Szombaton délben egy 84 éves ibrányi néni házába ment be ismeretlen férfi.

Szombaton délben egy 84 éves ibrányi néni házába ment be ismeretlen férfi. Az elkövető a földre nyomta az idős asszonyt, majd a nyakához kést szorítva pénzt követelt. Az ekkor belépő szomszédasszony rákiabált a férfira, aki a kést eldobva menekülni próbált. A 60 éves nő egy fazékkal kezdte csépelni, a tettes végül félrelökte és elszaladt. Az Ibrányi Rendőrőrs a forrónyomos üldözés során nem messze elfogta a feltételezett tettest. Az 50 éves helybeli lakost rablás kísérletének megalapozott gyanújával őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Fülöp Gergely r. százados
szóvivő
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság
(SZON)
Frissítés (jan. 12. 15.32): Olvasó: Az idős néni az egyik kollégám nagynénje. Ő mesélte ma reggel, hogy mi történt a hétvégén. A probléma ott kezdődött, hogy a kissé szenilis néni a nyáron tojásokat adott el a cigánynak, akit sajnos beengedett a házába. Ezután nemsokkal megpróbáltak betörni hozzá, ami nem sikerült, majd  múlt hónapban a néninek eltűnt a nyugdíja. Most szombaton délben a cigány elment a nénihez, aki Ibrány központjában lakik (tehát nem eldugott részen), és egyből benyúlt a párna alá (ott tartotta a néni a pénzét), de váratlanul becsoszogott a házba a néni, akinek a cigány azonnal nekiesett és elkezdte fojtogatni, talán meg is öli ha nem jön be éppen a szomszédasszony, aki fejbevágta egy fazékkal és a cigány elszaladt. A rokonok értesítették a rendőrséget és percek alatt elfogták a cigányt, akiről kiderült, hogy többször volt már büntetve, jelenleg is börtönben kellett volna lennie, de nem kezdte meg kiszabott büntetését!!!

Kellemes meglepetésben volt részem, ugyanis a kollégám mesélte, hogy a kiérkező rendőrök közül az egyik , amikor meglátta a cigányt , akkor nem kérdezett, hanem egyből úgy orrba vágta a cigányt, hogy az szó szerint összeszarta magát. Igaz, részeg volt. A cigánygyerek még vagánykodott egy sort, amikor beültették a rendőrautóba, hogy a cigijét, meg a gyújtóját is viszi magával, de az orrbavágós rendőr beült mellé hátra és ő kísérte be a kapitányságra. (El lehet képzelni, hogy mit kaphatott a cigány útközben)


Ezt szerettem volna megírni, hogy ha bármi kétség is lett volna, hogy esetleg nem cigány volt az elkövető, akkor mindenkinek világos legyen, hogy igenis az volt. Másodsorban pedig, hogy vannak még jó rendőrök, akiket nem fertőzött meg a fajvédelem mételye.


Üdv:XXX
Frissítés (jan. 13. 13.12): 2. Olvasó: Olvasó: Adjon az Isten Kurucok!

A zsidó index.hu-n is lehozták a cikket címlapon, de a "Szórakozás" című rovatban az első helyen.
Alatta pedig a bulvár rovatban találjuk. Ezek szerint a magyarországi zsidóknak ugyanúgy mint a Gáza határán a palesztín gyerekek hulláinak látványánál piknikező zsidóknak szórakozás a gójok halála, esetleg a gójok saját életükért való kétségbeesett egyenlőtlen élethalálharc.  Az, hogy egy (talán mindkettő) idős asszonyt késsel fenyegetik a cigányok, valamint az, hogy a cigányok leszúrják a kevéske nyugdíjukért a magyarokat és csak a csodával határos, hogy megmenekültek ezek szerint a zsidóknak "SZÓRAKOZÁS".

Szerintem pedig nem az. Csodával határos, hogy egy késsel felfegyverzett 50 éves, azaz felnőtt kancigányt két idős nyugdíjas magyar asszony egy fazékkal el tudta kergetni és nem ölte meg őket (a földön vekvő idős magyar asszonynak nem vágta át a torkát a kevéske nyugdíjáért, a másik idős magyar asszonyt pedig, mert szemtanú).

Üdv és hajrá Kurucok!

V.D.