2020. április 8., szerda, Zsejke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:32 A teljesíthetetlen két méter21:15 A nagy "roma" rejtély21:10 Litvániában útakadályokat létesítenek a húsvéti ünnepekre bevezetett utazási tilalom kikényszerítésére20:53 A borsodi gyilkost szabadon engedő bírónő elleni feljelentés eredménye: "bűncselekmény hiányában kellett elutasítani"20:36 Újabb bizonyíték a koronavírus antiszemitizmusára: széklettel is képes fertőzni20:10 A migránstaxiknak is keresztbe tett a járvány: egy ideig nem szállíthatják Olaszországba a sáskákat19:44 Itt a jó példa: saját fizetésüket ajánlják fel az egészségügynek a bolgár képviselők és kormánytagok19:37 Vesztegzár alá helyeztek két migránstábort Görögországban19:29 Szegény Index: le kellett írniuk, hogy azért is hullanak nagyobb arányban a négerek, mert sokan vannak börtönben19:11 Először feketelistáztak a kínai nagy fal megrongálásáért18:55 Banki alkalmazott sikkasztott a bankjegykiadó automatákból Zalában18:47 Iránban a hét végétől három szakaszban oldják fel a járvány miatt hozott korlátozóintézkedéseket18:38 Indiában nem oldják fel a kijárási tilalmat18:28 Sanders kiszáll, Biden lesz Trump nem túl veszélyes ellenfele17:42 Downing Street: Johnson stabil állapotban van, reagál a kezelésre
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés ::

Ne kérdezősködjenek róluk, mert még a nyelvüket is kivágják!

Reklám

Maga csak ne sokat kérdezősködjön, mert úgy jár mint a leszúrt kézilabdázó. Itt olyan roma hadsereg van, hogy attól még a helyi rendőrök is félnek, egyikük szájába már dugtak pisztolyt, pedig csak igazoltatott egy vasakkal megrakott autót - így fogadták az indexveszprémet az egyik enyingi kocsmában, ahol olyan hír járja, hogy Marian Cozma és a veszprémi kézisek támadói a településhez köthetők.
A rendőrség csak annyit közölt, hogy egy Fejér megyei településről érkezett mintegy harminc fős társaság, akik alaposan gyanúsíthatók, hogy részt vettek a veszprémi kézilabdázók elleni támadásban. Az internetes portálok és szemtanúk viszont egyértelműen megnevezik azt, hogy Enyingről és Dégről érkeztek Cozma gyilkosai és a kézisek támadói.
Enyingen ma este feltűnően sok rendőrautót lehetett látni az útak szélén, érdeklődésünkre azt mondták az egyenruhások, hogy csak fokozott közúti ellenőrzést tartanak, s nem tudnak arról, hogy a magyar gárda vagy bármilyen más szerveződés a városba készülne, ám azért óvatosságra intettek bennünket. (...)
Enyingen vihar előtti nagy csend honolt ma este, vágni lehetett a levegőben a feszültséget. Az emberek nem csak az eső miatt nem szívesen mentek ki az utcára. A helyiek tökéletesen tudják, hogyha azokról a veszélyes személyekről van szó, akiket ismernek a településen, akkor mindenkinek van oka félni.
Ezektől a személyektől az enyingiek és környékbeliek távol tartják magát, alvilági körökben is félelmet keltő, igencsak kemény, 100-150 fős társaságról van szó. Úgy hírlik, velük még a fehérvári maffiaper egyik vádlottja, Abu Mohamed sem mert kikezdeni. Elzavarták őt a városból. Mindenki tudja, melyik benzinkútnál gyülekeznek autóikkal, szemtanúk szerint most vasárnap este is vagy 15 kocsi állt a töltőállomásnál. (...)
- Tudja, ezek olyan fickók, ha ők azt mondják itt a rendőrnek, hogy nem vagy te kíváncsi a csomagtartóra, akkor az a fiatal járőr úgy döntött, nem érdekli a jármű hátsó része. Nem érdemes ezekkel kötekedni, de még rájuk nézni sem tanácsos. Fegyverük van, s pillanatok alatt csapatokban is tudnak támadni. Mindenki tudja kikről van szó, de senki nem mer hozzájuk nyúlni. A rendőrség is arra büszke, hogy hány sebességmérőt helyez ki, nem arra, hogy őket rács mögé jutassa-mondák nekünk az egyik enyingi szórakozóhelyen, ahová nem tehetik be a lábukat ezek a személyek, mert a tulajdonos csak klubtagsági igazolvánnyal rendelkezőket lát szívesen a sörözőbe.
Aztán sokmindenről beszélgettünk még a vendéglátóhelyen tartózkodó emberekel. Például arról, hogy Enying este nyolc után kihalt, mintha atomtámadás érte volna. A városban például nincs diszkó. Mesélték, kétszer próbált két üzletember nyitni ilyen jellegű szórakozóhelyet, mindegyik egy-két estét volt nyitva. Egyiket már nyitáskor szétverték, másikban pedig késeléses balhé volt, az is bezárt. A helyi lakosok tökéletesen tudják, merre nem kell menniük, mibe nem kell belekeveredniük.
- A múltkor is megrúgdaltak egy embert az utcán, többen látták, ám inkább mindenki elfordította a fejét, nehogy őket is megverjék.
Egy neve mellőzését kérő utcán sétáló helyi férfi azt mondta, ha tényleg ide jönnek a szerb zsoldosok vagy a magyar gárda, akkor van mitől rettegnie az embereknek, mert akár háborús állapotok is lehetnek a városban.
- A cigány nem olyan nép, hogy megijedjen. Ezek meg főleg nem olyanok, vannak géppisztolyaik is. Remélem, elfogják az elkövetőket, s rend lesz az országban és itt is- jegyezte meg, aztán sietve tovább ment.
Próbálkoztunk több helyi lakossal beszélgetni az esetről, az enyingi társaságról, ám amikor megtudták, hogy kikről érdeklődünk, mindenki elzárkózott a nyilatkozattól. Sőt, azt tanácsolták, ne is kérdezősködjünk róluk, mert még a nyelvünket is kivágják.
- Ha maguk nem golyóállóak, akkor menjenek innen el- tanácsolták nekünk.
Enyingen félnek az emberek. Azoktól mindig, akik a veszprémi késelés után esetleg gyanúba kerülhetnek, és azoktól is, akik a városba érkezhetnek az esetleges bosszú miatt.
(indexveszprém nyomán)

Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready