Frissítés (máj. 20. 18.35): a BORS képe következik; balra a cigányok, jobbra a “támadó” mentős:




Elég csak ránézni a kigyúrt, maffiózó-kinézetű bodzásokra, hogy az előzmények ismerete nélkül is sejtsük, ki támadott először, és hogy mennyire életszerű az, hogy egy magasan kvalifikált, nem kizárt, hogy orvosi egyetemet végzett (!!) mentős csak úgy belekössön két tagbaszakadt mokkába. Lásd még: Loydi és az ottani “egymaga, egyetlen gázstukkerrel, rasszista jelszavakat ordibálva rátámadt 20 kigyúrt kancigányra”-sztori.

Talán mondanunk sem kell, hogy a se a BORS, se a Magyar Hírlap cikke nem szólaltatta meg a mentőst ill. ismerőseit (szemben velünk, lásd az olvasói levelet alább), csak a cigányok véleményének adott teret. Csupán azt említik meg, hogy a mentős szerint önvédelemből történt a késelés.

Eredetileg írtuk (máj. 19. 22.45): Két férfit szúrt meg egy 41 éves tiszaújvárosi férfi szombaton késő este, az egyik sértett könnyű sérülésekkel megúszta a támadást, a másik azonban súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett – mondta a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Gaskó Bertalan közölte: a 41 éves férfi rövid szóváltást követően támadt a másik két férfira, majd mindkettejüket megszúrta. Az egyik sértett nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, a másik életveszélyesen megsebesült. A gyanúsítottat rövid idő alatt elfogták, és beismerte a bűncselekményt. A rendőrség életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást – tette hozzá a szóvivő.
(MTI)
Olvasó: Adjon az Isten!

Tisztelt Szerkesztőség!

Szeretném leírni a tiszaújvárosi késelés történetét.

Szombat éjszaka a tiszaújvárosi ismerősöm (magyar) a lakóhelyére érkezett haza. Később lement a kocsijából kipakolni. Sajnos nem volt szerencséje, mert két cigány éppen arra járt! Egy rövid szóváltás történt, és mindenki ment a maga útján...

Sajnos nagyon sok ember félelme ezen a ponton beigazolódott! A két cigány úgy döntött, hogy ezt nem hagyja szó nélkül. Visszafordultak és elkezdték ütni a srácot. Mint előttetek is ismeretes, amikor a cigányok elkezdenek verekedni akkor jobb, ha az ember az életét félti. Sajnos itt is ez történt. A magyar fiúnál volt egy bicska amit a horgászatkor szokott használni. Végső elkeseredettségében (HALÁLFÉLELMÉBEN) ez a bicska a kezébe akadt. A két cigány így nem tudta befejezni amit akart! Ki tudja mi lett volna a vége....

Ő csak az életét védte. Végül is ki az a hülye ma Magyarországon, aki késő este két cigányt megtámad? Az utóbbi évek tapasztalatai szerint éppen fordítva van.

Egyébként az eseményről tudtom szerint térfigyelő kamera felvétel is készült! Tehát a rendőrségnek kézzel fogható bizonyítékai vannak! Egyébkén úgy tudom a magyar fiú családját már  életveszélyesen megfenyegették (közvetetten)!

Szebb jövőt!

ui.: kérlek titeket, hogy a nevem ne közöljétek. Kicsi a város és állítólag a cigányoknak vannak maffiakapcsolatai is!

Ezen a néven közölhetitek az írást, ha akarjátok:
turul99
Kuruc.info: hát igen, szegínromákok foglalkozás közbeni üzemi balesetet szenvedtek. Akárcsak a kesznyéteni “uborkatolvajok”. Vessenek magukra.

A “támadónak”, sorsa alakulásának meg mindenképp médianyilvánosságot kell adni – ez mentette ki Barna bácsit is Kesznyétenről. Biztos, hogy az egész magyar társadalom melléáll az ügyben, ha megismeri a részleteket. Ebben tudunk segíteni; a lényeg: amennyiben igényli, minden egyes levelét lehozzuk. Megemlítjük, hogy pl. a “nagy” médiumok – ATV, Magyar Nemzet stb. – is a mi “médiafelhajtásunk” nyomán “cuppantak rá” a ráckevei Kézsmárki-témára. Ha egy ilyen típusú témát behatóan tárgyalunk, egy idő után a nagy médiumok sem tehetik meg, hogy egy árva szót se szóljanak róla.