Szándékosan nyomorítják meg a gyerekeiket a nagyobb segélyért? Sikerrel járhatnak a zacskós módszerrel? Megmondjuk. Kezdjük rögtön a legelső történettel, mely a világhálón terjed.

"Dél-baranyai roma emberek lakta falu. A családnak van 6 gyereke. Beadták intézetbe őket, majd jelentkezett a család rokonsága és pár nap múlva kihozták őket, mint nevelőszülők. Az állam megszabadul a gyerekektől és fizet. Nem keveset. Gyerekenként 80.000!!! Azaz összesen 480.000 forintot havonta. Az apa és az anya nem válnak el, de külön lakcímre jelentkeznek be így mindkettő megkapja a szociális segélyt az önkormányzattól, 39.100 forintot(?). Így további 78.200 forinthoz jutnak. Lakásfenntartási támogatásként további 9.800 Forintot kap a család. Erre jön még a családi pótlék, 12.600 gyerekenként. Természetesen ingyen tankönyv és ingyenes iskolai étkezés is jár.

Ezen kívül minden hónapban átmeneti segélyért is sorban állnak, ami havi 30.000 forint az önkormányzattól (ha nem kapnak, ott hagyják a gyerekeket a jegyzőségen, ezzel "zsarolva " a hatóságot). Így a család havonta cirka 643.600 forint bevételhez jut.
Telik már plazmatévére és lízinges Suzukira is a papának....
Ha dolgozni menne és keresne 100.000 forintot akkor a bevétel lecsökkenne 175.600 forintra. (468.000 havi mínuszért én sem mennék dolgozni, még elfáradnék.)"
Megélhetési nevelőszülők - bombaüzlet
Ebben a történetben a legdurvább rész (mind anyagilag, mind erkölcsileg) a nevelőszülőség. Megkerestünk több ezügyben járatos szakembert, és kikértük a véleményüket. Fontos különbséget tenni az örökbefogadás és a nevelőszülőség között. Örökbefogadás esetén az örökbefogadott gyerek után pontosan annyi támogatás jár, mint a vér szerinti gyermek után, vagyis a gyed, gyás, gyes és a nem emelt összegű családi pótlék. Semmi más. Nevelőszülőség esetén viszont havonta körülbelül több mint százezer forintot fizet az állam gyerekenként, amíg az nagykorúvá nem válik. Egy államilag gondozott gyermek évente 1,5-3 millió forintjába kerül az államnak. Ez törvényileg szabályozott. Az előállt helyzet megdöbbentő: az örökbefogadást nem támogatják kellően, míg a nevelőszülőség nagyon jó üzlet. Egy háromgyermekes, tanári fizetésből élő család vajon havonta 100 ezret költ egy gyerekre? Maximum akkor, ha megnyerné a lottót... Az állam mégis ennyit fizet (az összeg nem függ a gyermek etnikai hovatartozásától).
Ebben az esetben megélhetési nevelőszülőkről beszélhetünk. Ugyanis legtöbben nem azért foglalkoznak ezzel, mert fontosnak tartják a gyerekük nevelését, hanem mert jó üzlet. Ha beveszi a gyereket, akkor a nevelőszülő megélhetése biztosított. Visszatérve az eredeti történetre: az általunk megkeresettek ezt nem tartják általános jelenségnek. Habár az összeg valós, de a nevelőszülőnek számos kritériumnak meg kell felelniük, és egy putriscigány ezt aligha teljesíti. A nevelőszülőséghez megfelelő lakás, orvosi alkalmassági, és egy igen komoly tanfolyam elvégzése szükséges. Cigány származású nevelőszülő igen kevés van.
Nem lehet válogatni a gyerekek között
A legnagyobb bökkenő azonban az, hogy a nevelőszülő nem választhatja ki, hogy melyik gyereket szeretné nevelni. A gyermekvédelemben dolgozó szakemberek döntik el, hogy az adott gyerek mely családhoz kerül. Tehát nem lehet összebeszélni, hogy Kolompárék beadják a gyereket, aztán a szomszéd Rézművesék kiveszik a kis Kolompárt, és dől a lé. Megtudtuk továbbá, hogy a cigányságra nem jellemző, hogy állami gondozásba adnák a gyerekeket, inkább elveszik tőlük - tehát ez is a történet hihetősége ellen szól.
