Bár a cionista-cigányfajvédő Fidesz az előzetes tervekkel szemben nem mer kampányolni plakátjain és klipjeiben saját cigányfajvédője arcával, Járóka felszólalt egy vidéki fórumon. Természetesen, bár Mohácsi Viktóriáénál enyhébb hangnemben, de "kultúrájához" méltóan uszított, lehazudva a csillagokat az égről. Ez a parazita befutó helyen van a Fidesz EP-listáján, rajta, narancsseggűek, voksoljatok rá, tartsátok el továbbra is, hogy naponta az arcotokba köpjön.
A Fidesz vezette kormányzat idején az oktatásban erőteljes elmozdulás történt pozitív irányba, akkor kezdődtek a roma ösztöndíjak, s ennek köszönhetően ma több mint 27 ezer egyetemet, főiskolát és középiskolát végzett, illetve végző roma fiatal van Magyarországon – büszkélkedett a cigányrasszista, elfelejtve hozzáfűzni: a magyarok pénzéből, de egyben nekünk nagy szívességet téve, mert ő is leleplezte  pártja mokkákat közpénzzel tömő politikáját.
"Bőrszíne miatt állástalan a "diplomás" kolompár"
Az ő képességeik sincsenek egyébként kihasználva, hiszen döntő többségük roma származása miatt nem kap munkát – hazudta a magyar érdekek képviselete helyett évek óta rasszista mokkafajvédelmi propagandát folytató Járóka Lívia, a Fidesz  megélhetési politikusa SZDSZ-es módjára, a magyarságot rágalmazva. Arról természetesen szót sem ejtett, hogy buckalakói 99,999%-ának érettségije sincs, hogy a tömeges vérfertőzés okán is alacsony az IQ-juk, s hogy a 0,2% "diplomás" bodzaszedő végzettsége is kvázi gyorstalpalókon szerzett vicc, ahol faji alapon buktatni sem igen lehet, s nem értenek semmihez. Ahogy kussolt azon tényről is, hogy a magyarországi mokkákat egy az egyben a magyarság tartja el.
Livike is tagadja a létező cigánybűnözést, és folytatja az SZDSZ programját
A semmihez sem értő, szintén az adófizetők nyakán élősködő Járóka Lívia felháborítónak nevezte, hogy a „cigánybűnözésen” és a romákat érő diszkrimináción kívül a közbeszédben nem hallunk másról, miközben az igazán fontos kérdésekről szerinte ma sem beszélünk. „Miért kezdjük majd a 2009–2010-es tanévet is úgy, hogy Magyarországon még mindig van 3 ezer cigány iskolai osztály, (...) 178 cigány iskola?” – tette fel a kérdést. Azt  vakerolta: az ilyen elkülönítést az összes európai direktíva kifejezetten tiltja.
Ugye milyen ismerős? Mintha Mohácsi Viktóriát és az SZDSZ-t hallanánk. A narancsos luvnya e témakörben gondosan elhallgatta, hogy Európa-szerte igen helyesen elkülönítik a fehéreket terrorizáló purdékat a normális diákoktól. Az sem jutott eszébe, teljesen véletlenül, hogy épp a retkek követeltek ki maguknak egy cigány "gimnáziumot" (minden cigánysággal és oktatással kapcsolatos intézmény idézőjeles, hiszen rézműveséknek természetesen mindenből alacsonyabbak a követelmények), mellesleg a nem cigány Gandhi nevét meggyalázva Pécsett. Szóval, Lívia, akkor be kell zárni a Gandhi gimnáziumot?
Még több közpénzt a réti négereknek
Járóka Lívia elmondása szerint a Fideszben az elmúlt egy évben az oktatás és foglalkoztatás tekintetében megfogalmazódtak azok a lépések, amelyekkel „drasztikus változások” érhetők el pozitív irányban. A néppárti európai képviselő azt az ostoba és aljas propagandaszólamát is elsütötte, hogy uniós szinten is szükség van egy közös romastratégia kidolgozására, amelyhez az Európai Bizottságtól egyértelmű politikai felelősségvállalást vár. Magyarán, az eddig mokkacélokra lenyúlt eurószázmilliók mellé további pénzt követelt. Ennek a felelősségvállalásnak álláspontja szerint a költségvetésekben is meg kell jelennie, hiszen az az összeg, amelyet jelenleg az Európai Unióban erre a célra fordítanak, ma még nagyon kevés - hazudta. Az EU ugyanis bőkezűen költ a dolgozó fehérek adójából mindenféle deviáns (drogos, bevándorló, mokka, zsidó, kommunista, anarchista, buzi stb.) eltartására és szaporítására vagy támogatására.
(Kuruc.info - MNO nyomán)

Kedves Kurucok! A cigányság felemelkedésének útjáról...
Na, igen, arról tudnék néhány dolgot mondani, hogy a "romaoktatás" végeztével miféle tudásra adnak érettségi bizonyítványt, volt szerencsétlenségem egy évig csinálni - kétségtelen, jól megfizették, mert nyomták bele a rengeteg pénzt az állami kasszából, de tapasztalatszerzésnek number one volt -, és az általános iskolai oktatásban is az a helyzet, hogy a totál debil - analfabéta cigánypurdét - sajnos, érthetően - csak azért engedik tovább a most már testi épségüket, sőt életüket is kockára tevő kollégák, hogy minél hamarabb szabaduljanak az antiszociális lénytől, illetve a "ne tolj már ki velem, az én osztályomba bukna és szétverné azt " alapon, tehát a statisztikailag mérhető 0,000001 ezrelékes érettségi ráta a cigány populáció körében valóban nem mond semmit. A felsőoktatásról meg értelme sincs szólni. Egy kéz szükségeltetik hozzá, hogy összeszámoljuk, hány ilyen egyed van a 800 ezres etnikum soraiban. Azok is kijutnak Brüsszelbe( Járóka, Mohácsi), és a semmiért felveszik a többmilliós javadalmazást havonta. Persze, közpénzből. Tényleg eljött az ideje - ebben a vonatkozásban is - a rendcsinálásnak, meg a normális világ helyreállításának.
Bajtársi üdvözlettel: Lipusz Zsolt