Nem új (nov. 27-i) hír a most következő, mégis, szükségesnek látjuk lehozni (akkor nem tettük) most, hogy lássák az emberek, mire számíthatnak gyilkoscigány Kozák Rajmund “büntetése” kapcsán.

Miben fogadunk, hogy még ennyit sem fog kapni, lévén családjának (biztosan állíthatjuk, hogy adózott, legális munkából, és még csak véletlenül sem tradícionális mokka-foglalkozásokból, mint pl. uzsora, lányfuttatás, drogkereskedelem, “védelmi pénz” szedése stb.) simán futja két jónevű sztárügyvéd gázsijára…

Egyetlen ütéssel végezte ki a kocsma előtt

Két év nyolc hónap börtönbüntetést kapott az a férfi, aki egyetlen ütéssel megölte haragosát Hódmezővásárhely egyik kocsmája előtt. A Szegedi Ítélőtábla enyhébb büntetést rótt a hódmezővásárhelyi férfira, akit az első fokon eljáró bíróság még négy év börtönbüntetésre ítélt.

A vádlott tavaly júniusban szólalkozott össze egy férfival a Csongrád megyei város egyik kocsmája előtt. Ittas vitapartnerét egy ütéssel leterítette, a földre zuhanó áldozat pedig úgy beverte fejét, hogy néhány nappal kórházba szállítása után meghalt.

(HavariaPress)