Összenő, ami összetartozik. A bűnöző cigány és a korrupt, kirúgott rendőrök összefogtak és mára már uralják Miskolc éjszakai életét. Alább olvasónk beszámolója:
Körülbelül nyolc hónapja, a Miskolci Egyetem Rockwell nevű klub biztonsági személyzetét, egy 30 fős szadai cigánycsapat támadta meg, két bukott rendőr, G.A. (alias Bandesz) és T.J. vezetésével. A Szadáról érkezett, Stuba-féle gyilkos cigányok, kicsalták az akkori biztonsági főnököt és társát egy benzinkúthoz, harmincan körbefogták, a nyakukhoz kést szorítottak, és kilátásba helyezték, hogy amennyiben nem adják át az általuk őrzött szórakozóhelyek biztosítását "Bandesz testvérüknek", őket és a családjukat is lemészárolják. Nem volt választásuk, engedniük kellett a halálos fenyegetésnek.
Aznap éjszaka végigmentek minden belvárosi szórakozóhelyen, hazazavarták az ott szolgálatot teljesítő biztonsági személyzetet, aki ellenállt, azt a helyszínen megverték. A rendőrséget kihívtuk, mégsem avatkoztak közbe, pedig a kommandósokkal együtt, teljes készenlétben kint voltak. Ennek a brutális támadásnak hatására a biztonsági cég tulajdonosa átadta a szórakozóhelyek őrzési feladatait, mind az egyetemi Rockwell klubét, mind a többi, általuk biztosított szórakozóhelyét, amiket azután a támadók felosztottak egymás között. Egyedül a szórakozóhelyek tulajdonosa nem tudott velük szembeszállni, a rendőrségen pedig sajnos nem talált segítő kezekre. A mai napig ezek az emberek látják el a Rockwell klub biztonsági feladatait, ahol folyamatosan inzultálják az ott szórakozni kívánó diákokat, aki éppen nem tetszik nekik, egyszerűen megverik, de a többi vendéglátóegységet, kocsmákat is terror alatt tartják.
A módszerük rendkívül egyszerű: bemegy 10-20 cigány a szórakozóhelyekre, verekedést, balhét provokálnak, és addig nem távoznak, amíg a hely tulajdonosa fel nem veszi a kapcsolatot Bandesszel és T.J.-vel, a bukott rendőrökkel, akik persze rögtön a tulajdonos segítségére sietnek - néhány százezer forint fejében. Természetesen a cigányokat szintén Bandeszék küldik.
Ha valaki a rendőrségen feljelentést tesz ellenük, sajnos ezek a próbálkozások már az Avasi Rendőrőrsön elakadnak. Ennek is tudjuk az okát, ugyanis Bandesz régi jó barátja a B.-A.-Z. Megyei rendőrkapitány, együtt járnak sportolni, motorozni, mindent elsimít neki, vagy magához kéreti az ügyeket és utasítást ad ezek megszüntetésére. Bandesznak a rendőrségre szabad bejárása van, mintha haza menne.
Volt panaszos, akinek Bandesz névjegykártyáját a rendőrségen nyomták a kezébe, mondván, ez az ember meg tudja oldani a problémáját, mert ők ilyen ügyekben tehetetlenek.
Miskolcon, aki nem a cigányoknak fizet, az Bandesznak és T.J.-nek fizet, ha ellenáll, és meg akarja védeni a vagyonát, elvitetik a rendőrséggel. Uralják Miskolc éjszakai életét, a benzinkutakat, a Miskolc Plázát, sőt, a Szerencs környéki falvakat is, ahol 60-80 fős cigánycsapatok menetelnek rendszeresen, élükön a két bukott rendőrrel.
Mikor fog Budapestről valaki felfigyelni ránk? Mikor remélhetjük, hogy segítenek rajtunk, és rendet csinálnak? Mi tizenöten veszítettük el az állásunkat a bűnöző banda miatt, akik a mai napig a mi helyünkön dolgoznak, és ellátják a fiatalokat kábítószerrel. Reméljük, hogy minél előbb lépni fog valaki ellenük, vagy megvárják, amíg az egyik ilyen összetűzés gyilkosságba torkollik?
Tisztelettel:
Egy, még élő Magyar
Frissítés: Mikor D.J.-ket a kb. 50 fős banda befenyítette a pláza melletti volt Aral benzinkúton, akkor a zsarukat elküldték a hely közeléből is. A másik két emberét D.J.-éknek, a réteskékben verték össze ugyanebben az időben. Rendőrök ki sem mentek! A cigányokról annyit kell tudni, hogy egy faluból való a 70 %-uk. Amikor a befenyítés volt, akkor közel háromszázan várakoztak a faluban, hogy kocsiba üljenek és letarolják D.J.embereit, ha ellenállnak. Egy teljes utcát, csak a várakozó cigány-katonák és autóik foglaltak el. Zsaru ide sem ment ki. Ezekről soha nem ír a boon.hu. Pedig, két éve volt már több száz fős farkasszemnézés a cigányok és arabok között a Plázánál. Erről sem volt semmi. (Miskolci olvasónktól)
Egy másik olvasónk is beszámol a miskolci állapotokról:  A Mályi Község császára Veres Bandi, aki természetesen cigány, asszisztál ehhez keményen, mert ő is megkapja a részét a védelmi pénzből. Érdemes lenne nála is kezdeményezni egy vagyonosodási vizsgálatot, meg az embereinél is.(Olvasó)
(Kuruc.info)