"Az Ön által ismertetett gyakorlat előfordulhat, de jelentéktelen mennyiségben, mivel ez a nevelőszülői hálózat, a területi gyermekvédelmi szakszolgálat és az illetékes gyámhivatal együttes közreműködését feltételezi, ami ebben az esetben kizártnak tekinthető" - fogalmaz az általunk megkérdezett szakember. Magyarán előfordulhat az eset, korrupcióval minden kijátszható, de nem valószínű.
Jogosan teszi fel a kérdést az olvasó - elképesztő a helyzet
Ha az örökbeadás az állami gondozással (nevelőszülőség) ellentétben nem kerül annyi pénzbe az államnak, akkor miért nem ezt csinálják? Ráadásul nagyon sokan várnak örökbefogadásra, de a gyerekeket nem adják. Hogy miért? Mert a politikusok azt nézik, hogy a barátom jól fizető állása megmaradjon. Senkinek, így a nevelőszülőknek sem érdeke az örökbeadás. Olyannyira, hogy törvény tiltja, hogy civil szervezetek segítsenek az államilag gondozott gyermekek örökbeadásában. Habár a gyerekeknek ez lenne jobb, így sokak megélhetése kerülne veszélybe. Az egész a pénzről szól Kurvaországban.
A cigányok akkor is kapnak elég pénzt, ha otthon van a gyerek
Megtudtuk, hogy nincs is különösebb szükség a fenti történetben szereplő dologra: ugyanis otthon lévő gyerek esetén is hihetetlenül sok segélyt kapnak a cigányok. Megdöbbentő: szándékosan szaporítják őket onnan fentről. Egy MSZP-s politikus fogalmazott nemrég így: ez megélhetési szaporodás. Bizony, mert a cigányoknak jó üzlet minél több pulyát szülni, rengeteg segélyt kapnak. Ezen az életszínvonalon nekik megéri. Ha elmennének dolgozni, munkanélküli segélyt sem kapnának - tehát ha otthon marad, több pénzt kap, mintha becsületesen dolgozna. Szép, mi? Így megy ez régóta, és senki nem változtat ezen. A Fidesztől az MSZP-ig mindenki nagy reményt lát a könnyedén megszerezhető cigány szavazatokban, ezért most az ő kegyeiket ki kell szolgálni.
Egy másik történet - szándékosan nyomorítják meg a gyerekeiket a cigányok?
A médiában nemrég az a hír került napvilágra - mellyel mi is foglalkoztunk - , hogy a cigányok által sűrűn lakott megyékben (pl. Borsodban) rengeteg a sérült gyermek. Természetesen a cigányság körében, fejlődési rendellenességgel bíró (vak, süket, nyomorék, szellemileg visszamaradott) gyermek esetén pedig több segély jár. A történet szerint kalapáccsal ütik a hasukat az utolsó hónapokban, valamint az újszülött fejére zacskót húznak, hogy oxigénhiányos állapotba kerüljön, ne haljon meg, de károsodjon, és ezért több segélyt kapjanak. Több orvos jelezte, hogy ez röhejes és teljességgel kivitelezhetetlen. Nem lehet úgy megütni vkinek a hasát, hogy úgy károsodjon a gyermek, ahogy ők akarják. Ezeket nem lehet kiszámítani. A magzatvíz, az anyaméh komoly védelmet nyújt a gyermek számára. Habár egyes esetekben oxigénhiány okozhat agyi károsodást, a Magyar Nemzet által megkérdezett főorvosok szerint zacskóval sem járhatnak sikerrel: a gyerek előbb fullad meg, mint hogy az oxigénhiány következtében szellemileg károsodjon. Ha a cigányok tényleg ezt akarnák, akkor sokkal egyszerűbb, biztosabb megoldás van: a megfelelő időben be kell venni egy tiltott gyógyszert, amely károsítja a magzatot. Nem tudhatjuk, hogy ez utóbbit mennyien csinálhatják, ha egyáltalán ehhez a módszerhez folyamodnak.
Az orvosok megadták talán a legkézenfekvőbb, leghihetőbb magyarázatot, hogy miért van annyi degenerált gyerek a cigányság körében: rossz életkörülmények, fertőzések, belterjesség (a nagypapa megerőszakolja a lányát, mint az számos esetben történt), továbbá az alkoholizmus. Nem kell összeesküvés-elméleteket gyártani, a dolog egyszerű: Miss Kolompár a 2. hónapban van, de őt ez nem érdekli (vagy nem is tud róla), és szokása szerint a földig issza magát. A gyermek sérülése pedig garantált, a cigányok továbbá köztudottan nem vetik meg a kocsmát, így nincs mit csodálkozni a dolgon.
