Frissítés (febr. 11. 15.57): Másik olvasónk a benzinkútról írt: Az ominózus benzinkútról írnék én is. Először is, nemcsak szóbeszédről van szó! A tetvek ezen a kúton nyíltan kiterítik az asztalra a drogot, és itt a helyszínen osztják el!!! Előtte a kamerát szépen elfordítják, dolguk végeztével aztán kamera alaphelyzetbe vissza. Javasolnám a rendőrségnek, nézzék vissza a felvételeket 1 hónapra visszamenőleg és a kamera az itt leírtakat fogja igazolni. Természetesen megvan a kút sunyi személyzetéről a véleményem... Gyáva magyar banda.

Eredeti cikkünk (febr. 11. 9.23): Berhidán nőttem fel, és itt is élek. Nemcsak Enyingen és Dégen vannak ilyen cigány klánok, hanem itt, Berhidán is. A leghíresebb itt a Csonnó klán.

Ezek a srácok már kiskoruk óta börtönből börtönbe jártak. Volt sok komolyabb ügyük, volt amikor több mint 3 éven át húzódott egyik tárgyalásuk, és még az Interpol is nyomozott az ügyükben. Több rendbeli  emberkereskedelem (Kuruc.info: miért nem csodálkozunk?! Lásd a kiindulólinkekért EZT, a témában egyik legújabb cikkünket), emberi szabadságjogok megsértése, tucatnyi súlyos testisértés, rablás, életveszélyes fenyegetések, fegyverrel való visszaélés. A tárgyalássororzatok alatt több mint 300 tanút több tucatszor cibáltak be, rendőröket, bírókat és ügyészeket aláztak meg. Jellemzően agresszív köztük Dinamó, aki az egyik tárgyaláson azzal vádolta az ügyésznőt, hogy a szeretője, egy másik tárgyaláson meg kitépte a bilincset a smasszer kezéből és a bírót majdnem sikerült leütnie. És ezt a rengeteg mocskosságot mind megúszták 3 és fél évnyi előzetessel...

Most ők a várpalotai rendőrök besúgói és szabadon garázdálkodnak, kurvákat futtatnak, szerencsétlen öregeket lakásmaffia módszerekkel rabolnak ki. És a rendőrök szemüket sem rebbentik.

Szorosan köthetőek az enyingiekhez; régebben, mikor arrafelé jártunk, többször is láttuk a fehér Audi "karavánjukat" (mert nekik volt pénzük tuningos Audi A4-esekre, 3 egyformára méghozzá) a már sokszor emlegetett benzinkútnál (Kuruc.info: olvasónk pl. az ITTENI Zóna-cikkben közölt (lásd Függelékünket alább) információkra utal)-. És előszeretettel hencegtek azzal, hogy az enyingi maffiához tartoznak és Ők fogják itt Berhidán és a környező településeken a védelmi pénzeket beszedni.

Egyébként a híresztelésekkel ellentétben nem ez volt az első eset, hogy az enyingiek Veszprémben balhézzanak, csak az átlag fiatalok nem tudták, mikor miről van szó. Veszprémben a discokban néha feltűntek és kissebb balhék voltak ilyenkor, sokszor az utcákon, sikátorokban vagy a városon kívül folytatódott az erőfitogtatás. Még voltak olyan menők, hogy az "exmaffiózó" Szlávy Búlcsú első emberét, a környéken híres gengsztert Győri Jimmyt, aki felköltözött Pestre, megfenyegették ezen a Csonnó klánon keresztül, hogy lelövik, ha lejön Veszprémbe; pontosabban – a szavaikkal élve  –: szitává lövik.

Sajnos a "városban" mindenki retteg tőlük, már csak azért is, mert tudjuk, melyik bűnözői csoportokhoz tartoznak. Reméljük, most változik a helyzet és végre történik valami: a levegő nagyon forró, az indulatok érezhetőek a levegőben.

A mellékelt képek az iwiwről vannak, de a MyVIP-en is található néhány érdekes adatlap a fiatalabb Csonnó-klántagok közül. Az első kép jobb szélén van Csonnó Szilveszter szürke pólóban, mellette ül Csonnó Laci csíkos felsőben. A másik képen is ő van középen, illetve a harmadik "nagymenő" Csonnó Sanyi, alias Dinamó.





(Az emberek álltalában nem szeretik a bajt, így én sem, ezért a nevemet és címemet nem adnám meg.)

Függelék: a Zóna-cikk benzinkúttal kapcsolatos része:

"A benzinkút valóban központi helynek számít Enyingen. Egyrészt nincs több kút a városban, másrészt nincs büfé vagy kocsma nyitva errefelé este tíz után. A benzinkútnál meg kapható végül is minden. A kútkezelők persze némák. Nem mondhatnak semmit. Főnöki utasítás. Hívom is telefonon a főnököt, hogy miért nem beszélhetnek az emberei, amikor az egész városban tudják, hogy itt szoktak találkozni a kemény fiúk éjszakánként. A főnök válasza határozott: nem akarja, hogy feleslegesen beszéljenek a kútról. Ők mindenkit kiszolgálnak. Aki hozzájuk begurul, az vendég. Ő semmit sem tud, és nem foglalkozik azzal, kik a vendégek, a kutat holnap is működtetni akarják, és utána is. Nyilatkozatot nem adnak tehát, csak benzint, de végül is ez egy benzinkút.

Illetve nem egyszerű benzinkút, ahogyan a helybéliek mondják. Mert akik itt találkoznak, azok között tényleg van egy-két nehézfiú. Suttogják is errefelé, hogy innen terítik a Balatont csupa élvezeti cikkel, itt beszélik meg, hogyan osztják fel a piacot. Ám ezt a történetet betudjuk annak a hangulatnak, hogy sokfélét mondanak most errefelé, drogpiacról, prostitúcióról, maffiáról beszélnek. Vakra, bemondásra hinni pedig nem illő, különösen ilyen kényes ügyben. S mivel a helyi rendőrőrs parancsnoka nem nyilatkozhat, a Fejér megyei kapitányságon próbáljuk megtudni, hogy igaz-e, hogy kommandósok zárták már le razzia miatt a kutat, nem is egyszer. A válasz nemleges, azaz nem tudnak róla. Hasonlóan felelt a Veszprém megyei kapitányság szóvivője is. Az ORFK-n pedig azt a választ kaptuk, hogy a megyeieknél jobban ezt senki nem tudhatja. A kör bezárult kútügyben."