Frissítés (ápr. 8. 15.19): hoppá! A fajvédő HVG (ahogy többek között a Metropol, ill. a ZOOM is) a “sérült” jelző nélkül hozta le az anyagot. A BOON-on, ill. a Kisalföldön ellenben fent van a cenzúrázatlan, kevésbé fajvédő verzió: “Az incidens előzménye, hogy március 21-én egy kassai rabláshoz riasztották a rendőröket. A helyszínen egy sérült nőt találtak a földön fekve, majd rövid időn belül előállítottak hat fiatalt.”

Igen, fajvédőink jelen esetben megint megfeledkeztek az okok (itt: valószínűsíthetően fegyveres rablótámadás) megnevezésétől, és csak a következményeket ("szegínromákokat báncsák a rászístárendőrök") ismertették. Tipikus balliberális szokás cigányügyben. Ezen híradás sem az eredeti konfliktusról beszél (csoportos rablás, testi sértés, késelés) hanem a bűncselekményért kapott, jogos büntetésről.

Ugye, hogy igazunk volt, amikor a földön fekvésből kapásból rablótámadásra, esetleg egy kis késelésre asszociáltunk? Persze, biztosan lefeküdt a nő a földre, és önmaga késelte meg magát, esetleg egy önjáró, repülő késsel hozta össze a sorsa.

Eredeti cikkünk következik: Kuruc.info: Dunaszerdahelyen a megszálló tót rendőrterroristák ártatlan magyarokat vertek nyomorékra, eszméletlenre viperával. Büntetés? Dehogy, azóta is uszítanak, hazudoznak, büszkék rá, mivel a judapesti rezsim ezt ellenlépés nélkül eltűri. A tót rendőrség persze a magyarokkal szemben 99%-ban bűnöző mozdonyszőkékkel is keményen bánik, ami önmagában dicséretes, ám ha pár kormos tolvajt megugráltatnak, s ez kiderül, akkor már ott is kirúgják őket, hiszen a zsidórasszista és cigányfajvédő lobbit a magyarok nem érdeklik, de a mokka gonosztevők igen.
Kiskorú roma gyerekeket aláztak meg szlovák rendőrök

Szlovák rendőrök kiskorú roma fiúkat arra kényszerítettek, hogy vetkőzzenek meztelenre és pofozzák meg egymást - közölte a Sme című szlovákiai véleményformáló napilap internetes honlapján kedden délután. A lap a tulajdonába került botrányos videofelvételeket nyilvánosságra hozta.


Ján Packa, a szlovák rendőrség országos főkapitánya bejelentette, hogy a kassai botrányos esetben érintett személyeket elbocsátják a rendőrség kötelékéből és büntetőeljárást indítanak ellenük.

A felvételeken jól látható, ahogy a felsorakozott hat roma fiúra egy rendőr ráordít, vetkőzzenek mezítelenre. "Aki az utolsó lesz, az büntetést kap" - hallatszik. Miután a fiúk levetkőztek, felszólította őket, hogy tegyék kezüket a fejük mögé. A kamera ezt követően végigpásztázza nemi szerveiket.

A következő felvételeken egyenruhás rendőröket látni kutyákkal, amelyek ugatnak a gyerekekre. A fiúknak előbb meg kellett egymást csókolniuk, majd pofozkodásra kényszerítették őket. A filmen az is látható, hogy az egyenruhás rendőrök videokamerával és mobiltelefonnal felveszik az eseményeket. A fiúk ijedtek, a rendőrök nevetgélnek.

A Sme azt állítja, hogy a felvétel március 21-én készült. A felvétellel a rendőrök állítólag dicsekedtek, és barátaiknak, ismerőseiknek is megküldték. Így került egy felvétel az újság szerkesztőségének a birtokába is.

A szerkesztőség szerint a botrányos eset Kassán történt. A rendőröket egy járdán fekvő asszonyhoz hívták ki, aki azt állította, hogy hat roma gyerek meglopta őt. A rendőrök a lopással vádolt romákat előállították és a rendőrőrsön megalázták. A hat roma közül három még kiskorú volt. Az ügyben állítólag nyolc rendőr érintett.
(HVG nyomán)
Kuruc.info – A.S.: Végre valami hasznosat is csinálnak a szlovák rendőrök, akkor is kirugdalják őket. A cikk nem szól részletesen a földön fekvő, feltehetően sérült / leütött nőről (“A rendőröket egy járdán fekvő asszonyhoz hívták ki, aki azt állította, hogy hat roma gyerek meglopta őt.”). Mi van, ha mondjuk a hat cigány suhanc egy dolgozó (ezáltal adót fizető és őket eltartó), fehér nőt vert meg (ebben az esetben mellékes, hogy szlovák vagy magyar volt-e az illető hölgy) és fosztott ki? És még akkor a jagelló-főkapitány sajnálkozik? Hát a rendőr nem azért rendőr, hogy őrizze a rendet? Vagy Ján Packa szerint az rend, ha egy csapat retkes cigány kirabol, leüt egy védtelen nőt? Miért kéne emberként kezelni azt, aki állatként viselkedik? Megérdemelték a pofozást, sőt, szerintem még sok más egyebet is megérdemelnének ezek a szegény, szerencsétlen "romák", akik valahogy folyton a körülmények áldozataivá válnak széles e világon...