2019. február 23., szombat, Alfréd, Szemere napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
07:59 Lassan miden héten kongresszust tart a szociálisan érzékeny baloldali néppárt07:44 Legalább 30 év kell a kölni levéltár anyagának helyreállításához07:32 Lerombolták Monacót, Pablo Escobar medellíni erődítményét Kolumbiában 06:55 A Fitch Ratings is elégedett hazánk adósságpozíciójával23:14 Utasok nélkül lőtték ki az űrbe az első izraeli Hold-szondát22:46 Őslakosok csaptak össze Maduro katonáival a brazil határ közelében22:25 Csak idősekkel és nőkkel mert kezdeni "K." Richárd, de így sem járt sikerrel21:39 "A Fidesz távolodik jelenleg az EPP-től" - irányváltást vár Orbánéktól az Európai Néppárt20:57 A libsik főpolgármester-jelöltje a "halál f@szára" küldte az egyik közvélemény-kutatót20:21 CEU-látogató norvég kolléganőjét udvarolta körbe Szijjártó19:59 Hunnia-per: "véletlenül" eltűnt a buzibár elleni támadás felvétele19:48 Hátha végre a kötvényesek szúrtak szemet: meghosszabbította a migrációs válsághelyzetet a kormány18:41 Lavinaomlás sodort el egy magyar hegymászó csoportot a Magas Tátrában18:18 Kapitelman-Timosenko és Walzman-Porosenko egymásra mutogat, de egy harmadik zsidó nevethet a végén Ukrajnában17:30 Alkotmánybírósághoz fordult a Jobbik-DK-MSZP-LMP-stb., de már nem volt délután ügyfélfogadás
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés ::

"Eljött az orkok kora"

Szervusztok kurucok! Ha megengeditek, megosztanék veletek-és a kedves olvasókkal-egy igen érdekes esetet.

A propeller.hu nevű hírmegosztó közösségi oldalt azt hiszem csak nagyon kevés olvasónak kell bemutatnom. Az oldalra bárki küldhet blogbejegyzést, híreket., stb. Minden hírrel kapcsolatban lehet kommentel élni-legalábbis a látszat ezt mutatja.

Tegnap este került fel az oldalra egy hír, mely a szegínromákok, és az albánok közti bandaháborúval volt kapcsolatos. A hírrel kapcsolatban szokás szerint elég sokan éltek kommentel, és a többség bizony nem a cigányok pártját fogta! A propelleren egyébként nagy általánosságban igen értelmes komenntelőkkel volt alkalmam eszmét cserélni-persze itt vannak kivételek, gondolok itt a ballib fajvédőkre.A mostani esetnél konkrétan a moderátokrokra, és most már világossá vált, hogy az oldal üzemeltetőire is.

Ugyanis az oldalon egyre elterjedtebbé vált, hogy moderálják a cigányellenes kommenteket! Értsd: aki egy büdös szót is szólni mer a dzsuvákra, annak a kommentje Néphazugság online-os módon törlésre kerül! Velem is megesett már ez, amikor a ,"dózeroljuk le a cigánytelepeket" szövegezésű kommentemet "más népcsoport kiírtására történő nyílt uszítással" magyarázva törölték. De a tegnapi eset sokkal durvább volt.

A fent említett hírhez a következő kommentet küldtem: "Na és mennyi lett az albán-ork örökrangadó végeredménye?"

Azt hiszem, még egy általános negyediket végzett cigó is felismeri a kommentben a humort. A propeller.hu moderátorai azonban indok nélkül, azonnal törölték a kommentemet.

Számomra azonnal világossá vált, hogy az ork szó bökte a csőrüket-az más kérdés, hogy a cigók nyugodtan mocskosmagyarozhatnak, teljesen nyíltan. Írtam egy válaszkommentet, amiben a többi kommentelő felé kifejtettem, hogy nem vagyok sem bolond sem deviáns, a propeller moderátoraitól pedig magyarázatot kértem. Kommentemet az ORK szó fél oldalon történű ismételgetésével zártam. Választ nem kaptam azóta sem, hogy első kommentemet miért törölték-persze nyilvánvaló, de én szerettem volna az ő szájukból hallani valamiféle magyarázatot. Az oldalhoz való hozzáférésemet azóta törölték.

Kérdem én, ezt nevezik szólásszabadságnak??? Simán be lehetne őket perelni a véleménynyilvánítás korlátozása miatt!!! Egyszerűen elképesztő, hogy milyen hihetlen mértéket öltött a balliberalizmus! Aki egy kicsit is más véleménnyel van a sarkalatos kérdésekről, mint a liberálisok, azt rögtön elhallgattatják, és ennek kellene már véget vetni! Tudom, hogy sajnos nagyon közel vagyunk hozzá, de egyenlőre nem Izrael 2.0-ban, és nem is a Spiró által vizionizált Romanisztánban élünk. Ez itt Magyarország!!!!!!

A Gyűrűk Ura-A király visszatér c.filmben volt egy jelenet, melyben az orkok vezére a következőket mondta:

"Az emberek ideje lejárt. Eljött az orkok kora!"

Isten adjon szebb jövőt minden magyar hazafinak!

Hilts
 

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready