát egyfajta puskaporos hordón ülünk és ezt a puskaporos hordót teletömik  mindenféle fegyverekkel. Fegyveres előkészítés zajlik. Mindezek mellett úgy,hogy közben a rendőrséget szétzilálják  és  megerősítik  a securytikat. A securyti-nál az a baj , hogy nem tudjuk milyen állománnyal töltik meg. Kettős állampolgárságú  izraeli- magyar, vagy  magyar-izraeli (nem tudom, hogy minek lehet  nevezni!?) Szinte szabad  átjárás van a határok között.

Pörzse: Azt állítod,hogy a rendőrséget átszőtte a MOSZAD, ill. nemhogy átszőtte teljesen beépült.

Posta: Ó hát ez teljesen világos, ebben a kérdésben nagyon nagy a csend. A katonai ügyészségre megtett feljelentésemet  villámsebességgel zárta le a katonai ügyészség, hogy nincs ezzel semmilyen dolguk. Én megtettem a feljelentést a Nemzetbiztonsági Hivatal felé is. Megjelent a RENDŐR-I-GAZ-EMBEREK című könyvem, melyben vannak bizonyítékok . A rendőrség belső hálózatán chateléskor SALUM Izrael köszönéssel köszönnek egymásnak. Izraelben történik a kiképzése a rendőröknek. Kettős állampolgárságúak.  És a rendőri vezetők közül is szerény saccolással 60- 70 %- a  a  rendőri vezetőknek ide értve az ügyészséget és  a bíróságot is át vannak itatva, át vannak szerveződve. Gyakorlatilag ilyen MOSZAD-os titkos szolgálati hálózatba beilleszthető emberek.

Pörzse:  Miért éppen a MOSZAD és miért nem például volt a KGB?

Posta:Hát igen, nagyon vékony a határ. Nyilvánvaló,hogy az egész a pénzről szól és egyre többen hangoztatják és egyre nyíltabban ami teljesen  valószínű, hogy itt Izrael Simon Peresz elhíresült kijelentése alapján megvásárolja Magyarországot. Nos ez már  gyakorlatilag megtörtént. Rossz hír a tv nézőknek, hogy ne legyenek illúzióik: Magyarország már elkelt. Magyarország már csak papíron létezik.  Az ügynökök ott csücsülnek, már nem most, hanem már tegnap előtt is ott csücsültek, tehát évekkel ezelőtt. Csak most nagyon felgyorsultak az események ( az öszödi beszéd óta) és most már direkt módon kell, hogy beavatkozzanak, akár fegyveres erőkkel, ha polgárháború lesz akkor ezek az erők megtudnak mozdulni. Ennek a lényege az ,hogy ne legyen egy megbízható, korrektül felfegyverzett MAGYAR honvédség, aki esetleg fegyverrel tud majd ellenállni, vagy elveszi a kedvüket attól, hogy egy polgárháborút kirobbantsanak  a cigányság és a magyarság között. Ez „osztd meg és uralkodj" miközben a Moszadosok  a markukba röhögnek. Ne legyen rendőrség,aki megvédje a magyar állampolgárságot.

Pörzse: Itt a fegyvereknél térjünk még vissza arra a bizonyos gázra, amit szeptember 20-án használtak: ez az úgynevezett CR gáz.

Posta: A rendőrség  szerint ez egy CS nevezetű tömegoszlató könnygáz, amit ők alkalmaztak.  Ezzel kapcsolatban én egy  följelentéssel  éltem annak idején ( mert ugyan most  pszichológus vagyok, de a képzettségem  katonatiszt és vegyvédelmi üzemmérnök) .Ez volt a szakmám, és amit ott elmondtak ugyan  én nem szipákoltam  belőle -  , de  az teljesen biztos, hogy nem a CS nevezetű gáz volt, hanem egy sokkal erősebb hatóanyagot tartalmazó gáz. Egyébként mi be is vizsgáltattuk, tehát szereztünk olyan hüvelyt, amit ott elhasználtak és ez bebizonyosodott számunkra legalábbis, de a hivatalos dokumentáció szerint ORFK vezetői szerint ez „akkor sem" az a gáz. Azóta nagyon kerülik, hogy ezt alkalmazzák, mert ha kiderülne a  Nemzetközi Bíróság előtt ezért mindenképpen  felelősségre kellene vonni a politikai vezetést is nem csak a rendőri vezetőket.