A zacskós történet tehát nem hihető, a tiltott gyógyszerek beszedése elképzelhető, de jelen pillanatban úgy látjuk, hogy a legvalószínűbb az utolsó verzió. Mivel ebben a témában nem lehet teljesen tisztán látni, így csak az eddigi információk alapján tudjuk felvázolni a legvalószínűbb okot, amiért a szellemileg visszamaradott gyermekek aránya nagyobb a cigányok által sűrűn lakott megyékben.
Harmadik történet - tényleg ilyen gyorsan szaporodnak a cigányok?
Egy videó azt állítja (amely egy tenyérben lévő barna gesztenyékkel kívánja illusztrálni a cigány népességszaporulatot), hogy néhány cigányból hatvan év múlva 264, 6-700 ezerből sok tízmillió lesz. A részletekbe nem kívánunk belemenni, mert bár demográfiai helyzetünk aggasztó, és kolompárék valóban agggasztóan szaporodnak, ez önmagában röhejes. A demográfia igen komoly, sok tényezős tudomány, nem pusztán általános iskolai matematika. Ráadásul a videó úgy számol, hogy az apának és az anyának is 4-4 gyermeke van, noha azok közösek. Továbbá a halálozást sem veszi figyelembe. Ha így számolunk, a magyarok sem 10 millióan vannak, hanem mondjuk 200 millióan. Megkerestük a videó készítőjét, az Árpádhír televízió egyik szerkesztőjét, aki beismerte nagy tévedését, a videót törölte. Ennek ellenére elkezdett terjedni az interneten. A videó készítője egyébként kiváló anyagokat készít, de most hibázott. Még az afrikai négerek sem szaporodnak így, ez fizikai képtelenség.
Egy jótanács - ne küldözgessünk körleveleket
A körlevelekben terjedő dolgok 99%-a nem valós. Vagy hülyeség, tévedésből származik, vagy valaki szándékosan szórakozik és téveszti meg az embereket. Ha Ön semmilyen körlevelet nem továbbít, nem követ el hibát, mi ezt javasoljuk mindenkinek. Miközben arról beszélünk, hogy a média hogyan mossa az emberek agyát, hogyan lesznek zombik a gondolkodó emberekből, nem vesszük észre, hogy ezek a levelek ugyanezt teszik. Rácz Vivient nem keresik, Pistike műtétje szélhámosság, és az Új Medicina is hülyeség, miszerint a zsidók eltitkolják a rák ellenszerét. Van elég bűnük a kaftánoknak, de ezt aligha képesek megtenni, hiszen ha csak magukat gyógyítanák vele, akkor is kiszivárogna. És főként, nulla bizonyíték van rá, a pleytka pedig nem hír. A "rákellenes" és más szélhámos zsidó alapítványok által lenyúlt lóvék története igaz, dokumentáltuk is, de ennek semmi köze az ellenszerhez. Ráadásul a bibsik közt sok a rákos, tehát nincs csodaszer. Sőt, a ráknak gyakorlatilag nincs gyógyszere, mivel civilizációs, életmódbetegség, a környezet szennyezése és a stressz válthatja ki. Illetve van: egészséges, stresszmentes életmód és táplálkozás, de ez már másik cikk témája.
Gróf Spanyol Zoltán története is nagyon hasonló: ő egy becsapott magyar feltaláló, aki felfedezte a vízzel hajtható autót, amivel Magyarország gazdag lehetne és felemelkedhetne, csak hát ezek a gonosz zsidók ellehetetlenítik és megakadályozzák ebben... Sokakat meg is tévesztett - időközben kiderült a "grófról": egy köztörvényes szélhámos... Használjuk az eszünket, és ne küldözgessünk efféle marhaságokat. Ugyanis, mint írtuk, ezek szinte kivétel nélkül azok. Persze ügyesen megcsinálják ezeket: igyekeznek adatokkal, tényekkel alátámasztani, így egy hozzá nem értő ember hitelesnek találná. Többnyire csak hozzáértő szakemberek tépik ki a hajukat a marhaságoktól.
Küldje el ezt a linket ismerősének, így talán megállíthatjuk, visszaszoríthatjuk a különféle történetek terjedését, a baromságok meggyökerezését. Köszönjük.
Magyari Gábor - Kuruc.info
Kapcsolódó cikk: