2019. február 24., vasárnap, Mátyás, Etel napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:55 Nem adják fel: tizenötödik alkalommal tüntettek a sárgamellényesek22:25 Hanoi felé zakatol az észak-koreai uralkodó22:10 Tatárszentgyörgyön szipogott az Emmi: a rasszista romagyilkosság sulykolása mellett gárdázás is kellett21:34 "Szállj sötét zászlókon hollómadár" - 576 éve született a nagy király21:15 Nem egyszerű a segélyszállítmányok útja Venezuelába20:46 Az ülőmunka terjedésével párhuzamosan egyre többen sportolnak20:17 Legalább három emberéletet követelt az Olaszországban és Horvátországban tomboló szél19:43 Zsinagógafelújítás: csalók számlájára utalt a Mazsihisz - még vicces is lenne, ha nem az ön pénzéről lenne szó19:01 Magyar portréfilmből derül ki, miért hívták Bud Spencert földönkívülinek18:27 "Elegen vannak nálunk" - Közel-Keleten működő különbíróságokat javasol az osztrák belügyér az "európai" dzsihadistáknak18:10 Guaidó megnézte a segéllyel teli teherautókat17:46 Mindenki megnyugodhat: nem szűnik meg, sőt jó irányba halad a Jobbik - és ezután listázhatják kettős párttagságú ellenállóikat17:24 Brit kormánytagok halasztanák el a Brexitet - Nagy-Britannia széthullásától tartanak16:55 Nem sokáig örülhettek bérüknek az indiai teaültetvényen dolgozó szomjasabb munkások16:19 Iszlamista konkurenciájára csapott le Franciaország Maliban
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés, Anyaország ::

A fehérgalléros cigánybűnözőket és a bűnpártoló OVB-tagokat is feljelentette a Jobbik választási csalás miatt


Ismét Novák Előd az egyetlen,aki tesz a választás tisztaságáért
Több száz hamis ajánlószelvényt találtam a Kolompár Orbán által leadott, formailag érvényesnek elfogadott kopogtatócédulák közt. Bár a hamisítás tényét az OVB is elismerte, a törvénysértés miatti feljelentési javaslatomat elképesztő módon, egyhangúan leszavazták, holott annak hivatalból való megtételét jogszabály is előírja. Ezért a Jobbik tett feljelentést a választás rendje elleni bűncselekmény, továbbá a fehérgalléros cigánybűnözésben való hivatali közreműködés miatt bűnpártolás címén is.
Az MCF Roma Összefogás Párt választási indulási jogát nem érinti a csalás, ugyanis megvan a szükséges mennyiségű érvényes ajánlása is, ezért a cigánylista nyilvántartásba vétele ellen végül nem élt jogorvoslattal a Jobbik a Legfelsőbb Bíróságon. Mint vizsgálatom alapján kiderült, az Országos Választási Iroda bár eredetileg kiszedte a leadott 22395 cigánypárti ajánlószelvény közül a 366 db hamisítványt (tehát az érvényesek közt nem volt több „utángyártott” cédula), de arról nem tett említést a bizottságnak, hogy nem holmi elírások miatti érvénytelenségről van szó, hanem büntetendő csalásról. Sőt formai hibásnak csak 11-et minősített ezek közül az OVI, a többit a kétszeri szemrevételezésen való átjutás utáni, pusztán számítógépes adatellenőrzés során hibásnak bizonyultként terjesztette elő.
Pedig ez fontos körülmény, hiszen a választási eljárásról szóló törvény 90/A. § (4) bekezdésének l) pontja szerint az OVB „a tudomására jutott törvénysértés esetén kezdeményezi a hatáskörrel rendelkező szerv döntését”. A hamisítás pedig kimeríti a választás rendje elleni bűncselekmény (Btk. 211. §) d) pontját, mely jogcímen a BRFK Szervezett Bűnözés Elleni Főosztálya is nyomozást folytat a ferencvárosi ügyben, mivel a választási bizottság szabályosan feljelentést tett.

Az időközi országgyűlési választáson több csalót is sikerült kiütni

Az OVB tagjai tehát súlyos és szándékos mulasztást követtek el a feljelentési indítványom leszavazásával, hiszen bár törvényi kötelezettségükkel (Ve. 54. §) szemben rajtam kívül egyik tag sem vizsgálta meg egyik párt szelvényeit sem, de a hamisítványokat a bizottság elé tártam, az „utángyártás” tényét, tehát a törvénysértést mindenki elismerte (ez kiderül az ülés jegyzőkönyvéből is: http://www.valasztas.hu/hu/ep2009/content/of/20090510.pdf). A Btk. öt évig terjedő szabadságvesztéssel sújtja a 244. § szerinti hivatali bűnpártolást, melyre szintén kitért a Jobbik feljelentése.

A hamis ajánlószelvény papírja átlátszóbb, a nyomás nem olyan éles

Összevetésül, ez egy eredeti ajánlószelvény

A hamis ajánlószelvények feltüntetett lakcímei Észak-Kelet-Magyarországról valók, a cigánybűnözés-fertőzte Ózd, Encs, Arló, Taktaharkány és Taktaszada településekről. A Jobbik Magyarországért Mozgalom akkor sem tud szemet hunyni semmilyen csalás felett, ha a cigánypárt indulása a hatodik baloldali listát eredményezve a túloldalról visz el szavazatokat. A közéletet meg kell tisztítani!
Novák Előd
az OVB jobbikos tagja
(jobbik.hu)

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready