2019. augusztus 22., csütörtök, Menyhért, Zombor napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:49 Venezuela nagykövetséget nyitott Észak-Koreában22:32 Ledózerolták egy vendégeire támadó albán éttermét22:10 Egy olasz ügyésznek "köszönhetően" partizándalokat énekelve vonultak le a hajóról a néger megszállók22:04 Boris Johnson Berlinben: vannak alternatív lehetőségek a tartalékmegoldás helyett21:45 Az Északi Áramlat 2-ről tárgyalt Maas és Lavrov Moszkvában21:08 Putyin megerősítette: fegyverkísérlet során történt a halálos baleset20:48 Az amerikai kormányzat engedélyezni fogja a migráns gyerekek korlátlan ideig történő fogva tartását20:01 A hivatalos adat szerint meghaladta a 25%-ot a migrációs hátterű lakosság aránya a németeknél - de a valóság rosszabb19:43 A Mazsihisz megköszönte a kormánynak, hogy fizette a belterjes játszadozásukat, és egyúttal jelezték: most már a zsidó sportközpont következik19:28 A jemeni húszik megint lelőttek egy amerikai kémrepülőt 18:52 Vádat emeltek a 45%-os Simonka ellen - pedig szegény fideszes csak elszenvedője az egésznek18:15 Így ünnepelt a Mi Hazánk augusztus 20-án18:14 Egyeztetést kezd a kormányalakításról a baloldali Demokrata Párt az Öt Csillag Mozgalommal17:49 Mexikóban egy bíró engedélyezte kokain "rekreációs célú" fogyasztását17:21 Trump: valakinek szembe kellett szállnia Kínával
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés, Anyaország ::

A fehérgalléros cigánybűnözőket és a bűnpártoló OVB-tagokat is feljelentette a Jobbik választási csalás miatt

Reklám


Ismét Novák Előd az egyetlen,aki tesz a választás tisztaságáért
Több száz hamis ajánlószelvényt találtam a Kolompár Orbán által leadott, formailag érvényesnek elfogadott kopogtatócédulák közt. Bár a hamisítás tényét az OVB is elismerte, a törvénysértés miatti feljelentési javaslatomat elképesztő módon, egyhangúan leszavazták, holott annak hivatalból való megtételét jogszabály is előírja. Ezért a Jobbik tett feljelentést a választás rendje elleni bűncselekmény, továbbá a fehérgalléros cigánybűnözésben való hivatali közreműködés miatt bűnpártolás címén is.
Az MCF Roma Összefogás Párt választási indulási jogát nem érinti a csalás, ugyanis megvan a szükséges mennyiségű érvényes ajánlása is, ezért a cigánylista nyilvántartásba vétele ellen végül nem élt jogorvoslattal a Jobbik a Legfelsőbb Bíróságon. Mint vizsgálatom alapján kiderült, az Országos Választási Iroda bár eredetileg kiszedte a leadott 22395 cigánypárti ajánlószelvény közül a 366 db hamisítványt (tehát az érvényesek közt nem volt több „utángyártott” cédula), de arról nem tett említést a bizottságnak, hogy nem holmi elírások miatti érvénytelenségről van szó, hanem büntetendő csalásról. Sőt formai hibásnak csak 11-et minősített ezek közül az OVI, a többit a kétszeri szemrevételezésen való átjutás utáni, pusztán számítógépes adatellenőrzés során hibásnak bizonyultként terjesztette elő.
Pedig ez fontos körülmény, hiszen a választási eljárásról szóló törvény 90/A. § (4) bekezdésének l) pontja szerint az OVB „a tudomására jutott törvénysértés esetén kezdeményezi a hatáskörrel rendelkező szerv döntését”. A hamisítás pedig kimeríti a választás rendje elleni bűncselekmény (Btk. 211. §) d) pontját, mely jogcímen a BRFK Szervezett Bűnözés Elleni Főosztálya is nyomozást folytat a ferencvárosi ügyben, mivel a választási bizottság szabályosan feljelentést tett.

Az időközi országgyűlési választáson több csalót is sikerült kiütni

Az OVB tagjai tehát súlyos és szándékos mulasztást követtek el a feljelentési indítványom leszavazásával, hiszen bár törvényi kötelezettségükkel (Ve. 54. §) szemben rajtam kívül egyik tag sem vizsgálta meg egyik párt szelvényeit sem, de a hamisítványokat a bizottság elé tártam, az „utángyártás” tényét, tehát a törvénysértést mindenki elismerte (ez kiderül az ülés jegyzőkönyvéből is: http://www.valasztas.hu/hu/ep2009/content/of/20090510.pdf). A Btk. öt évig terjedő szabadságvesztéssel sújtja a 244. § szerinti hivatali bűnpártolást, melyre szintén kitért a Jobbik feljelentése.

A hamis ajánlószelvény papírja átlátszóbb, a nyomás nem olyan éles

Összevetésül, ez egy eredeti ajánlószelvény

A hamis ajánlószelvények feltüntetett lakcímei Észak-Kelet-Magyarországról valók, a cigánybűnözés-fertőzte Ózd, Encs, Arló, Taktaharkány és Taktaszada településekről. A Jobbik Magyarországért Mozgalom akkor sem tud szemet hunyni semmilyen csalás felett, ha a cigánypárt indulása a hatodik baloldali listát eredményezve a túloldalról visz el szavazatokat. A közéletet meg kell tisztítani!
Novák Előd
az OVB jobbikos tagja
(jobbik.hu)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready