Felhívom mindenki figyelmét, hogy Draskovics és tsai. ugyanúgy felelősségre vonhatóak mint a délszláv háborús bűnösök. Ugyanúgy emberiségellenes bűntettnek minősül ugyanis amit tesznek, ez már nem vicc ami most itt folyik. A magyarokat megfosztják védekezési lehetőségeiktől, az ellenük elkövetett bűncselekményeket nem szankcionálják, nem tesznek intézkedéseket a megelőzésükre, a rendelkezésükre álló eszközökkel nem védik meg őket. (ezek az elkövetett és jól dokumentálható (pl. Kiskunlacháza, ahol nincs (elég) rendőr) tettek egy az egyben a délszláv háborús bűnösök, Mladics és Karadzsics ellen felhozott vádakkal egyezik meg és véleményem szerint helytállóak).

A magyar kormány tagjait sajátjaik ellen elkövett mulasztásaik miatt el kell bocsátani és törvény előtt felelősségre vonni. Kisebb, helyi ügyekben van már erre példa.

Valamilyen homályos okból (félnek, azt mondják rájuk, hogy rasszisták az EU-ban) hagyják, hogy a magyarokat bántsák, gyilkolásszák, megerőszakolják. A tenniakaró rendőröket pedig áthelyezi a kormány egyik inszinuált tagja.

Minden szavazóképes állampolgár felelőssége (így az enyém is), hogy ők irányítanak. Gondolkozzatok!!!!